Koti Uutisia Rikos Mies epäonnistui ryöstössä – sai uhrilta kurinpalautuksen

Mies epäonnistui ryöstössä – sai uhrilta kurinpalautuksen

19

Kun brasilialainen mies päätti ryöstää kadulla taksia odottavan naisen, ei hän osannut arvata, että saisi itse kokea kurinpalautuksen. Miehen epäonneksi uhri olikin vapaaottelija Polyana Viana, joka tunnetaan nimellä “Rautanainen”.

Ensin mies uhkasi häntä aseella, joka jälkeenpäin osoittautui replikaksi. Silloin Viana päätti taistella hengensä puolesta. Hän kertoi poliisille lyöneensä miestä pari kertaa ja potkaisseensa häntä kerran, minkä jälkeen hän otti miehestä kuristusotteen ja pyysi ohikulkijoita soittamaan paikalle poliisit.

Poliisin saavuttua paikalle mies lähetettiin pikaista vauhtia sairaalaan ja Viana suuntasi poliisiasemalle tekemään rikosilmoitusta. Tämän jälkeen hän palasi tietojen mukaan kotiinsa laittamaan ruokaa.

Vapaaottelusarja UFC:n johtohahmo Dana White julkaisi tapahtuneesta kuvan omalla Instagram-tilillään, hashtagilla #BadFuckingIdea.

Lähde: Nordfront 

19 KOMMENTIT

 1. Ei-valkoinen/ei-arjalainen nainen hakkaa valkoisen miehen on siis teidän mielestänne hyvä juttu?

  • Naisten ryöstäminen on mielestäsi hyvä juttu jos tekijänä on valkoinen?

  • Kuka täällä on niin sanonut? En ole vielä löytänyt kommenttia asiaan liittyen. Saihan valkoinen nainenkin respektiä sumuttaessaan mustia miehiä maailmalla.

  • Mitä naisen olisi mielestäsi pitänyt tehdä? Seistä tumput suorina vai?
   Nuija.

   • SVL vastustaa väkivaltaa kaikissa muodoissaan! Oikeutta ei saa kukaan ottaa omiin käsiin. Sitä varten meillä on esivalta.

    • Oletko ikinä kuullut termeistä “itsepuolustus” ja “hätävarjelu”?

     • Tuki turpasi, finniperse. Muija katsoi juuri duunissa tietojasi järjestelmästä. Pian alkaa Lentävän finniperseen yksityistietojen levittely pitkin internetiä.

      NEAVNL6

     • Onkos tuo jo kolmaskymmenes pseudonymi meitin äitin pikku vellipöksyllä, jota vituttaa kun muijansa Mohammed joutui Oulun poliisin huostaan ja ei tosiaankaan tutki siellä muuta kuin toisten kaltaistensa venytettyjä anuksia. Niin ja tietysti koraania, sitähän te varmaan luitte kotonakin iltasaduiksi toisillenne.

      Ymmärrän kyllä, että se aknen ahdistamaa ja hivin huumaamaa prideoletettua riipii, kun partneri pitää hauskaa valtion hotellissa ja itse joutuu hakkaamaan lapaseen ja vinkumaan seuraa netissä, mutta tämä on väärä paikka siihen. Pistä hakuun joku gay seuralaispalvelu tai vastaava niin tärppää paremmin. Olet nääs ainoa sekasukupuoli näillä sivuilla.

      ÖQLTWX$%£666

    • SVL:n “radikaalius” lienee vuoden paras vitsi myös 2019. Uskaltanen jo julistaa näin alkuvaiheessa ajastaikaa.

  • No jos noista kahdesta pitäisi seuralainen valita, niin päätyisin kyllä tuohon tummempaan. Ei edes kovin vaikea valinta.

   • Ei tuo oikeanpuolinen paljoa sen arjalaisempi edes ole, valo vaan paistaa nahkaan niin näyttää valkoiselta. Tarkemmin katsottuna selkeästi sekoittunut yksilö.

 2. Vanha viitakon sanonta “Tyhmästä vai tyhjästä päästä kärsii koko kroppa”.

 3. Siinäpä naisen mallia suomalaisille lahtivalaille, jotka vinkuvat vain sen vuoksi, ettei heitä “häriitä” tarpeeksi. Ja ne kauniit perisuomalaiset kotimaisen tomaatin arvossa pidettävät naiset haluaisivat olla häiritsemättä kaiken rotuisilta, mutta etenkin geelitukilta ja muilta selfie -pakolaisilta. On heidän syytä ottaa mallia tästä brassitytöstä ja opetella taitoja eli se “etiketti” kuinka väkivaltaisen ja naisvihamielisen “voimavaran” kanssa toimitaan. Vaikka polpo ja YLE valistavat, että lapanen riittää. On se täyttä paskaa ja sellaista aivopieruista tuotetta, että jos sitä voisi levittää pelloille. Suomi hukkuisi leipäviljaan ja ruokkisi vielä Zimbaven ja Etelä-Afrikan siihen päälle.
  Poliisilta ja YLE:ltä on suomalaisten molempien tahojen pakko rahoittajien turha odottaa muuta kuin syytöksiä, peittelyä ja suurta myötätuntoa tekijöille sekä “virkainto” uhrin kannalta on samaa luokkaa kuin “siirapin valuminen tammikuussa”. Sillä molemmat instanssit keskittyvät into mielisesti “rumakirjallisuuden” tuottamiseen.

 4. Taidatte olla rotupettureita kaikki, kun kerran puolustelette ja tunnette vetoa ei-valkoista naista kohtaan… Joku vielä sanoo, että voisi deittailla ei-valkoista naista…

  • Jaksaa se joku yrittää esittää olevansa niin maar perusteellisen perusteellinen arjalaisrotupuhtausexpertti, niitähän teillä on se varis ja takku pullollaan.

   Mene sinä siitä sitten polkemaan valkoihoista karvaista urospuolista ryhävalasta, kun täyspäinen hetero valitsee toisin, sillä minuahan sinä tuolla mukamas piikillä tarkoitit. Reppana.

 5. Kyllä näitä vinkujia taas riittää. Osattehan te varmasti laskea kuuteen miljoonaan..

Comments are closed.