Koti Uutisia Mellakka pakolaiskeskuksessa Venetsiassa

Mellakka pakolaiskeskuksessa Venetsiassa

3

Venetsialaisessa 1 400 hengen pakolaiskeskuksessa alkoi mellakka afrikkalaisen asukkaan kuoltua. Pakolaiset sytyttivät tulipaloja eikä henkilökunta kyennyt pakenemaan tuntikausiin.

Mellakka sai alkunsa 25-vuotiaan norsunluurannikkolaisen miehen ruumiin löydyttyä suihkutiloista. Pakolaiset reagoivat aloittamalla huonekalujen ja esineiden murskaamisen. Sen jälkeen kun sähköt keskukseen oli katkaistu, alkoivat tulipalot.

Peläten väkivaltaa keskuksen työtekijät lukitsivat itsensä turvaan toimistoon. Mellakka kesti tuntikausia, ja työntekijät pääsivät vasta ulos keskiyön aikoihin, kun poliisi oli saanut afrikkalaiset kuriin. Tällä hetkellä afrikkalaisen kuolinsyystä ei ole tietoa, ja poliisi tutkii asiaa.

Mellakka on Pohjois-Italian pakolaisleireillä yksi monista, joita on tapahtunut viime aikoina muun muassa Torinossa ja Itävallan rajalla. Matteo Renzin hallituksen kaaduttua joulukuussa on Paolo Gentilonin uusi hallitus vannonut koventavansa maan pakolaislinjaa. Maan kansallinen ylipoliisipäällikkö Franco Gabrielli sanoi, että viranomaisilla on “nollatoleranssi” laittomaan maahanmuuttoon. Hän myös ohjeisti poliisia aloittamaan välittömät toimet karkottamisia varten.

Lähde: Breitbart

3 KOMMENTIT

  1. Ei ryöväri ole tyhmä, joka menee kartanoon, vaan kartanonherra, joka hänet sinne laskee.

  2. italialaiset on saaneet jo rahat pakolaisista “pelastettuaan” ne merestä. Niin että ei kai muuta kuin laivalla takaisin sinne mistä tulivat. Ja jokainen leiri pitää tyhjentää viimeistä ihmistä myöten, jos sielä mellakoidaan. Kyllä ne älypyhelimet välittävät sen tiedon hyvin nopsaan muillekkin leireille. Ja sen jälkeen onkin rauhallista.

    On nää kummia “sotaa pakenevia” kun ne saa sodan aikaiseksi joka paikassa jonne menevät.

    Espanjassa on oikea meininki. Sielä saa apurahaa 2kk ja sitten töihin tai maasta ulos. Ja kun matut Espanjassa kerää esim. rypäleitä sellaisen 20kg laatikon, niin se saa siitä keräyspalkkaa muistaakseni 1e (ei kahta euroa). Espanjassa työ tekee vapaaksi, ostaa ja omistaa. Ja se opettaa nöyryyttä yhteiskuntaa kohtaan.

  3. On sen näköistä porukkaa, että siinä “rotu” paranee. Ilmiselvästi “Miss Helsinki 2017” ainesta.
    Ja pois minusta, että jotesankin “leukailisin”.

Comments are closed.