Koti Uutisia Ulkomaat Mellakkapoliisi otti yhteen mielenosoittajien kanssa Barcelonassa

Mellakkapoliisi otti yhteen mielenosoittajien kanssa Barcelonassa

2

Katalonian itsenäisyyden puolesta mieltänsä osoittaneet saivat kokea mellakkapoliisin karut keinot. Viime lauantaina Katalonian kannattajat järjestivät vastamielenosoituksen, koska Barcelonassa pidettiin Espanjan kansallisen poliisin ja kansalliskaartin tukimielenosoitus. Mielenosoitus päättyi maalisateeseen ja pampuniskuihin.

Katalonian itsenäisyyden puolesta osoittaneet halusivat maali-iskuin kritisoida poliisin aiemmin harjoittamaa väkivaltaa. Espanjassa järjestettiin 1.10.2017 kansanäänestys Katalonian itsenäisyyden puolesta. Äänestyksen aikoihin pidettiin useita mielenosoituksia, joissa loukkaantui lähes 900 ihmistä.

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

  1. Tämä on ihan turhaa tappelua. Katalonialla olisi ollut mahdollisuus julistautua itsenäiseksi ja sille julistukselle oli päivämääräkin. Mutta Puidgemont ei omannut sen vertaa selkärankaa että olisi julistautunut säädetyssä ajassa Kataloniaa itsenäiseksi valtioksi. Ja kun tietty aika meni, niin sen jälkeen sitten suureleisesti julistauduttiin itsenäisiksi.

    Ja nyt jälleen kerran kansa kärsii huonoista johtajista. Kansa tappelee kaduilla ja osoittaa mieltä mutta se ei muuta sitä tosiasiaa että Katalonia ei pääse itsenäiseksi vaikka haluaisi, ellei Espanjan itsehallinto siihen suostu. Edessä on pitkä ja verinen taistelu jota katalonialaiset eivät voi voittaa.

    Ottakaamme tästä opiksi kun valitsemme johtajiamme. Ja niitä keinoja joilla käymme taistelua. Globalistit eivät pelkää mitään muuta kuin rahantulon loppumista. Sitä ne pelkää. Mikään muu ei saa niitä muuttamaan toimintaansa.

    • Ja Espanjan nykyinen vasemmistohallitushan ei anna periksi, koska ei ole kommunistidoktriinin mukaista antaa kenenkään poistua ruodusta edes paskalle. Historia on tämän mm. Unkarille ja silloiselle Tsekkoslovakialle opettanut.

Comments are closed.