Koti Uutisia Sionismi Merkel palkitsi israelilaisen järjestön pakolaisten integroinnista

Merkel palkitsi israelilaisen järjestön pakolaisten integroinnista

2

Saksan liittokansleri Angela Merkel antoi kansallisen integrointipalkinnon israelilaiselle projektille, jonka tarkoituksena on helpottaa pakolaisten asettumista Saksaan. Projektin taustalla on kaksi juutalaisjärjestöä. Projekti nimeltään “Brückenbau – Vielfalt begegnen” eli “Siltojen rakentaminen – erilaisuuden kohtaaminen” palkittiin maanantaina vuosittain jaettavalla palkinnolla.

Projektin taustalla tarkemmin on kaksi järjestöä. Yksi järjestöistä on Central Welfare Office of the Jews in Germany. Toinen on IsraAID, jonka tehtävänä on auttaa israelilaisia ja Israelia. Molemmat järjestöistä saavat valtiolta rahoitusta toimintaansa. Projekti toimii kymmenessä vastaanottokeskuksessa Berliinissä ja Frankfurtissa. Projektin parissa työskenteli niin arabiaa puhuvia israelilaisia, juutalaisia kuin tavallisia saksalaisiakin.

Palkintoa projektille esitti The Central Council for Jews in Germany. Neuvoston puheenjohtaja Josef Schuster perusteli ehdotustaan sillä, että projekti auttaa luomaan siltoja uskontojen, pakolaisten sekä tavallisen kansan välille. “Palkinto rohkaisee toiminnan kehitystä muslimien ja juutalaisten välillä”, Schuster kertoo.

Lähde: Diversity macht frei

Aiheeseen liittyen: Suomen juutalaisjohtaja kommentoi pakolaiskriisin juutalaisyhteyttä

2 KOMMENTIT

  1. Merkelin tiimalasin yläosa on kohta tyhjä, muuttakoon vastaanottokeskukseen nauttimaan työnsä tuloksista.

    Seuraava palkinto tullaan myöntämään sille järjestölle, joka tunkee ja integroi kaikki Euroopan partalapset ja muut rikastajat Israeliin. Ilmottaudun vapaaehtoiseksi raahaamaan niitä sinne, konttirahtina tai ilmapudotuksina tai ihan miten vaan.

  2. Ovatko nämä “pakolaiset” kuopattu eli integroitu israelilaiseen maahan?

Comments are closed.