Koti Uutisia Kotimaa Mies kuoli hautausmaalle jäätyään ruohonleikkurin alle

Mies kuoli hautausmaalle jäätyään ruohonleikkurin alle

8

Pirkanmaalla menehtyi mies jouduttuaan ruohonleikkurin alle. Tapaturma sattui Ikaalisten seurakunnan hautausmaalla.

Kirkkoherran mukaan mies oli tapaturmaa edeltävänä hetkenä kuljettanut istuttavaa ruohonleikkurin ja kärryn yhdistelmää. Leikkuri oli kaatunut miehen päälle niin, että hän jäi sen alle puristuksiin. Miestä ei ehditty pelastaa ajoissa.

Menehtynyt mies työskenteli hautausmaalla kausityöntekijänä.

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

  1. Kuulostaa ihan kuin eräältä mystiseltä mönkijäonnettomuudelta, jossa kaksi rapparia sai oudosti surmansa samana päivänä. No voihan tuossa tällä kertaa olla sairas mies ja sairaskohtaus ja/tai oikeasti huono onni.

  2. Toinen oli se rappareista eronnut Juhani Julin, joka palajasti reppereitten salaisuudet. Mm sen, että heidän korkein auktoriteettinsa on nimeltään Lusifer. Tästä on (ainakin ollut) videoita netissä. Vaan kuka oli se toinen rappari ja miksi murhattiin? Poliisihan ei näitä tutki, mutta saattaa olla tapahtuman toimeenpanija.

    • Jotkut käyttää hermomyrkkyjä ja parvekkeita, toiset tiputtelee lentävistä lautasista ruohonleikkureita päähän. Tärkeintä on, että toimii.

  3. Aika raakan kokoinen ruohonleikkuri tai fyysisesti heiko puutarhuri. Tällaisia on tottunut lukemaan “uutisina” tuolta ison rapakon takaa, jossa ihmisiä kuolee sohvan kaaduttua päälle.
    Juuri tällaisille ehtoopuolen köpöukoille riittäisi ihan perässäkuljettava tai ruisvoimalla lykittävä leikkurikin, tulisi samalla hyötyliikuntaa.

Comments are closed.