Koti Uutisia Pohjoismaat Mies paloitteli aasialaisen tyttöystävänsä – päätti vaihtaa sukupuolta vankilassa

Mies paloitteli aasialaisen tyttöystävänsä – päätti vaihtaa sukupuolta vankilassa

4

Vuonna 2013 20-vuotias Vatchareeya Bangsuan katosi jäljettömiin vierailtuaan ex-poikaystävänsä, tuolloin 24-vuotiaan Kristoffer Johanssonin luona Bodenissa Pohjois-Ruotsissa. Bangsuanin kehon palasia löytyi useita viikkoja myöhemmin pitkin Bodenin kuntaa.

Johansson otettiin kiinni ja pidätettiin epäiltynä murhasta. Hänet tuomittiin myöhemmin Luulajan käräjäoikeudessa 14 vuodeksi vankeuteen. Johanssonia ei diagnosoitu psyykkisesti sairaaksi, eikä häntä näin ollen passitettu oikeuspsykiatriseen hoitoon.

Hovioikeuteen Johansson järjesti avukseen huippuluokan asianajajan Thomas Olssonin, joka onnistuikin muuttamaan tuomiota murhasta tapoksi siitä huolimatta, että Johansson paloitteli Bangsuanin. Tuomion pituus putosi kymmeneen vuoteen. Johansson kiisti koko oikeusprosessin ajan, että hänellä olisi ollut Bangsuanin murhan kanssa mitään tekemistä, mutta tekninen tutkinta osoitti asian olevan toisin.

Uusimpien tietojen mukaan vankilassa istuva paloittelumurhaaja Johansson on päättänyt “vaihtaa sukupuoltaan” naiseksi hormonihoitojen ja nimenvaihdon kautta.

– Käytän estrogeenilaastaria ja testosteronin estäjiä. Käyn parhaillaan läpi sukupuolenkorjausprosessia, kertoi Johansson Ruotsin TV3-kanavalle.

Sukupuolenvaihdoksen myötä Johansson on ilmoittanut haluavansa siirtyä naisten laitokseen.

– Käytyään koko sukupuolenvaihdosprosessin läpi ja kun hänet on rekisteröity naiseksi, hänen siirtämiselleen naisten laitokseen ei pitäisi olla esteitä, sanoo Johanssonin nykyinen asianajaja Jan Kyrö.

Kyrön mukaan Kristoffer Johansson – tai miksi hän sitten itseään nykyään kutsuukaan – voi päästä ehdonalaiseen jo niinkin aikaisin kuin 24. tammikuuta 2020.

Lähteet: Nordfront, SVT, Aftonbladet

4 KOMMENTIT

  1. Edistyksellinen ja rohkea kulttuurimarxismin edelläkävijä, josta koko Ruotsin nuorison tulee tehdä itselleen roolimalli. Ainakin jos kysyt esim. Takusta tai RunkInFinlandista..

  2. Vittu mitä paskaa! Huoraa turpaan ja euron juusto perään pillistä, lämmöllä! Ehkä joku visionääri osastolta vielä tekeekin hälle jotain. Never know…

Comments are closed.