Koti Uutisia Mielenosoittajat vaativat juutalaisia jättämään Ranskan

Mielenosoittajat vaativat juutalaisia jättämään Ranskan

7

Pariisissa on järjestetty useita presidentti François Hollanden vastaisia mielenosoituksia. Pariisissa mielenosoitukset keräsivät 20 000 ihmistä.

Osa mielenosoittajista vaati juutalaisia jättämään Ranskan: “Juutalaiset, Ranska ei kuulu teille!”, “Faurisson oli oikeassa, kaasukammiot ovat paskapuhetta”, “Juutalaiset, jättäkää Ranska!”

Video tapahtumasta:

 

Videon katselu saattaa vaatia kirjautumista palveluun.

7 KOMMENTIT

  1. Koska nähää Suomes tälläst asiallista toimintaa!? Aivan mahtavaa!

  2. Mahtavaa että tietoisuus lisääntyy ja kansa herää! Jotain hyötyä internetistäkin siis on.

  3. No mutta no mutta. Joko Ranskalaistenkin mitta alkaa olla näin täynnä. Vähän samaa mallia kuin Germaaneilla ensimäisen maailmansodan jälkeen kun juutalaiset julistivat maailmanlaajuisen boikotin saksalaisille valmisteille.

    Viime keväänä täälä Suomessa oli yksi kolmikymppinen kaveri Ranskasta ja kun ajattelin vähän järkyttää hänen tietämustään oligarkeista niin kaveri kääri rauhassa sätkää ja totesi että “juu, tuttua puhetta”. Hän tiesin Monsanton kuviot, Gatesin omistajuudet, Black Waterit, Bilderbergit, Kalliovuorten DNA-pankit jne. Kun sitten kyselin että mistä moinen tieto niin hän sanoi että Ranskassa näistä asioista keskustellaan ihan avoimesti. Kaikki tietävät mitä oikeasti tapahtui toisessa maailmansodassa ja miten nykyiset valtaapitävät oligarkit ovat valtansa saaneet.

    Nyt sitten kansa lienee lopettanut sätkien käärimisen ja on kaivellut Opinelit esiin. Sillä kun leikkaa sitkeämpääkin kuivalihaa.

  4. Taitaa Ranskan pahimmat antisemiitit vaan olla arabeja, tosin niinhän Ranskan jo ihan lähitulevaisuuden väestökin.

    Veikkaan Ranskan juutalaisten pakenevan Israeliin ennen vuotta 2050, samalla kun arabit/afrot ym. muodostanee enemmistön Ranskan nuorista siihen mennessä.

Comments are closed.