Koti Uutisia Media pimitti pedofiilien maahanmuuttajataustaa

Media pimitti pedofiilien maahanmuuttajataustaa

0

Keskiviikkona valtamedia uutisoi kahden helsinkiläistytön karkumatkasta, joka johti raiskaukseen. Media jätti kuitenkin tarkoituksella kertomatta, että parikymppiset pedofiilit olivat maahanmuuttajataustaisia.

Toinen maahanmuuttaja tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja toinen puolestaan raiskauksesta sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Rikokset tapahtuivat syksyllä 2011, jolloin kotoaan karanneet 12- ja 13-vuotiaat tytöt törmäsivät Helsingin rautatieasemalla maahanmuuttajaseurueeseen, joka houkutteli heidät mukaansa. Miehet olivat houkutelleet autoonsa vielä muitakin lapsia, minkä jälkeen matka jatkui toisen tuomitun asunnolle Kontulaan.

Asunnolla 13-vuotias joutui illan mittaan raiskatuksi ja 12-vuotias hyväksikäytön kohteeksi. Tekohetkellä 21-vuotias syytetty sai vuoden ja seitsemän kuukauden vankeustuomion ja 19-vuotias selvisi ehdonalaisella.

Eri keskustelufoorumeilla on tällä viikolla spekuloitu tapahtumien kulkua ja monet suomalaiset arvasivatkin tekijöiden maahanmuuttajataustan, vaikka media ei sitä avoimesti kertonutkaan. Osa keskustelijoista on syyttänyt tapauksesta maahanmuuttajia, kun taas osan mielestä tytöt olisivat itse aiheuttaneet tapahtumat lähtiessään maahanmuuttajanuorison mukaan vapaaehtoisesti. Toinen tytöistä oli jopa itse halunnut seksiä 19-vuotiaan kanssa.

Seksuaalirikos itsessään on luonnollisesti aina tekijän syy. Perimmäinen syy tämänkaltaisiin tapahtumaketjuihin on kuitenkin suomalaisessa järjestelmässä. Valkoista nuorisoa ja jopa lapsia kasvatetaan kouluissa uskomaan valheita monikulttuurisuuden hienoudesta, kun samaan aikaan viihdeohjelmat ja nuorisoidolit esittävät rodunsekoituksen tavoiteltavana asiana. Suomalaislapsia ei siis ole pelkästään syyttäminen siitä, että he erehtyvät lähtemään ei-valkoisten matkaan, sillä tällä tavoin heille on koulussa ja televisiossa opetettu.

On olemassa suomalaisia mielipidevaikuttajia, joiden mielestä nykyinenkään lasten aivopesu ei ole riittävän tehokasta. Kansallinen Vastarinta esimerkiksi uutisoi maaliskuussa, kuinka Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNO:n puheenjohtajat Veli-Matti Partanen sekä Maria Ohisalo vaativat tehokkaampaa monikulttuurikasvatusta kouluihin ja päiväkoteihin. Heidän mukaansa kouluilla ja päiväkodeilla on tärkeä rooli auttaa lapsia ymmärtämään etnistä, kulttuurista ja seksuaalista monimuotoisuutta.

Olennainen kysymys ei ole, miksi tytöt lähtivät maahanmuuttajien matkaan, vaan miksi annamme monikultturistien aivopestä lapsiamme.