Koti Uutisia Ulkomaat Merkelin seuraaja muuttanee puolueen maahanmuuttopolitiikkaa

Merkelin seuraaja muuttanee puolueen maahanmuuttopolitiikkaa

3
Annegret Kramp-Karrenbauer.

Saksan kristillisdemokraattien liitto CDU sai uuden johtajan. CDU:n puikkoihin astui Annegret Kramp-Karrenbauer. Hänen mukaansa puolueen pitää tutkia maahanmuuttokantaansa uudelleen tukeutuen asiantuntijoihin. CDU tulee todennäköisesti ottamaan uuden maahanmuuttolinjan käyttöönsä mahdollisimman pian, koska vuoden 2019 keväällä ovat Eurooppavaalit.

Kramp-Karrenbauer ei ole yhtä liberaali maahanmuuton suhteen kuin mitä vanha puoluejohtaja Angela Merkel oli. Kramp-Karrenbaeurin mukaan integraatiota pitää edistää, maahanmuuttajien tulee opetella saksaa eivätkä rikolliset maahanmuuttajat voi jäädä Saksaan. Tämä voi olla myös täysin populistista puhetta, jolla yritetään saada kannatusta korkeammalle rotumuukalaisiin kyllästyneiden saksalaisten keskuudessa.

Lähde: Reuters

3 KOMMENTIT

 1. Niin muuttaa, Saksan yhteiskuntaa ja EU:ta tuhoavammaksi. Tämä nainen on mama-merkelin opissa ollut pienen ikänsä ja jo nyt julkaistuissa kuvissa on “666 OK” symbolit olleet laajalti esillä. Globalistien kätyri siis.

  On se kumma eteivät kristilliset saa Kohl:in kaltaista valtiojohtajaa. Sellaista joka ei heti sorru Amerikkalaisten painostuksessa ja joka ajattelisi oman maan kansalaisten ja talouden hyvinvoinnin etua ensin.

  • Ei Saksalla ole mitään päätösvaltaa omiin asioihinsa.
   Kannattaa perehtyä niihin sopimuksiin, jotka USA ja Saksa on allekirjoittanut USAn sotilastukikohdista Saksassa. Ei tarvitse edes osata lukea rivien välistä, vaan ihan suoraan se on sanottu, että jos Saksa lähtisi “tuhoisalle ja sotaisalle tielle” olisi amerikkalaiset velvoitettuja kaatamaan Saksan hallitus.
   Kait noita soppareita on nykyään hieman uudelleen kirjoitettu ja semantiikkaa vaihdettu, mutta ei se peruspilari sieltä mihinkään katoa.

   Ja tämä Kramp-Karrenbauer ja maahanmuuttolinjan muuttaminen on huuhaata. Vaikka uusilta tulijoilta laitettaisiin täysin rajat umpeen, alkaisi valtava perheiden yhdistämis operaatio. Ihan kuten T. Halonen jo messusi YLEn haastattelussa.

 2. Saksan linja ei tule muuttumaan miksikään, koska Angela Merkel pysyy takapiruna ja vesittäjänä, joka vehkeilee taustalla oman “esikuntansa” kanssa, johon kuuluu luonnollisesti juutalainen monimiljardööri George Soros, joka kortteeraa nykyisin Saksassa kun Unkarin pääministeri Viktor Orban karkotti tuon kuppa syylän Unkarista.
  Niin kauan kuin Merkel elää ja hengittää, hän EI ole poissa “laskuista”, sillä niin tuhoisa tuo kommunisti paska on.

Comments are closed.