Koti Uutisia Mies heitti happoa valkoisten teinien päälle Englannissa

Mies heitti happoa valkoisten teinien päälle Englannissa

2

Poliisi on julkaissut valvontakamerakuvan miehestä, jota etsitään hapon heittämisestä viiden junaa odottavan teinin päälle. Hyökkäys tapahtui 22. päivä pian kello 12.40:n jälkeen, kun ulkomaalaistaustainen mies hyppäsi Barkingiin menevästä junasta Ockendonin juna-asemalle Essexissä.

Mies lähestyi käsi selän takana viittä uhriaan, jotka odottivat junaa. Lyhyen keskustelun jälkeen mies vetäisi pullon selkänsä takaa ja ruiskutti tuntematonta nestettä uhriensa päälle. Tämän jälkeen mies hyppäsi junaan ja pakeni paikalta.

Etsivä ylikonstaapeli Gail McKemmie sanoi: “Tämä on erityisen julma ja hälyttävä hyökkäys, joka jättää uhreille mahdollisesti elinikäiset vammat. Tämä oli provosoimaton ja väkivaltainen hyökkäys, ja on hyvin tärkeää, että syylliset tunnistetaan ja tuodaan oikeuden eteen.”

UK_happohyökkäys

Lähde: DailyStormer

2 KOMMENTIT

  1. Kuraturvat näyttävät sen ainoan asian mihin pystyvät. Ja sitten vielä ihmettelvät kun heistä ei pidetä ja kutsuvat sitä rasismiksi. Peiliin ei kannata katsoa, ei. Vaan vikahan on kaikissa muissa. Niinhän se aina on. Itsellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa että ympäristö kohtelee niinkuin kohtelee.

    Meille on pienestä pitäen opetettu kouluissa että:”Ympäristö muokkaa ihmisen kaltaisekseen”. Väite ei voisi olla pahemmin pielessä. Nimittäin kyllä se on niin että:”Ihminen luo ympäristönsä jossa elää”.

    Jos mietitään miten jokainen meistä voi vaikuttaa omaan elämäänsä ja yhteiskuntaan sen laatua parantavasti niin kaikki meistä ymmärtävät sen. Ja jos sitä verrataan vasemmiston näkemykseen yhteiskuntamme parantamisesta, niin ehkä ne ovat olleet niitä “kilttejä jotka ovat ulkoa opiskelleet ja saaneet sen vuoksi hyvät numerot todistukseen”. Heidän tomintansa ei ole parantanut yhteikuntaamme, ei koko sinä aikana kun sossut tai vasemmisto on käyttänyt jonkinlaista valtaa.

    No, meni vähän sivuun, mutta samalla tuli todettua että meillä on vielä paljon työtä tehtävänä. Ja se kannattaa aloittaa aivopesun lopettamisella kouluissa.

  2. On se kumma kuinka innokkaasti turvapaikanhakijat haluavat itse luoda turvattomuutta. Pakko saada sama älämöly ja väkivalta aikaiseksi joka maassa.

Comments are closed.