Koti Uutisia Kotimaa Mies etsi alaikäistä seuraa Suviseuroille YouTuben kautta

Mies etsi alaikäistä seuraa Suviseuroille YouTuben kautta

4

Itä-Suomen poliisi tutkii sairasta tapausta, jossa aikuinen mies haki alaikäistä seuraa Suviseuroille YouTubeen ladatulla seu­ran­ha­ku­vi­deol­la. Nyt poistetulla videolla mies kertoi, kuinka hän hakee 12–20 -vuotiaita tyttöjä seurakseen Suviseuroille. Hän myös kertoi kuinka hän haluaisi yhden tai kahden tytön kerrallaan olevan hänen vierellään aina, kun he kävelisivät, istuisivat tai olisivat muuten yhdessä”.

Mies myös kertoi olevansa valmis ostamaan tytöille kaikkea mitä he toivovat. Esimerkkeinä hän laski ”jäätelöitä, pitsaa ja myymälätuotteita”.

Videolla mies myös kertoo kuinka kristinusko on hänelle tärkeä asia, ja kuinka Suviseurat siksi ovat sopiva paikka hänelle etsiä tyttöystävää. Videon kommenteissa hän kertoi, että häntä nimenomaan kiinnostaa nuoret tytöt.

Video: https://streamable.com/wlwa5

Lähde: Kaleva

4 KOMMENTIT

  1. Vanhanliiton mies elää niin kuin vanhassa testamentissa on annettu ohjeet. Moniavioisuus tietysti kuullostaisi kivalta mutta entä kun useammalla rouvalla on hormonimyrsky yhtäaikaa siinä voi raavaankin miehen puntti tutista. Tai anopit alkavat tivaamaan miksi hänen tyttärensä osalta on laiminlyöty aviolliset velvoitteet saattaa into hiipua. Ehkä tämä karpaasi on myös Jerry Lee Lewisin fani, hänhän meni naimisiin 13 vuotiaan pikkuserkkunsa kanssa ja selitti että vaimo on kuin hyvä lintukoira, koulutus pitää aloittaa nuorena. Mutta lestahan se vain on.

  2. Minusta tämä kuulostaa aivan loogiselta jatkumolta ja osalta nykyistä pride-hypetystä.

Comments are closed.