Koti Uutisia MEPin yhteydet Israelin aseteollisuuteen

MEPin yhteydet Israelin aseteollisuuteen

4

UK_MEP_Israel

Victor Boştinaru on Euroopan parlamentin sosialistien ja demokraattien ryhmän varapuheenjohtaja ja ulkopoliittinen edustaja. Tässä ominaisuudessa hänellä on laajat valtuudet muokata toiseksi suurimman euroryhmän ulkopolitiikkaa mieleisekseen, toisin sanoen myötämieliseksi Israelin aggressiota kohtaan.

Aiemmin tänä vuonna hänen väitettiin kerskuneen osakkuudestaan Israelin aseteollisuudessa Brysselissä. Boştinaru itse kieltäytyi useaan otteeseen kommentoimasta, mutta ohjeisti assestenttinsa kategorisesti kieltämään syytökset kysyttäessä.

Vuoden 2013 Lokakuussa Boştinaru julkaisi kirjan Romanian ja Israelin väleistä. Julkistustapahtumaa mainosti European Friends of Israel -ryhmä, AIPAC:in (American Israel Public Affairs Committee) eurooppalainen vastaava.

Alkujuonnossa Boştinaru ylisti Israelin “esikuvallisia ja elegantteja saavutuksia jokaisessa mahdollisessa toimialassa, niin sosiaalisessa, tieteellisessä kuin kulttuurisessa”. Kirja lainaa runsaasti valheita suoraan Israelin puolustusvoimista, esimerkiksi sen, että palestiinalaiset käyttävät ihmiskilpiä, vaikka tilanne on täysin päinvastainen.

Vuoden 2014 kesällä Israel hyökkäsi Gazaa vastaan 51 päivää peräjälkeen. Yli 2 200 palestiinalaista, mukaan lukien 551 lasta, tapettiin.

Lähde: electronicIntifada.net

4 KOMMENTIT

 1. Ettei tule kirjoituksen ymmärrysvirhettä, niin korjataan viimeinen lause, eli että Hamas tapatti puolet kontrolloimistaan musuista, ja puolet omista terroristeistaan.

  Suomessa kun ei tajuta miten musujen kanssa pitää toimia, ja etta voima on ainoa asia minkä ne ymmärtää, niin joko ollaan niiden boss ja näytetään missä kaapin paikka on, tai invaasio on väistämätön. Ja sitähän me suomalaiset emme tule sietämään!

  • Siinä on partasuusemiiteillä jotain yhteistä, tuntuvat ymmärtävän vain voiman. Mutta se että musuista on täälläkin haittaa, ei tarkoita että sionistit ja Israel olisivat hyviä, kyllä niistä juutalaisistakin on ongelmaa.

  • Mielenkiintoista sinänsä, kuinka monta (tai ainakin monta eri nimimerkkiä) Israel-fania on löytänyt Kansallisen Vastarinnan sivuille trollaamaan. Ihan arvostettavaa kuitenkin, että heidänkin idioottimaiset kommenttinsa julkaistaan.

   Israelin armeija siis tappaa tuhansia ja taas tuhansia naisia ja lapsia Hamasin pyynnöstä, tästä olisi kiinnostavaa kuulla lisää… En ota kantaa siihen, onko Hamas terroristijärjestö, mutta IDF ja Mossad ovat erittäin suuria terroristijärjestöjä. Entinen pääministeri Menachem Begin on hyvä esimerkki rauhaarakastavasta israelilaisesta!

   En itsekään ole erityisesti muslimien ystävä, mutta hiukan kiusallisesti Israelia palvovien kiihkokristittyjen kannalta, nämä jutkuliveijarit ovat tappaneet ja häätäneet kodeistaan myös melkoisen määrän kristittyjä. Hyökkäsivätpä he jopa elintärkeän liittolaisensa USS Liberty -aluksenkin kimppuun aikoinaan, mutta sattuuhan sitä…

   Koska et todellakaan ole ‘boss’, vaan pikemminkin ‘slave’,jätät mainitsematta rakastamiesi juutalaisten / muuten vaan sionistien roolista tässä inhassa “musuinvaasiossa”.

   P.S. Israel tappoi (muutaman muun lisäksi) suomalaisen sotilastarkkailijan v. 2006, pitäisikö meidän suomalaisten sietää tämä?

 2. Kyllä koukkunenät valehdella osaa, vaan nyt mennään jo yli jos sionistit kerskuu asekaupoillaan terrioristivaltion armeijalle. Tietääpähän ainakin ketä boikotoida.

Comments are closed.