Koti Uutisia Pohjoismaat Massamaahanmuutto saattaa pakottaa joka kolmannen Ruotsin kunnista korottamaan verotustaan

Massamaahanmuutto saattaa pakottaa joka kolmannen Ruotsin kunnista korottamaan verotustaan

4

Kuntien talousjohtajista joka kolmas uskoo kuntiensa olevan tilanteessa, jossa veroja on korotettava. Asia paljastuu Ruotsin kuntaliiton tuoreimmassa taloustutkimuksessa. Syyksi talousjohtajat antavat “demografiset muutokset” mikä on poliittisesti korrekti termi massamaahanmuutolle.

Ruotsin kuntaliiton mukaan ongelmia aiheuttaa valtava määrä uusia nuoria ja vanhusten määrän kasvu yhdistettynä entistä pienempään määrään työssä käyviä veronmaksajia. Tämän lisäksi Ruotsin väkiluvun oletetaan kasvavan noin 800 000 henkilöllä seuraavan kahdeksan vuoden aikana. Tämä tarkoittaa tarvetta tuhansille uusille paikoille vanhustenkodeissa, kouluissa sekä sairaanhoidossa.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

  1. Nyt en ymmärrä. Eikös tällaisen työperäisen muuttoliikkeen pitäisi tuottaa lisâä korkeapalkkaisia veronmaksajia ja näin ollen keventää veroastetta..?

  2. Niin… Tähän asti kunnat lienevät ottaneet velkaa kuten Suomessakin. Erinoamisena esimerkkinä Tampere ja Jyväskylä joiden talous on ollut kuralla jo kohta 10 vuotta. Mutta silti otettiin lisää elättejä ja investoidaan koko ajan lisää. Kummassakin kaupungissa on 7%-yksikön kunnallisveronkorotus paine. Mutta lisää velkaa ottamalla siirretään ongelma seuraaville sukupolville.

    Soisi että ihmiset olisivat enemmän kiinnostuneita niistä asioista joita omanssa asuinkunnassa tapahtuu. Koska ne kaikki velat tulevat kuntalaisten maksettaviksi. Niistä ei pääse eroon kuin kuolemalla.

  3. Ei tätä ruotsalaisten jäjenjuoksua voi kyllä käsittää mitenkään.

Comments are closed.