Koti Uutisia Kotimaa Mediaeliitiltä verorahoitteinen “vainokassa” toisinajattelijoiden vainoon

Mediaeliitiltä verorahoitteinen “vainokassa” toisinajattelijoiden vainoon

4

Yleisradion toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttilan mukaan valtamedian toimittajien hyväksi on päätetty perustaa uusi “vainorahasto”. Kassaan kerätään varoja muun muassa Yleisradiolta eli suomalaisilta veronmaksajilta.

Ylä-Anttilan mukaan “vainorahastolla” kompensoidaan “nettivihan kohteeksi joutuneiden toimittajien” oikeudenkäyntikuluja. On selvää, että rahaston perustaminen sai kipinän kulttuurimarxistitoimittaja Johanna Vehkoon tuoreesta rikostuomiosta.

Vehkoo sai keväällä rikostuomion maahanmuuttovastaisen kaupunginvaltuutettu Junes Lokan kunnian loukkaamisesta. Valtamedia yritti etukäteen estää tuomion painostamalla tuomaria ja syyttäjää rajulla propagandatulvalla. Suomen Journalistiliitto palkitsi Vehkoon tämän rikoksesta lahjoittamalla tälle veronmaksajien rahaa oikeudenkäyntikuluihin.

Journalistiliitto on myös yksi uuden “vainokassan” rahoittajista. Mukana on muun muassa myös juutalaisen Erkko-säätiön omistama Sanoma-konserni. Suomen valtamedian suurimmat toimijat ovat yhdistäneet voimansa rahoittaakseen Vehkoon kaltaisia poliittisia “toimittajia”, jotka vainoavat rikollisin menetelmin Lokan kaltaisia toisinajattelijoita.

Ylen toimitusjohtaja Ylä-Anttila totesi haastattelussa, että “merkittävin uhka sananvapaudelle Suomessa syntyy sosiaalisen median paineesta esimerkiksi toimittajia, tutkijoita ja jopa tuomareita kohtaan”. Eliitti on kiinnostunut vain eliitin jäsenien sananvapaudesta.

Lähde: Yle

Lue myös: Journalistiliitolta veronmaksajien rahaa rikoksesta tuomitulle Johanna Vehkoolle

4 KOMMENTIT

 1. Tällaiset vainokassojen perustaminen on suoraan vastoin Ylen toiminnasta ja rahoituksesta annettua lakia. Siinä siirretään rahaa Ylen ulkopuolelle toimittajien omaan käyttöön.

  Jos Yle haluaa antaa rahaa toimittajille, sen pitää tehdä normaali työsopimus, jonka nojalla rahaa siirretään. Ei minkään pimeän ja Ylen ulkopuolisen kassan kautta.

  — Saisiko tästä asiasta hankittua jonkun professorin lausunnon?

 2. Ainakin dosentti Bäckman varmaan antaisi mielellään lausunnon.

 3. Onko tuollaisten sakkorahastojen perustaminen edes laillista?

  Sehän vie uskottavuuden koko sakkotuomiolta jos toimittajat voivat aina luottaa siihen että veronmaksajilta pystyy varastamaan rahat sakkoihin.

 4. Eikö nyt jo kaikkien olisi syytä lopettaa ylen, hesarin, sanomakonsernin lehtien turhat klikkailut. Ainakin miettiä joka kerta kannattaako todella klikata. Esim. se mitä yle propgandoi voi lukea helposti Ylewatchista jne.
  Sosiaalisessa mediassa jos joku kertoo jostain artikkelista niin ottaa kuvakaappauksia eikä linkitä. Tämä olisi kansalta selvä ja kohta ainoa sallittukin viesti siitä että tämä nykyinen propagandatuputus ei tosiaankaan käy.

Comments are closed.