Koti Uutisia Mielipidemittaus: hollantilaiset vastustavat joukkomaahanmuuttoa

Mielipidemittaus: hollantilaiset vastustavat joukkomaahanmuuttoa

4

Johtavan markkinatutkimuksia tekevän yhtiön selvitys osoittaa, että 55 prosenttia hollantilaisista on sitä mieltä, että maassa on liikaa maahanmuuttajia. Vain neljäsosa on tyytyväisiä joukkomaahanmuuttoon tai toivoo sitä enemmän.

Hollantilaisia – kuinka monta sinä näet kuvassa?
Hollantilaisia – kuinka monta sinä näet kuvassa?

Markkinatutkimuksia tekevän Ipsos-yhtiön kyselyn mukaan 55 prosenttia hollantilaisista katsoo maahanmuuttajien määrän olevan “liian korkea”, ja vain 25 prosenttia näkee sen sopivana ja kaksi prosenttia liian vähäisenä. Lähes viidesosa vastanneista, 18 prosenttia, ei osannut vastata kysymykseen. Lisäksi 47 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä, että monikulttuurisuus aiheuttaa maassa ongelmia.

Tutkimuksessa ilmeni myös useita virheellisiksi luonnehdittuja käsityksiä maahanmuuttajista; lähes puolet kyselyyn osallistuneista uskoi, että Hollannissa on enemmän marokkolaistaustaisia maahanmuuttajia kuin muita ryhmiä. Tilastokeskus CBS:n mukaan maassa on marokkolaisia lähes sama määrä kuin saksalaisia, turkkilaisia, surinamelaisia ja indonesialaisia.

Luvut osoittavat, että hollantilaiset, kuten muutkin eurooppalaiset kansat, vastustavat joukkomaahanmuuttoa. Kansan selvästä tahdosta huolimatta poliitikot eivät halua järjestää minkäänlaista kansanäänestystä maahanmuutosta. Poikkeus on Sveitsi, jossa järjestettiin kansanäänestys maahanmuuton rajoittamisesta aiemmin tänä vuonna. Kun sveitsiläiset äänestivät joukkomaahanmuuton rajoittamisen puolesta, länsimaiset mediat kuvasivat maata rasistiseksi ja rajoittuneeksi maaksi, ja myös EU huolestui tuloksesta.

Ipsos suoritti mielipidemittauksen 1 136 hollantilaiselle, jotka olivat iältään 18-vuotiaita tai tätä vanhempia.

Lähteet: Nordfront.se, Expatica.com

4 KOMMENTIT

 1. Kun mietitään mikä ihme on se syy miksi lähes jokaiseen maahan pitää saada loisia, on taustalla kaksi varmaa asiaa: raha ja valta.

  Yleisessä tiedossa on että näiden maahanmuttajien ja paikallisväestön tuloksena syntyvillä lapsilla ei ole kansallisuutta. Jolloin heillä ei myöskään ole kansallista identiteettiä. Siksi heitä on jatkossa helpompi hallita ja käskyttää sekä siirrellä maasta toiseen. Heillä kun ei ole isänmaata.

  Toinen asia on raha. Heidän rahtaamisestaan johonkin maahan saadaan tuottoa. Heidän ylläpidostaan tietyt tahot keräävät tuottoa ja heidän tekemästään halpatyöstä kerätään tuottoa. Mutta se toinen puoli, kulutus ja liikevaihdon ylläpito siihen en itse ole juuri laittanut painoarvoa. Ennekuin silmiini sattui aseteollisuuden tekemät ennusteet eri valtioista ja niiden kehityksestä 10 vuoden päähän. Ennusteiden tarkoitus on arvioida tulevien asekauppojen suuruudet, mutta se selvittää muutaman muunkin asian. Nimittäin väestörakenteen muutoksen JA ostovoiman muutoksen. Tässä Hollannin tilanne:

  http://www.deagel.com/country/Netherlands_c0145.aspx

  Hollantilaisten määrä tulee supistumaan romahdusmaisesti, jota koitetaan paikata maahanmuuttajilla. Talous tulee pysähtymään ja oligarkit menettävät varallisuuttaan. Se on edessä lähes kaikissa euroopan maissa. Myös Suomessa:

  http://www.deagel.com/country/Finland_c0071.aspx

  Suomen BKT tulee putoamaan puoleen. Mikä tietää että jatkossa eläminen on kurjempaa kuin nyt. Rikkaat riakstuvat ja köyhät köyhtyvät. Entäpä sitten Amerikan yhdysvallat “land of hope an glory”:

  http://www.deagel.com/country/United-States-of-America_c0001.aspx

  3/4-osaa väestöstä poistuu ja BKT putoaa melkein puoleen Suomen tasosta. En tiedä tarkoittaako tämä orjuuden uutta aikakautta Amerikassa. Ruotsin tulevaisuus ei näytä juuri paremmalta:

  http://www.deagel.com/country/Sweden_c0192.aspx

  On siis aika istua hetkeksi, ottaa hattu päästä ja miettiä minkälaisen yhteiskunnan haluamme rakentaa tulevaisuudessa. Nyt pitää tehdä muutoksia.

 2. Nämäkin, jotka toivovat lisää tuota maahanmuuttoa ovat maahanmuuttajat itse, sekä älyvapaa vasemmisto.

 3. Alankomaiden äärioikeiston pitää nyt vihdoin nousta unestaan. Nyt tai ei koskaan.

Comments are closed.