Koti Uutisia Kotimaa Mies hakkasi toista putkella Imatralla kolarin jälkeen

Mies hakkasi toista putkella Imatralla kolarin jälkeen

4

Vuonna 1980 syntynyt mies ajoi torstaina iltapäivällä autollaan, kun hänen peräänsä ajoi toinen mies. Kolarin jälkeen perään ajanut mies nousi autostaan ja alkoi hakata toista miestä. Hakatuksi tullut mies jouduttiin viemään ambulanssilla sairaalahoitoon. Hänellä oli vammoja päässä ja kehossa.

Pahoinpitelijä on syntynyt vuonna 1983. Hänet otettiin kiinni paikan päällä. Poliisi epäilee häntä tapon yrityksestä, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Rikoskomisario Marko Heinosen mukaan asiaa tutkitaan myös siltä kannalta, onko siinä yhteyksiä Imatralla toukokuussa tapahtuneeseen pahoinpitelyyn. Asialla saattaa myös olla kytköksiä Helvetin enkelien jäsenkerhon MC Carelian tiloja kohti tapahtuneeseen ammuskeluun.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Otsikosta Fingerpori saisi hienon piirroksen.

    Mutta asiaan. Taisi olla huumevelkojen maksuhäiiöiden selvittelystä kyse. Ei muuten kukaan normaali toimi näin. Valemedia olisi voinut tuoda julki sen että olivatko ajoneuvot rekisteröityjä ja olivatko käyttömaksut maksettuja. Se olisi antanut enemmän osviittaa.

  2. Eikö näitä MC-kerhoja pitäisi jo kieltää Suomessa? Ovat osa järjestäytynyttä rikollisuutta ja pitävät %-liivejä avoimesti.

  3. Sitä on katsottu videoita kuinka ulkomailla asioita hoidetaan pelkän vahingonkin sattuessa. Venäjällä näkee usein tämän laatuista ongelmatilanteiden selvittelyä. Toki siellä autojen vakuutukset eivät oletettavasti ole aina niin kunnossa, että voi turvallisin mielin olettaa korvausvelvollisen olevan maksukykyinen. Venäjällä liikennekulttuuri on lisäksi vielä nuorta, joten slaavilainen veri kuohahtaa helposti.
    Suomessa, jos kyseessä oli kanta-suomalainen “putkimies”, kertoo se mielen laadusta, joka ei ole koskaan saavuttanut keskimääräisen suomalaisen kädellisen kognitiivisia taitoja ja tunneälyä, joka ymmärtää ettei jo tapahtuneen vahingon laatua paranna yhtään se, että hakkaa vastapuolen sairaalakuntoon. Vituttipa kuinka hyvänsä.

  4. Tällästä jälkeä syntyy kun on yläasteen gangstavaihe jäänyt päälle. Kun koulu on vielä elämämkovakoulu ja huumeet/viina elämän ainoa “sisältö” niin ei voi muuta sanoa kuin: Säälittäviä reppanoita.

Comments are closed.