Koti Uutisia Mateusz Morawieckistä Puolan uusi pääministeri

Mateusz Morawieckistä Puolan uusi pääministeri

5

Maanantaina Mateusz Morawieckistä tehtiin Puolan pääministeri. Päätös häntä edeltäneen pääministerin korvaamisesta tehtiin viime viikolla. Tämä tapahtui lyhyen aikavälin sisällä EU-tuomioistuimen päätöksestä haastaa Puola oikeuteen sen vuoksi, että maa kieltäytyy hyväksymästä EU:n pakottamaa rotumuukalaisten “jakamista” myös Puolan alueelle.

Pääministerin vaihdos tapahtui siitä huolimatta, että Morawieckiä edeltänyt Beata Szydło oli Puolan kansan keskuudessa hyvin suosittu. Maan hallitus väittää vaihdoksen syynä olevan “talousasioihin keskittyminen” ja “kansainvälisten suhteiden parantaminen”. Juutalaistaustainen pankkiiri Morawiecki liittyi mukaan kansalliskonservatiiviseen Laki ja oikeus -hallituspuolueeseen vasta vuonna 2015. Hän on edennyt urallaan ennätyksellisen nopeaa tahtia; hän on ehtinyt olla jo sekä kehitys- että valtiovarainministerinä.

Kansanedustaja Jacek Sasin kommentoi, että Morawiecki “edustaa hyvin positiivista Puola-kuvaa eurooppalaisissa saleissa”. James Sawyer, Eurasia Groupin analyytikko puolestaan kommentoi Morawieckin osoittavan “kykyjä yhteistyöhön Puolan eurooppalaisten liittolaisten kanssa”. Kuten lausunnot antavat ymmärtää, Morawiecki edustaa puolueensa mietoa ja globalistista siipeä.

Entinen Santander-pankkiiri Morawiecki sanoo tehtävänsä pääministerinä olevan “säilyttää Puolan kansallinen identiteetti ja kulttuuri”. Jo ensimmäisessä puheessaan pääministerinä hän kuitenkin puhui niistä puolalaisista, jotka “pelkäsivät juutalaisten veljiensä puolesta” “holokaustin” aikana.

“Syvä yhteiskunnallinen ulottuvuus on kirjoitettu perinteeseemme: auttaa pakenevia ihmisiä, pelastaa “zegotoja”, juutalaisia veljiämme ja osoittaa solidaarisuutta. Nämä ovat aitoja todisteita siitä, mitä puolalaisuus on ja millainen yhteiskunta on”, sanoi Morawiecki puheessaan.

Morawiecki kannattaa veronmaksajien rahojen lahjoittamista niille valtioille, jotka lobbaavat Euroopan äänekkäimmin monikulttuurisuuden puolesta. Hän on tukenut Euroopan investointipankki EIB:n edustajaa, joka puolestaan tukee suuria turvapaikanhakijamääriä vastaanottaneita Euroopan maita. Näin Morawiecki toimii, vaikka Puolan valtio jatkaa edelleen EU:n maahanmuuttajakiintiöiden vastustamista.

 

Lähteet: Nordfront.se, Daily Stormer, JTA, Financial Times

5 KOMMENTIT

  1. Kaikki Puolaan jaetut valepakolaiset lähtevät tietenkin heti muualle, etenkin Saksaan. Panevat kai toivonsa tähän

  2. Kyllä se Puolakin tulee lopulta alistumaan. Valitettavasti. Edelleen globalistit eivät pysähdy kuin pysäyttämällä, mutta todellisuudessa Euroopassakaan ei ole mitään aitoa ja todellista vastustusta kansojen sisällä.

    Jokaisessa maassa voit edelleen valita vastustatko asioita vai valitsetko lämpimän kahvilan ja maukkaan lounaan. Leipää ja sirkushuveja on niin valtavasti, että oma mukavuus voittaa.

  3. Puola ja Unkari rikastetaan vaikka väkisin… Cioran oli oikeassa, viimeinen valkoinen maa tulee olemaan Venäjä. Ehkä tulee vielä aika jolloin Suomestakin joudutaan muuttamaan Siperiaan. Vaikka Venäjä valtiona on menetetty, Venäjän metsiä ja kansaa ei ole vielä menetetty. Ja ne metsät voivat olla tulevaisuudessa suomalaistenkin ainoa koti.

  4. Kun avasin jutun ja katsoin kuvaa niin totesin “ja kappas, juutalainenhan se siinä”. Sen verran on tullut katseltua erinäisiä kallon muotoja että kyllä kasaarin jälkeläiset tunnistaa aina.

    No, tämä pääministeri tulee olemaan Puolan tuho. Ja näinhän tässä EU-liittovaltiossa toimitaan. Jos joku meinaa asettua poikkiteloin, hänet vaihdetaan. Valtaapitävät tietävät kuitenkin että KANSAA EI VOI VAIHTAA. Ne pyrkivät siihen tällä neekeri-arabi agendalla, mutta eivät tule onnistumaan. Ikävä tässäkin tapauksessa on se että nyt Puola ei eroa EU:sta. Ja vain Britania sai erota, jotta se saa hallita EU:ta ja pääsee eroon EU-veloista. Jotka jäivät meidän maksettaviksemme.

  5. Puolassa kansalaiset ovat jo valmiita sotaan puolustaakseen maataan epävirallisilta miehittäjiltä, se onkin mielenkiintoista nähdä, kun tämän jutikan johdolla aletaan pakottaa muukalaistulvia Puolaan.

Comments are closed.