Koti Artikkelit Kansallinen Vastarinta Mediatoimintamme tarvitsee sinua!

Mediatoimintamme tarvitsee sinua!

5

Vastarintaliikkeen suomenkieliset mediat Kansallinen Vastarinta eri toimintoineen sekä Riimuradio ovat molemmat alati laajenevia ja kasvavia medioita. Lukijamäärämme nousee koko ajan, ja niin lisääntyy myös julkaistujen artikkeleiden, uutisten ja radiopodcastien määrä.

mediatoimintamme

Jotta voimme ylläpitää tätä kasvua, tarvitsemme koko ajan uutta osaamista mukaan toimituksemme toimintaan. Tarvitsemme taitavia kirjoittajia ja henkilöitä, jotka ovat valmiita kehittymään kirjoittajina.

Haemme myös graafista osaamista esimerkiksi artikkelikuvia ja Internetissä levitettävää materiaalia varten. Tarvitsemme niin ikään videoiden muokkaamisen hallitsevia henkilöitä sekä ihmisiä, joilla on taitoa rakentaa ja ylläpitää Internet-sivua.

Emme tällä hetkellä ole Suomen suurin vaihtoehtomedia, mutta se on tähtäimessämme. Olemme tämän maan vaihtoehtomedioista kenties monipuolisin ja yksi pitkäikäisimmistä ja selkeälinjaisimmista. Tuotamme lähes kaiken materiaalimme itse, minkä vuoksi tarvitsemme jatkuvasti lisää toimittajia.

Haluamme myös siirtyä yhä fyysisempään toimittajan työhön tutkivan journalismin parissa. Tarjotaksemme laadukasta journalismia aiheista, joista valtamedia vaikenee, on meidän kuljettava yhä ammattimaisempaan suuntaan toimitustyömme suhteen. Tämä taas vaatii motivoituneita ihmisiä, jotka ovat valmiita suorittamaan “paikan päällä -raportointia”.

Mikäli sinulla on kiinnostusta ottaa osaa yhä kasvavan mediamme tekemiseen ja mikäli olet mahdollisesti valmis kehittämään taitojasi hyödyttääksesi meitä, ota yhteyttä Vastarintaliikkeeseen ja kerro, miten voit auttaa: vastarintaliike [at] vastarinta.com

 

Riimuradio.com
Vastarintamedia
Kansallinen Vastarinta

5 KOMMENTIT

 1. Hyvä, että tämä tuodaan esille. Muistakaahan käydä kuvaamassa vaikka paikallisia vastaanottokeskuksia ja raportoida paikallisten kunnallispoliitikkojen petoksista Kansalliselle Vastarinnalle!

 2. Uutisten oikaisu-ja korjauspyyntöjä on tullut hieman harrastettua pääasiassa Ylen suuntaan palautteen kautta,viimeksi Yle ulkomaat otsikolla:Afganistaniin pakkopalautetaan 1,5 miljoonaa pakolaista-täysi katastrofi, 4.11.2016 klo:22:32 julkistettuun juttuun,annoin palautetta mielestäni vajaaksi jääneeseen uutisointiin seuraavasti:
  Uutisesta puuttuu maininta valtavasta voimavarasta ja henkisestä pääomasta jonka maa saa palautettavista henkilöistä nythän he pystyvät korjaamaan kotimaansa talouden,infrastruktuurin ja tasa-arvon ja sellaisiin töihin joita paikalliset eivät viitsi tehdä yritykset saavat nyt kaipaamaansa osaavaa työvoimaa ja Suomesta vapautuu samalla hetkellä vastaanottotoiminnassa olevia yrityksiä/yrittäjiä jotka voivat laajentaa osaamistaan Afganistaniin,voisin jopa suositella nykyisiä yrityksiä/yrittäjiä ja järjestöjä henkilökuntineen siirtymään Afganistanin laajentuville markinoille.

 3. mä voisin hoitaa raportoinnin paikan päällä, osaan myös kuvata ja hallitsen videon muokkauksen ym. olen haastatellut puolustusministeriä ja kysynyt isäntämaasopimuksesta sekä jenkkien sotakalusto ja joukkojen tuomisesta nato maihin. olen valmis haastattelemaan ketä vaan ja milloin vaan ja haluan ohjata kameran poliitikkoihin ja pankkiireihin, paljastaa poliitikkojen rikokset. ottakaa mut mukaan, teen kaiken ilmaiseksi.ihmisten pitää herätä!!

 4. Mikähän on tilanne tänään? Vieläkö tarvitaan juttujen tekijöitä/oikolukijoita jne?

  Tässä muuten erikoinen huomio Panu Huuhtaselta:

  “Uusi päätös DemLa -oikeudesta, jos videoit keskustelua tai tapahtumaa, olet videon tuottajana vastuussa KAIKESTA mitä videolla sanotaan, eivät he jotka siellä jotakin sanovat!”

  Panu Huuhutanen 3 youtube

Comments are closed.