Koti Uutisia Mies oli lähellä kuolla konserttilippujen takia

Mies oli lähellä kuolla konserttilippujen takia

1

Miehen piti myydä kahdeksan konserttilippua kahdelle naiselle. Miehen mentyä naisten autoon luovuttaakseen liput kuski painoi kaasun pohjaan, minkä seurauksena mies oli kuolla.

20-vuotiasta Denitra Greeniä syytetään törkeästä ryöstöstä, jonka seurauksena uhri on edelleen sairaalahoidossa.
20-vuotiasta Denitra Greeniä syytetään törkeästä ryöstöstä, jonka seurauksena uhri on edelleen sairaalahoidossa.

Houstonilaismies laittoi kahdeksan lippua myyntiin Jay-Z:in hiphop-konserttiin nettikauppa Craigslistin kautta. Myöhemmin 15. joulukuuta hän tapasi ostajat, kaksi mustaa naista, Durhamin Starbucksissa. Naiset pyysivät miestä tulemaan autolleen sillä verukkeella, että autossa oli pieni lapsi odottamassa takapenkillä.

Kun mies oli päässyt naisten autoon liput näyttääkseen, 20-vuotias matkustaja Cessica Darden nappasi nämä hänen kädestään. Samanikäinen kuski Denitra Green painoi sitten kaasun pohjaan. Mies roikkui tällöin edelleen osittain kiinni autossa.

Green jatkoi ajamista samaan aikaan, kun Darden potki useita kertoja ovenkahvassa roikkuvaa miestä. Mies pyysi naisia lopettamaan heidän ajaessaan kaupungin läpi. Viimein hänen otteensa irtosi ja hän putosi tielle. Greenin auto ajoi hänen ylitseen ja jatkoi matkaansa. Autossa oli myös Greenin vauva takapenkillä.

Uhri vietiin sairaalaan jalat ja sormet murtuneina, minkä lisäksi tämän kasvoissa ja kehossa oli vakavia haavoja. 26-vuotias mies tarvitsee useita leikkausoperaatioita, eikä hän todennäköisesti pysty enää käyttämään sormiaan.

Todistajat muistivat auton rekisteritunnuksen, jonka selvitettiin kuuluvan Greenin autolle. Poliisi jäljitti epäillyt istumasta Jay-Z:in konsertissa aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Naiset myönsivät tavanneensa miehen Starbucksissa, mutta väittivät maksaneensa lipuista. Sekä Greeniä että Dardenia syytetään törkeästä ryöstöstä.

 

Lähteet: Nordfront.se, Daily Stormer

1 KOMMENTTI

Comments are closed.