Koti Uutisia Mies kieltäytyi kättelemästä naispomoa – sai vahingonkorvauksia

Mies kieltäytyi kättelemästä naispomoa – sai vahingonkorvauksia

5

Naisen kättelemisestä kieltäytyneelle miehelle maksettiin 30 000 kruunua vahingonkorvauksia Ruotsin Trollhättanissa.

Trollhättanin kotouttamisyksikössä Lounais-Ruotsissa syntyi yllättävä tilanne, kun harjoittelijan paikan saaneen miehen oli tarkoitus kätellä työtovereitaan. Mies kieltäytyi kättelemästä naispuolista työnjohtajaa, kun tämä ojensi hänelle kättään. Selitykseksi mies kertoi sen, ettei hänen uskontonsa sallinut hänen kätellä naisia ilman, että hän peseytyisi jälkikäteen.

Nainen vastasi miehelle, että kaikkia ihmisiä tulisi voida kätellä ja että hänellä olisi mahdollisuus pestä kätensä jälkeenpäin, mikäli hän niin toivoisi.

Mies ei kuitenkaan tyytynyt tähän. Sen sijaan hän otti yhteyttä syrjintävaltuutettuun. Ennen kuin mitään ilmoitusta oli ehditty tehdä, Trollhättanin kaupunki maksoi miehelle 30 000 kruunua vahingonkorvauksia. Naispuolinen työnjohtaja sai myös kirjallisen varoituksen työnantajaltaan, sillä hän oli rikkonut vallitsevia tasa-arvo- ja monimuotoisuussääntöjä.

Tapahtuman kerrotaan aiheuttaneen niin suurta huolta työpaikalla, että pääluottamusmieheltä on pyydetty selvitystä työyhteisön tilasta.

 
Lähteet: Nordfront, Expressen

5 KOMMENTIT

  1. Jos muslimia ei kättele tai hänestä sanoo pahasti tai ei halua työkaveriksi, saa lopputilin sekä syytteen syrjinnästä. Suomalainen mies Ahde sai mennä, kun ei puhunut naiselle ja antoi toiselle naiselle elinikäisen halvan asuntovuokran. Suomalainen mies häviää aina oikeudessa, ei saa tasa-arvoa eikä ihmisoikeuksia ja julkisella sektorilla vain 20 % miehiä. Mutta kannattaa silti sitkeästi “tasa-arvoa” ja “työperäistä” maahanmuuttoa.

  2. Ei voi taas kuin ihmetellä, että kuinka pitkälle tällainen voi oikein mennä? Se nyt ei ole kellekään enää mikään uutinen, että “mokuttajat” ovat omiaan varsin törkeästi kohtelevaa roskasakkia, mutta taas saavutettiin kyllä jonkun sortin uusi etappi tässäkin pelleilyssä.

    • Tälläinen menee niin pitkälle kun taviksilla on ruokaa saatavilla. Vain ruoan puute (siis ei jonkun eksoottisen trooppisen hedelmän puute kaupasta, vaan perusruoan puute) ja jatkuva stressi joka aiheuttaa fyysisestä nälkiintymisestä tulee muuttamaan eurooppalaisten taviksien suhtautumista “multikulturismiin” ja muidenkin asioiden menoon.

  3. Olisipa hauska kuulla jonkun monikultturisti-feministin kanta tähän asiaan perusteluineen. Olisi varmaan melkoista sössöttämistä mikäli vanhat merkit paikkansa pitää, heh.

  4. Mietin vaan.. Entä jos tämä mies olisikin ojentanut käden mutta naisjohtaja olisi kieltäynyt kättelemästä?

Comments are closed.