Koti Uutisia Media haluaa vaientaa maahanmuuttaja- ja pedofiiliuutisoinnin

Media haluaa vaientaa maahanmuuttaja- ja pedofiiliuutisoinnin

23

Valtamedia alkaa olla huolissaan siitä, että sosiaalinen media ja vaihtoehtojulkaisut tarjoavat kansalaisille tietoa, joka valtamedian mielestä ei kuuluisi kansalle.

UK_media_sensuuri

Helsingin Sanomien Nyt-liitteen toimittaja soitti tiistaina suosituksi nousseen Mitä Vittua??!! -lehden alullepanijalle ja ilmaisi huolensa siitä, että lehti julkaisee rikollisten nimiä. Valtamedia on erityisen harmissaan siitä, että esimerkiksi raiskaajien ja maahanmuuttajarikollisten henkilöllisyydet tulevat suomalaisten tietoon.

Nyt-liitteen toimittaja oli myös udellut sivuston kirjoittajien henkilöllisyyksiä. Myös City -lehden toimittaja, tunnettu monikulttuurisuuden kannattaja Panu Jansson, lähti mukaan painostuskampanjaan. Janssonin keskiviikkona kirjoittamassa jutussa muun muassa vihjaillaan, että Mitä Vittua??!! -lehti olisi epäluotettava ja siinä annetaan ymmärtää, että lehti olisi vastuussa siitä, jos joku lukija ottaa oikeuden omiin käsiinsä “nähtyään naapurinsa epäiltynä hirmuteosta”.

City-lehden Jansson harmittelee artikkelissaan, että “kansan pulssille päästään kuitenkin etenkin maahanmuutto-, pedofiili- ja raiskausaiheilla” ja että niissä epäiltyjen tekijöiden kuvat “näytetään surutta ja kommenttiketjuissa ihmiset ovat valmiina laittamaan lynkkausjoukkonsa liikkeelle”. Hän myös väittää, että pedofiili- ja maahanmuuttouutisointi lisää pelkoa ja vihaa.

Monikulttuurisuuden nimeen vannova valtamedia on ymmärrettävästi huolissaan siitä, että on olemassa laajan lukijakunnan saavuttava lehti, joka julkaisee tietoja, joita valtamedia on jo vuosia yrittänyt pimittää suomalaisilta. Mikäli valtamedia keskittyisi monikulttuuripropagandan ja rikollisten suojelun sijaan tiedonvälitykseen, ei vaihtoehtomedioilla todennäköisesti olisi kysyntää.

Olemme saaneet lyhyen ajan sisällä jo kolme räikeää esimerkkiä siitä, miten media yrittää pimittää suomalaisilta tietoa maahanmuuttaja- ja seksuaalirikollisista. Kun kolme maahanmuuttajaa huumasi ja raiskasi suomalaislapsia pääkaupunkiseudulla, kutsui media afrikkalaismiestä kiertoilmaisulla “pysyvästi Suomessa asuva”.

Kun 45-vuotias ruotsalaisnainen taas joutui kahdeksan noin 25-vuotiaan afrikkalaismiehen raiskaamaksi perjantain ja lauantain vastaisena yönä Viking Amorellan hytissä kutsui valtamedia raiskaajia “ruotsalaismiehiksi”.

Niin ikään kun suomen kieltä osaamaton maahanmuuttaja murhasi 17-vuotiaan suomalaistytön Porissa, kirjoitti valtamedia epäillyn olevan “helsinkiläismies”.

Lähteet: City-lehti, Mitavittua.fi

23 KOMMENTIT

 1. Mitä vittua??!!-lehdellä on oikein hyviä ja asiallisia juttuja, alkaa valtamediaa pelottamaan kun totuus tulee laajemmassa mittakaavassa esiin!

  • En kyllä alkais lukemaan sellaista julkaisua ollenkaan joilla on jo näin ruma nimiö Näin ruma nimi jo kertoo jostakin…

   • Miten sinä sitten päädyit tänne kommentoimaan, jos et edes lukenut tätä julkaisua?

   • Nimi on vähän rahvaanomainen, mutta shokkiarvoa ja räväkkyyttä tässä kai tarkoituksella haetaankin. Eihän vaihtoehtomedian tehtävä olekaan viihdyttää jotain kokoomusnaisten lukupiiriläisiä, vaan informoida selkokielellä ensisijaisesti työväenluokkaista somekansaa, joka ei pelkää ajatella väärin ja ilmaista tunteitaan, toisin kuin porvarilliset pilvilinnoissa eläjät jotka murehtivat mitä naapurin koirakin heistä ajattelee.

   • No sinullahan on argumentit “kunnossa”. Ole sitten lukematta ja elä valheessa, ehkä viisastut joskus.

 2. Ilman nettiä kansa oli täysin pimennossa, sillä valtamediat sensuroivat kaikki mamuja negatiiviseen valoon saattavat uutiset.

 3. >Hän myös väittää, että pedofiili- ja maahanmuuttouutisointi lisää pelkoa ja vihaa.

  Pelkoa ja vihaa? Ei nyt itsellä pelkoa löydy, vihaa kyllä löytyy ihan sen takia koska meiltä löytyy valtamedian toimittajia jotka hyssyttelevät näitä asioita.

 4. Samaan aikaan kun oli tullut ilmi että tämän Porilaisen 17v tytön raiakasi,murhasi,paloitteli ja poltti tämä 25v maahanmuuttaja, oli Nasima Razmyar tv:ssä ulisemassa rasismista.

 5. Medialla on erittäin suuri vaikutus ihmisten ajatteluun. Hyvänä esimerkkinä tämä “sukupuolineutraali avioliittolaki”, joka viime vuonna runnottiin läpi useita vuosia kestäneen median ja viihdeteollisuuden harjoittaman ajatusten muokkauksen ansiosta.

  Samalla tavalla tämä monikulttuurihulluus sallitaan, koska media on vaikuttanut massojen ajatteluun. Päivittäin televisiossa ja lehdissä monikulttuurisuus esitetään jonkinlaisena välttämättömyytenä. Jos media menettäisi valta-asemansa, niin pikkuhiljaa sen markkinoima arvomaailma voi menettää myös asemansa. Tämä on varmasti tärkein syy siihen, miksi valtamedia on huolissaan sosiaalisesta mediasta ja vaihtoehtojulkaisujen suosiosta!

  Toisaalta maahanmuuttajarikollisuus on vain monikulttuurisuuden sivuoire. Tärkeämpää olisi saada eurooppalaiset ymmärtämään, että määrämme vähenee koko ajan samalla kun muiden määrä lisääntyy. Valkoiset ovat jo nyt globaali vähemmistö, sillä alle 9 prosenttia maailman väestöstä on valkoisia!

 6. Panu Janssonit ja muut laitetaan aikanaan tilille kaikista näistä raiskauksista ja murhista, joita he ovat fasilitoineet. Kaikki nämä mamupropagandistit ovat suoranaisesti vastuussa näistä rikoksista, koska niitä ei tapahtuisi ilman heidän välitöntä tukeaan maahanmuutolle. Sitähän nämä Janssonit pelkäävät. Yhdysvalloissa muuten yleisesti julkaistaan epäiltyjen nimiä ja jopa naamakuvia eikä siellä ole kyseisenkaltaisia ongelmia, paitsi tietysti silloin, kun joku valkoinen tai valkoiselta vaikuttava puolustaa itseään aggressiivistä mustaa vastaan.

 7. Valtaeliitti on ottanut Pohjois-Koreasta mallia ja valjastanut Suomen hyvään sumutustilaan.
  Pirun hyvä et jollain on aikaa vääntää kertomatta jääneet asiat uutismuotoon.
  Tässä maassa on monessa asiassa todellisen muutoksen aika tai kohta ei ole enää maata mistä uutisoida.
  Jatkakaa, olkaa hyvä !

 8. Ainahan meille (tavalliselle tallaajalle) kautta historian on yritetty syöttää “pajunköyttä” (puhua paskoo)! Kun näitä päättäjiä tänä päivänä kuuntelee, niin huui hai! Tuleekin mieleen, että kansanedustaja-sanan vois hävittää, se on sukupuutossa! Jos kansaa päättäjät arvostaisivat, niin esim. tällaista kirjoitusta ei tarvitse edes todella olla, mut nyt sananvapaus saa olla ja pitääkin olla!

 9. Hyvä vaan että totuus tulee ilmi! Vois lopettaa muutki median edustajat sen kaunistelun pois ja kirjottaa faktan faktana.

 10. Käytännössä vanhat mediatahot ovat todenneet olevansa voimattomia somen edessä,ja sen lisäksi mahdottomuus rahastaa tällä ilmiöllä ei ole mahdollista,joten kyseessä on katoavan tiedoitusmuodon kuolinkouristelu.Mutta sitä ennen tämä kykenee vaikuttamaan lainsäädäntöön ja ei ole mikään ihme jos “demokratian” nimissä vaaditaan suitsimaan ja rankaisemaan “vääränlaisesta” kirjoittamisesta. Sen vuoksi on äärimmäisen tärkeätä että on olemassa tahoja jotka kertovat totuuden,täysin riippumatta siitä millä nimikkeellä julkaisut toimivat.Käytännössä kuitenkin keskiverto kansalainen allekirjoittaa sataprosenttisesti sen mitä vaihtoehto julkaisuissa tuodaan esille,mutta kun tilanne ei ole riittävän pitkälle kriisiöitynyt,tätä ei tohdita tuoda julki.!!

  Ja tämän vuoksi on ehdottoman tärkeätä että toverit aina ja kaikkialla tuovat esiin nykyisen hulluuden toisen puolen,jonka me tiedämme.

 11. Jokainen tervejärkinen ihminen tajuaa syvän ristiriidan mikä vallitsee monikulttuurisuutta ajavan median edustajan (kuten Panu Jansson) logiikassa:

  Ongelmana eivät ole maahanmuuttajien tekemät rikokset ja suomalaisten kohtaamat kärsimykset, vaan että

  a) Maahanmuuttajan tekemä rikos tulee julki
  b) Mitä julkitulosta ”voi seurata”

  Panu Janssonia ja hänen kaltaisiaan ei kiinnosta muu kuin rikoksen tehneen maahanmuuttajan etu. Tätä he röyhkeästi ajavat viedessään asian tarkoituksella sivuraiteille maalaillessaan uhkakuvia mitä rikolliselle tapahtuu, ”jos kansa ottaa oikeuden omiin käsiinsä”.

  Normaali ihminen sen sijaan ymmärtää, että rikos on jo tapahtunut, ja kuinka on mahdotonta hyväksyä, että viattomia suomalaisia naisia raiskataan ulkomaalaisten toimesta.

  Janssonille ja kumppaneille suomalaisten kokemat raakuudet ja kärsimykset eivät merkitse yhtään mitään.

  Normaalijärkinen ihminen päättelee myös, että mikäli media jatkaa vaikenemistaan, ulkomaalaisten hyökkäykset suomalaisia kohtaan tulevat toistumaan yhä uudelleen ja uudelleen.

  Kun media jättää kertomatta ulkomaalaisten rikoksista, johtuuko vaikeneminen siitä, että media jollain tapaa hyväksyy rikokset? Niin vahvasti media nimittäin puuttuu paljon vähäisempiin suomalaisten tekoihin, joita se ei hyväksy (eli pyrkii ohjamaan kansan tulkintaa, mikä on hyväksyttävää, mikä ei).

  En todellakaan ole iloinen, että kansalaisena kyselen tällaisia suomalaisesta valtamediasta. Mutta en oikein muutakaan voi. Niin ala-arvoista ”puolueettoman median” toiminta kaikessa monikulttuurisuuteen ja maahanmuuttoon liittyvässä tapaa olla.

 12. Jos tämä kaikki salailu johtuu siitä, että suomessa on työllistetty maahanmuutto töihin eri alojen akateemisen koulutuksen saaneita henkilöitä tuhansia, on jos jonkinlaista maahanmuuttoon liittyvää titteliä, kyseiset ihmiset saavat palkkansa tekemällä työkseen tätä valtiovallan ajamaa agendaa, lama suomessa laulat sen lauluja jonka leipää syöt? vastenmielistä sinänsä koska jokainen aikaansa seuraava ihminen varmasti tietää mikä on väärin ja mikä oikein. On hyvä että on “sananvapauden” aikana mitä vittua lehden kaltaisia äänitorvia.

  • En ole törmännyt kyseisessä lehdessä mihinkään merkittävään “Venäjä-propagandaan” tai ylipäänsä venäjäuutisointiin. Suurin osa MV-lehden jutuista käsittelee ihan muita asioita.

   Toisaalta mitä väliä, jos lehden omistajalla olisi jokin mielipide Venäjästä? Miten se muuttaisi sitä tosiasiaa, että lehti on tehnyt paljon hyvää työtä esim. maahanmuutto-uutisoinnillaan? Ja onhan he julkaisseet myös Kansallisen Vastarinnan tekstejä.

   Kun painostus, mustamaalaus ja uhkailu ei blokannut MV-lehden suosiota, niin joku vaan keksi ruveta käyttämään tuota Venäjä-lässytystä jonain argumenttina lehteä vastaan. Sekään toimi! 😉

   Propagandaakin on monenlaista. Sinun logiikallasi merkittävää osaa Suomen valtamedian toimittajista voi kutsua NATOn propagandakoneiston puuhamiehiksi.

 13. Valtamedia on siis huolissaan, että raiskareiden ja pedofiilien nimet kuvineen tulevat julki? Huolissaan siis siitä, että tekijät saavat julkisuuden, jonka teoillaan itselleen tilaavat?

  Turvapaikanhakijoiden aiheuttamat häiriöt ja rikoksetkin pitäisi ilmeisesti vaieta kuoliaaksi, että voitaisiin puolustella yksityisten tahojen hotellitoimintaakin parempaa profittia VOK:ja pystytellessä?

  Suomalaiset ovat hieno kansa. Suomalaiset ansaitsevat totuuden. Kiitos vaihtoehtomediat uraa-uurtavasta työstä!

Comments are closed.