Koti Uutisia Mies murtautui huoltoasemalle – syödäkseen banaanin

Mies murtautui huoltoasemalle – syödäkseen banaanin

3

Yhdysvalloissa Connecticutin Newingtonissa tapahtui viime viikon keskiviikkoaamuna rikos, jonka epäilty on toistaiseksi vapaalla jalalla.

Erikoinen tapahtumasarja sai alkunsa, kun epäilty ajoi toistuvasti Ford Freestyle -merkkisen farmariautonsa huoltoaseman ulko-oveen hajottaen sen ikkunaan aukeaman.

Valvontakamerat kuvasivat miehen nousevan autosta ja kävelevän aseman sisälle. Liikkeeseen päästyään epäilty valitsi hedelmähyllystä itselleen maittavimman banaanin ja kuori ja söi hedelmän. Mies poistui rikospaikalta ennen virkavallan saapumista.

Connecticutin poliisi etsii nyt kuumeisesti ruskeaan hattuun ja tummiin vaatteisiin pukeutunutta mustaihoista herkuttelijaa.

Yhdysvalloissa banaanien kappalehinta on reilusti alle dollarin.

UK_murtautui_syodakseen_banaanin

Lähteet: Daily Stormer, The Huffington Post

Aiheeseen liittyen:

Afrikkalaisperhe poistettiin lentokoneesta hajun vuoksi
Mies tappoi perhetutun kanapalan vuoksi

3 KOMMENTIT

  1. Vaikka rikollisuus on yleensä tuomittava ilmiö, niin rikolliskulttuurikin kertoo jotain kansan kehityksen asteesta. Japanilaisilla on Yakuza, kiinalaisilla triadit, Euroopassa mafia ja eteläamerikkalaisilla huumekartellit. Kaikki verkostoituneet maailmanlaajuisesti menestyneiden suuryritysten tapaan.

    Mustilla taas on… tällaiset tapaukset.

  2. minuutin nauramisen jälkeen aloin miettimään motiivia, kunnes katsoin kuvaa ja nauroin toiset kaksi minuuttia mutta joo.. Olisikohan miehellä sokeritauti ja verensokeri vaarallisen alhaalla, tai sitten miehen banaanihammassa kolotti niin maan perkeleesti. näyttää kyllä niin ressukalta tossa kuvassa 😀

Comments are closed.