Koti Uutisia Aktivismi Mies osoitti halveksuntansa Stalinille muistotilaisuudessa

Mies osoitti halveksuntansa Stalinille muistotilaisuudessa

11

Viikko sitten Venäjällä kommunistit järjestivät muistotilaisuuden neuvostodiktaattori Josif Stalinille tämän kuolinpäivänään 5. maaliskuuta. Stalinistien joukkoon oli kuitenkin ”soluttautunut” yksi kommunisminvastustaja, joka päätti kaapata tilaisuuden omalla tempauksellaan.

Mies odotti vuoroaan jonossa, jossa kommunistit vuorotellen veivät kukkia Stalinin muistomerkille. Miehen vuoron tultua hän heitti kädessään olleet kukat patsasta päin ja huusi iskulauseita. Yksi stalinistien turvamies ja kaksi miliisiä käyvät välittömästi mieheen käsiksi ja ilmeisesti hänet pidätettiin.

11 KOMMENTIT

 1. “Josif Stalin” oli vain taiteilijanimi. Ja piti valita vielä tuollainen saksalaiselta kuulostava nimi jutikan. Yosif Juutalaisenpoika oli tuon gruusialaisen, mahorkkaa polttelevan Isä Aurinkoisen oikea nimi.

  • Herra “Teräksinen” oli itse asiassa ‘tsurka’, eli venäläisittäin ‘ähly’, eikä juutalainen.

 2. Kerrassaan oikea ele kansanmurhaajaa ja sotarikollista Stalinia kohtaan.

  • Aktivisti huusi: “Palaa helvetissä kansojen pyöveli! naisten ja lasten murhaaja!”

 3. Stalinin suurin virhe oli, ettei onnistunut polttamaan Helsinkiä maan tasalle.

 4. Suomalaisten kansanmurhaaja Josif “VITUN HOMO” Stalin. Tuppikulli Stalin palaa helvetissä ikuisesti, missä muut Satanistit paskantavat Josifin naamalle joka päivä ja joka ikinen yö.

 5. Vaan olipa Josif Vissarianinpoika aikaansa sata vuotta edellä ainakin kahdessa asiassa, jotka olemme vasta nyt saavuttaneet:
  1 Kauppojen hyllyt notkuvat tavarasta, jota kukaan ei halua ostaa. Sitä mitä haluttaisiin ostaa, sitä ei ole, ei tule eikä tilatakaan.
  2 Teollisuustutteissa määrä on tärkein ja ainut tavoite. Laadulla ei ole vähääkään väliä.
  Tosin löytyypä sanan- ja mielipiteenvapaudenkin saroilta runsaasti yhtäläisyyksiä, mutta niistä ehkä toiste.

 6. Stalinille ei kannata antaa liian suurta painoa Bolseviikkien tekemissä kansanmurhissa, Stalinin taustapirut ne hallinnossa pahimmat murhaajat olivat ja lopulta niidenkin takana kansanmurhaohjeita antavat Jutsku-Globalisti pankkiirit.

  Stalinin kuoleman jälkeen on ollut muotia laittaa kaikki jutsku-bolseviikkien tekemät kansanmurhat Stalinin henkilökohtaiseen piikkiin, näiden itsensä toimesta.

  • Eikö Stalin ollut googletellut 50-luvulla (hakenut arkistoista) tietoa Vatikaanista ja siitä mihin pankkiirien lonkerot johtaa ja eipä kauaakaan mennyt kun Stalin sitten kuoli (myrkytettiin).

 7. Onkin hyvä syy “kunniottaa” Josif Stalinia, joka “sattui” kuolemaan juuri ja juuri vähää ennen kuin nämä nykyiset “juhlijat” olisivat itse olleet vuorossa käymään lihamyllyn terät läpi.

Comments are closed.