Koti Uutisia Ulkomaat Metoo-aktivisti hyväksikäytti 17-vuotiasta poikaa – maksoi hänet hiljaiseksi

Metoo-aktivisti hyväksikäytti 17-vuotiasta poikaa – maksoi hänet hiljaiseksi

5
Asia Argento ja Jimmy Bennett

Italialainen näyttelijä, laulaja, elokuvaohjaaja ja eräs Metoo-kampanjan johtavista kasvoista, Asia Argento on vastikään alkanut sovittelemaan ja selittelemään syytteitä, joiden mukaan hän käytti seksuaalisesti hyväkseen tapahtuma-aikana 17-vuotiasta näyttelijää ja rock-muusikko Jimmy Bennettiä.

Kaksikolla on pitkä menneisyys yhdessä; Argento oli Bennetille jonkinlainen äitihahmo tämän kasvaessa. Bennett oli vain seitsemänvuotias, kun hänelle annettiin rooli elokuvassa “The Heart is Deceitful Above All Things” vuonna 2004. Argento sekä ohjasi, näytteli itse että teki osan elokuvan käsikirjoituksesta.

Elokuva perustuu JT LeRoyn kirjoittamaan kirjaan, joka käsittelee huumeriippuvaisen äidin ja poikansa sekavaa suhdetta toisiinsa. Argenton hahmo muun muassa riisuu poikansa ja pukee tämän tyttöjen vaatteisiin houkutellakseen luokseen miehiä. Poika tulee elokuvassa myös raiskatuksi.

Tänään 22-vuotias Bennett on paljastanut hänen ja Argenton välillä olleen seksiä eräässä hotellissa Kaliforniassa vuonna 2013. Bennett oli tuohon aikaan vain 17-vuotias, ja Kaliforniassa suojaikäraja on 18 vuotta. Bennett sai tietojen mukaan Argentolta 380 000 dollaria vastineeksi siitä, että Bennett pysyisi asiasta hiljaa. Tämä tapahtui vain lyhyen aikaa siitä, kun 42-vuotias Argento väitti juutalaisen elokuvamoguli Harvey Weinsteinin raiskanneen hänet.

Lähteet: Nordfront, New York Times

5 KOMMENTIT

 1. Ruvetaanko kaivelemaan oikein huolella, kuka suomen ns taidepiireissä on kiivennyt nimenomaan karvahaarukalla? Lista on pitkä ja tietysti tulevaisuutta pitkin kirjattu. Voi homoa, ja transua, ken on lapsinäytteliän raiskannut. Miksi päärooleissa on teatterinjohtajan pillu?

 2. Näyttelijät ovat taiteilijoita ja monet heistä katsovat olevansa normikuolevaisten yläpuolella leijuvia puolijumalia. Kyseisissä piireissä huumeet ja pervertiot katsotaan usein aivan normaaleiksi.

 3. Silikonit tai ei, mutta onhan tuo ruma. Ei ihme että Anthony kuljeskeli pitkin maailmoja eikä viihtynyt kotona. En minäkään olisi.

  Tämä mee-too kampanja sai kesällä hiukan raameja kun ruotsissa asuvat suomalaiset Volvon työntekijät lomailivat kotimaassaan ja kertoilivat tarinoita hurjasta -70 ja -80 luvuista. Kaikki sanoivat heti että jos silloin olisi ollut kyseinen kampanja niin koko Volvon johto ja työntekijät olisivat olleet vankilassa ja pitkään. Joka osastolla oli omat rinkinsä. Kesätyöntekijöitä odoteltiin ja ne katsastettiin heti kun tulivat taloon. Johtoporrasta myöten. Se oli kuulemma hurjaa aikaa ja silloin normaalia toimintaa työvuorojen ohessa. Ja nyt sitten taivastellaan kun yleisessä tiedossa oleva etenemistapa elokuvamaailmassa tulee “julkisuteen”.

  Ihmisen suurimpia perusviettejä on suvunjatkaminen. Toisilla se on voimakkaampi ja toisilla valta ajaa sen käyttöön. Mutta harvoilla sitä ei ole.

 4. No niin näin jälleen, sellainen Metoo# 🙂 Eikös tuo Asia ole elokuvaohjaaja Dario Argenton tytär?

 5. CBC uutisoi asiasta vähän uudella tavalla. Asia Argento kertoo tämän #metoo-poikulin kiristäneen Asia’n sulhaselta Anthony Bourdain’ilta $380.000 uhkaamalla levittää perätöntä juorua.
  Ehkä tuokin akka oppii nyt jotakin #metoo-kampanjan puoleensa vetämän väen laadusta.

Comments are closed.