Koti Uutisia Ulkomaat Merkelille WJC:n ylin juutalaistennuoleskelupalkinto

Merkelille WJC:n ylin juutalaistennuoleskelupalkinto

11

Saksan liittokansleri Angela Merkel palkittiin Maailman Juutalaiskongressin (WJC) ylimmällä kunnianosoituksella: Theodor Herzl-palkinnolla. Kyseinen palkinto jaetaan vuosittain yksilölle, joka tekee merkittävää työtä promotoidakseen Herzlin ideoita turvallisemmasta maailmasta juutalaisille.

Palkinnonjakotilaisuudessa WJC:n presidentti Ronald S. Lauder ylisti Merkeliä sanoen: “Olet demokratian suojelija, sivilisaation suojelija ja Euroopan suojelija. Olet aina tukenut juutalaista yhteisöä ja aina seisonut Israelin rinnalla.”

Samalla kun Merkel on pyrkinyt turvaamaan juutalaisen elämän Saksassa, on hän väestönvaihtopolitiikallaan tehnyt saksalaisten elämästä turvatonta kotimaassaan.

Lähde: World Jewish Congress

11 KOMMENTIT

 1. Ronald S. Lauder sanoi “Olet aina tukenut juutalaista yhteisöä ja aina seisonut Israelin takana”, melkoista kaunopuheisuutta tai asiantuntemattomuutta. Merkelin Stasille työskentelyn aikoihin juutalaisen yhteisön tai Israelin tukeminen ei varmaankaan ollut mitenkään vahvasti esillä.

  • Saxony on juutalainen osavaltio, ja Merkelin puolue johtaa sitä, yhdessä SDP:n kanssa.

   Myös USA:n hallintovalta on täysin juutalaisten miljardöörien hallussa, ja he ovat muun muassa luoneet ISIS-järjestön. Näitä järjestöjä käyttävät salaisiin operaatioihin, ainakin siinä mielessä että näin saavat ihmismassat luulemaan toiminnan olevan islam-pohjaista. Tämä on talmudin oppien noudattamista, koska talmud sanoo että juutalaiset saavat massamurhailla muita rajattomasti, kunhan tekevät sen epäsuorasti, välikäsien kautta.

    • Kiitos Runtiti kysymyksestäsi. Epäsuorasti kuoleman aiheuttaminen – se koskee gentiilejä jotka eivät ole vihollisia. Vihollisiksi katsomansa gentiilit he voivat massamurhailla suoraan, kuten tekivät Neuvostoliitossa. Katyn Massacre oli yksi tällainen. Juutalaiset massamurhasivat 22000 gentiiliä, ja väittivät että tämä oli Natsien tekosia!
     http://fourwinds10.com/siterun_data/health/intentional_death/massacre/news.php?q=1552923196
     “..it was not until a European Court of Human Rights ruling in 2012 that Katyn was officially recognized as a Soviet war crime.”

     Alla oleva sivusto kertoo faktoja, muuten se olisi hävitetty netistä ajat sitten, ja sen ylläpitäjät olisivat vankilassa:
     http://www.realjewnews.com/?p=120
     “I grew up as a Jew and I know how the Jews view “outsiders.” The Jews have nothing but contempt for all mankind except for themselves. The Jews use disdainful Yiddish words amongst themselves to describe the Gentiles:

     “Goyim:” This is what the Jews derisively call Gentiles to indicate an “animal nature” of the Gentiles.

     “Schwartza:” This is what the Jews derisively call blacks to indicate an “ape like nature” of the blacks.

     “Shiksa:” This is what the Jews derisively call a Gentile woman to indicate a “carnal nature” of a Gentile woman.

     ~ This Yiddish word “shiksa” is derivative of the Hebrew word “shegitz” which refers to the carcass of a pig.

     “Goyisha Kup:” This is what the Jews derisively call another Jew who is stupid. “Goyisha Kup” means “Stupid Gentile Brain.”

     From whence comes this Jewish disdain for the Gentiles? It comes from the Talmud, a wicked book, which the Jews consider more authoritative than the Bible.”

     Tuossa on Talmud-säkeitä epäsuoraan tappamisesta mainittu:

     talmudunmasked.com/chapter14.htm

     “And in Iore Dea (158,1) it says:

     “The Akum who are not enemies of ours must not be killed directly, nevertheless they must not be saved from danger of death. For example, if you see one of them fall into the sea, do not pull him out unless he promises to give you money.”

     Maimonides, in Hilkhoth Akum (X,1) says:

     “Do not have any pity for them, for it is said (Deuter. VII,2): Show no mercy unto them. Therefore, if you see an Akum in difficulty or drowning, do not go to his help. And if he is in danger of death, do not save him from death. But it is not right to kill him by your own hand by shoving them into a well or in some other way, since they are not at war with us.”

     Tämä taitaa laittaa juutalais-omisteiset terveydenhuolto-korporaatiot tiettyyn valoon? Tällaiset voivat “vahingossa” murhata ei-juutalaisia “hoitovirheenä ” jne, koska valtamedia on myös juutalaisten käsissä, eikä tuollainen laitos saa pahaa mainetta ainakaan sitä kautta.

     • Olet käsittänyt väärin. Tuossahan nimenomaan vain sanotaan, että on pyrittävä tekemään asia välikäsien kautta. Suoraa tappamista on vältettävä ehkä myös sen vuoksi, että siitä voisi koitua hankaluuksia juutalaisille. Maimonidesta pidetään myös pehmosuunnan edustajana, mutta mielestäni kyse on jälkimmäisestä jutusta. Olet irrottanut nuo kai aisayhteyksistään myös. Talmudissa todetaan myös, että ei-juutalaisen veen vuodattaminen on Jumalalle uhraamista

 2. Outoa on jos juutalaisia pitää erikseen vielä suojella muihin kansoihin nähden, todella outoa

 3. Jäikö jollekin vielä epäselväksi mitä “demokratia” oikeasti tarkoittaa? Tämä akka on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Euroopan ja varsinkin kotimaansa, olemme pian sodassa Merkelin kaltaisten noitien takia.

 4. Kyllä se oli. Kaikki tiedustelupalvelut pelasivat yhteen kylmän sodan aikana. Tämä ilmenee esim. Iran-contra -juakasta selvästi. Kylmä sota oli suuri lavastus. Koko maailma on valtava huijausoperaatio ja prosessi etenee kohti utta maailmanjärjestystä (lähes maalissa)

 5. Nurnbergissä kansallissosialistisen puolueen kongressissa syyskuun 10 päivänä 1936 pitämässän puheessa DR. Joseph Goebbels toteaa Saksan olevan ainoa maa, jossa voidaan avoimesti keskustella juutalaisten roolista bolsevismissa: “Ei ole epäilystä siitä, että bolsevismi on juutalaisten keksintö. Muissa maissa asiasta keskustelu on vaarallista. Näin oli myös Saksassa, ei niin monta vuotta sitten”

  Bolshevism in theory and practice

  • Juutalaisten järjestämä Nurnbergin “oikeudenkäynti” olikin keino tuhota heidät jotka tiesivät liikaa juutalaisten metkuista ihmiskunnan pään menoksi.

   Saksan kansalla oli liian tuore muistikuva mitä on olla gentiili juutalaisten hallinnoimassa yhteiskunnasa. Liikaa huonoa mainosta juutalaisille – Saksalaiset piti hävittää maan päältä, tai vähintään saattaa juutalaiseen kontrolliin “ikuisesti”.

   Tämä saavutettiin juutalaisten omistaman USA:n otettua Saksan haltuunsa. USA on sittemmin sanonut että se ei anna Saksalle vapautta ennen vuotta 2099.

   Tässä yksi “holokaust-eloonjäänyt” jonka ainoa valitus tänään on että ne 22000 Saksalaista jotka hän myrkytti toisen maailmansodan jo loputtua, eivät kuolleetkaan suoraan tuosta myrkyttämisestä:

   https://www.theguardian.com/world/2016/aug/31/jewish-holocaust-survivor-kill-nazis-poison-arsenic-nuremburg

Comments are closed.