Koti Uutisia Rikos Mielenterveyspotilas puukotti pormestarin Puolassa – juutalaismedialta aasinsilta “äärioikeiston” marsseihin

Mielenterveyspotilas puukotti pormestarin Puolassa – juutalaismedialta aasinsilta “äärioikeiston” marsseihin

2

Puolassa on kuohunut viikonlopusta alkaen, kun 27-vuotias mielenterveyspotilas puukotti Gdanskin pormestarin Pawel Adamowiczin kuoliaaksi sunnuntaina. Poliisi on saanut kiinni puukottajan, jolla on taustallaan pankkiryöstöjä, vankeustuomio sekä mielenterveyskuntoutusta.

Hyökkäys tapahtui hyväntekeväisyystilaisuudessa. “Veriteon jälkeen mies jäi lavalle ja huusi mikrofoniin, että Puolan aiempi hallitus oli vanginnut hänet ja kiduttanut häntä”, uutisoi Yleisradio.

Vaikka hyökkäys oli epävakaan taparikollisen kosto yhteiskunnalle, päätti juutalaisomisteinen Bloomberg-media ottaa tapauksesta propagandahyödyn irti. Juutalaismedia rakensi kömpelön aasinsillan hyökkäyksen sekä Puolassa noususuhdanteessa olevan kansallismielisen liikkeen välille.

Juutalaismedian mukaan pormestarin kuolema on asetettava Euroopassa “poliittisen kahtia jakautumisen” sekä “eliitinvastaisen” ilmapiirin kontekstiin. Lisäksi juutalaismedia vihjasi, että puukotettu pormestari kannatti “homojen ja maahanmuuttajien oikeuksia”, vaikka asialla ei ollut mitään tekemistä murhamotiivin kanssa.

Juutalaismedia jatkoi aasinsillan rakentamista todeten, että Puolassa “radikaalit rasistiset ja juutalaisvastaiset ryhmät ovat voimistuneet”. Juutalaismedia rinnasti puukotuksen siihen, että vuoden 2017 itsenäisyyspäivän marssilla puolalaisnationalistit vaativat “valkoista Eurooppaa”.

Bloomberg on jo aiemmin yrittänyt mustamaalata Puolaa kömpelöin hyökkäyksin siksi, ettei maa ole suostunut ottamaan vastaan “tarpeeksi” ei-valkoisia maahantunkeutujia. Viime kesänä juutalaismedia hyökkäsi maata vastaan artikkelissaan “Puolan talouskasvun ruma puoli”.

Bloomberg myönsi tuolloin, että Puola on pärjännyt taloudellisesti huomattavasti paremmin kuin suuria maahantunkeutujamassoja vastaan ottaneet länsieurooppalaiset valtiot. Julkaisu myönsi lisäksi, ettei Puolan talouskasvun hedelmiä ole kavallettu pienen finanssieliitin taskuihin, vaan hyvinvoinnista ovat päässeet nauttimaan tavalliset työtä tekevät puolalaiset. Esimerkiksi lapsiperheet saavat valtiolta Puolassa jo parempaa taloudellista tukea kuin öljyn rikastuttamassa Norjassa.

Juutalaismedia kuitenkin painotti, ettei muun Euroopan tule ottaa mallia Puolan esimerkistä, sillä maan “juutalaisvastaisuus” ja “muukalaisviha” ovat lisääntyneet rinta rinnan hyvinvoinnin kanssa. Pormestarin murhan tökerö rinnastaminen kansallismielisiin itsenäisyyspäivämarsseihin on viimeisin osa juutalaismedian propagandasodassa Puolaa vastaan.

Lähteet: Bloomberg, Yle

2 KOMMENTIT

  1. Tšekkien presidentti on vissiinkin myös ihan kunnon ukkoja… Harmi kun Suomessa ei vielä kukaan ole käynyt ulkoiluttamassa keittiövälineitään vaikkapa tuolla Arkadianmäen suunnalla. Siellä aika monelle sopisi mielestäni melko parahultaisesti muutama tuuletusreikä keuhkojen kohdalle.

  2. Sanoisin kuitenkin kaupunkia sen oikealla nimellä eli Danzig, vaika väestö onkin vaihdettu

Comments are closed.