Koti Uutisia Mies paloitteli tyttärensä ja syötti ruumiinosat koiralle

Mies paloitteli tyttärensä ja syötti ruumiinosat koiralle

1

USA:n Brooklynissä asuvaa miestä epäillään oman tyttärensä taposta ja paloittelusta. Tytön ruumiinosat päätyivät koiranruoaksi. Yhdysvaltain poliisi työskentelee kovasti selvittääkseen, mitä vuonna 2006 kadonneelle tytölle on tapahtunut.

UK_Edward_Brown

Sosiaalityöntekijän vieraillessa tytön vanhempien Edward Brownin ja Paula Johnssonin luona paljastui tapaus kuin suoraan kauhuelokuvasta. Tytön äiti kertoi, että tämän oma isä murhasi lapsen.

Johnsson kertoi poliisikuulustelussa kaksivuotiaan Serenity Brownin istuneen isänsä polvella ja kuunnelleensa tarinaa. Isä sai vihanpurkauskohtauksen tyttärensä nauraessa ja löi tätä nyrkillä rintaan.

Tytön maatessa elottomana Edward Brown vei tämän kylpyhuoneeseen, pyysi vaimoaan olemaan katsomatta ja paloitteli tyttärensä ruumiin. Paljastui, että Brown syötti sitten tyttärensä ruumiinosat pitbullilleen.

Tähän mennessä ketään ei ole pidätetty murhasta, jonka raportoitiin tapahtuneen viisi vuotta ennen kuin sosiaalityöntekijät alkoivat kysellä kadonneen lapsen perään. Poliisi työskentelee kuitenkin kuumeisesti selvittääkseen, mitä todella tapahtui ja toimittaakseen tekijän telkien taakse.

Lähteet: Nordfront.se, The Daily News

1 KOMMENTTI

Comments are closed.