Koti Uutisia Mellakointi jatkuu Tukholmassa

Mellakointi jatkuu Tukholmassa

6
UK_Mellakointi_jatkuu_Tukholmassa
Poliisin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Twitterissä julkaisema kuva.

Viikonloppuna alkanut mellakointi Tukholman maahanmuuttajalähiöissä jatkuu edelleen. “Nuoriso” on polttanut autoja ainakin kolmella eri alueella.

Palokunnan on edelleen hankalaa puuttua paloihin, koska “alueella on rauhatonta”. Poliisi on joutunut pyytämään lisävoimia muualta kaupungista tilanteen rauhoittamiseksi.

Viime viikonloppuna Rinkebyssä mellakoinnin yhteydessä poliisi joutui ampumaan varoituslaukauksen suojellakseen itseään mellakoivalta maahanmuuttajalaumalta. Paikallinen islamilainen yhdyskunta vaati poliisilta tämän jälkeen julkista anteeksipyyntöä, koska somalit, jotka heittelivät poliisia kivillä, kokivat varoituslaukauksen hyökkäyksenä heitä itseään kohtaan.

Lähde: Avpixlat

6 KOMMENTIT

 1. Toivottavasti laittavat kansalliskaartin jälleen pystyyn ja nämä mamut ahtaalle.

 2. Lähden Ruotsiin jos tästä mellakasta syttyy rotusota. Etniset jännitteet ovat Ruotsissa todella kireät, ja on vain ajan kysymys, milloin rotusota syttyy. Ja että miksikö? Jos valkoiset menettävät otteensa Ruotsista, seuraavaksi tapellaan täällä.

  • Missä kohtaa voit päätellä, että mellakka on muuttunut rotusodaksi?
   Ei missään kohtaa tulla julistamaan, että “Race war, it’s on it’s on!”.

   Eikö se ole jo käynnissä monissa suurissa kaupungeissa Euroopassa, joissa etniset vähemmistöt ovat saaneet lukumäärällisen enemmistön ja alkuperäisväestön muuttamaan pois?

   • Todella hyvä huomio. Se sota on jo käynnissä ja valkoiset nukkuvat, vaikka meitä vastaan hyökätään jatkuvasti.

    Meidän vastuulla on tehdä selväksi, ettei tänne ole tulemista. Kaikki turha mielistely ja sillanrakentelu täytyy lopettaa, sillä se vain pahentaa tilannetta. Jokainen myönnytys on heille voitto. Jokainen helppo päivä, minkä he täällä viettävät on heille voitto ja isku meitä vastaan.

 3. Kaikesta huolimatta tämä tulee nähdä positiivisena kehityksenä, sillä mitä nopeammin sisällissota Euroopassa alkaa sitä parempi. Pahin vaihtoehto on se, että valkoinen kantaväestö on kuin sammakko hitaasti kuumenevassa monikulttuurisuuden kattilassa.

Comments are closed.