Koti Uutisia McInnes: miksi Etelävaltioiden lippua ei tulisi kieltää?

McInnes: miksi Etelävaltioiden lippua ei tulisi kieltää?

5

UK_ConfederateFlag

Yhdysvalloissa “rasisminvastustajat” ja osa mustista ovat pidemmän aikaa esittäneet vaatimuksia Etelävaltioiden lipun kieltämisestä. Viime aikoina he ovat olleet aiempaa äänekkäämpiä vaatiessaan kieltoja. Lauantaina he aikoivat järjestää maanlaajuisen tapahtuman, jossa poltetaan Etelävaltioiden lippuja.

Nyt myös Vice Median perustaja ja aiempi toimittaja Gavin McInnes on ottanut kantaa asiaan. The Rebel Median julkaisemalla videolla McInnes kertoo hänen mielestään viisi tärkeintä syytä sille, miksei lippua tulisi kieltää.

 

5 KOMMENTIT

  1. En ymmärrä miksi Virginian taistelulippua pidetään ensinnäkin “rasistisena” ja toiseksi Etelävaltioiden Konfederaation lippuna. Lippu ei ole koskaan ollut Etelävaltioiden virallisia lippuja, vaan se on ollut enimmäkseen käytössä Virginian kapinallisilla. Lipun symboliikka tihkuu aitoa amerikkalaisuutta, sillä lipussa on kuvattu kaikki amerikkalaiset perusarvot. Punaiset sektorit kuvaavat perhettä, Jumalaa, yhteisöllisyyttä ja velvollisuuksia. Lipun sininen väri kuvaa oikeutta ja tähdet alkuperäisiä kolmeatoista siirtokuntaa. Mutta mitäs tiedämmekään näistä “rasisminvastustajista”? Ainakin sen, että kovin sivistyneitä he eivät ole.

  2. Valheellisella historiakuvalla ajetaan kotrollin lisäämistä. Hysteeriyyden teeskentelemisellä ei ole mitään teemistä näiden tyyppien todellisten ajatusten kanssa. He tietävät valehtelevansa historiasta ja nykyisyydestäkin. Kommunistista otetta ajetaan, jotta saadaan valtaa toisten yli ja lopulta tuhottua sitten kun nämä on tehty aseettomiksi ja alistettu. Oikeuksien karsiminen ja historian varastaminen ja korvaaminen valheila on osa tuhoamista jo.

  3. Kieltäkää se perkl lippu niin ongelmat katoaa heti vai katoaako ?!?

    Taas jenkeissä mennään tunteella, eikä järjellä.

Comments are closed.