Koti Uutisia Kotimaa Marin tuhlaamassa miljardeja transusiirtolaisten “sukupuolineutraaleihin” henkilötunnuksiin

Marin tuhlaamassa miljardeja transusiirtolaisten “sukupuolineutraaleihin” henkilötunnuksiin

38
sanna_marin
Sanna Marin.

Sanna Marinin hallitus pyrkii runnomaan läpi lain, joka tekisi henkilötunnuksista “sukupuolineutraaleja”. Finanssiala ry:n johtava asiantuntija Teija Kaarlela kysyy Uuden Suomen haastattelussa, miten useita miljardeja maksava hanke voidaan toteuttaa koronan käynnistämän talouskriisin yhteydessä.

Hallitus käsitteli uutta miljardihanketta viime viikolla valtiovarainministeriön asettaman työryhmän kanssa. Hallituksen mukaan uudistus on tärkeä muun muassa siksi, että “Suomessa on esimerkiksi kansainvälisen muuttoliikkeen vuoksi paljon henkilöitä, jotka pitää yksilöidä, mutta joilla ei ole henkilötunnusta”.

Lisäksi henkilötunnusten “sukupuolisidonnaisuuden” poistamista perustellaan “yhteiskunnan eheyden vahvistamisella” sekä “sukupuoleen liittyvän syrjinnän ehkäisyllä”. Kun perustelut ynnätään, vaikuttaa siltä, että hallitus on valmis tuhlaamaan miljardeja veronmaksajien rahaa miellyttääkseen “kansainvälisen muuttoliikkeen” Suomeen kuljettamia maahantunkeutujia, jotka eivät pidä itseään miehinä eivätkä naisina.

Kulttuurimarxistit ovat perinteisesti nostaneet äärimmäisen marginaalisten erikoisryhmien tarpeet yhteiskunnan yleisen edun yläpuolelle, eikä Marin tahdo tehdä poikkeusta. Transujen ja maahantunkeutujien “oikeuksista” ei tingitä, vaikka tämä tarkoittaisi viimeistenkin tukien poistamista talousromahduksen murjomilta tavallisilta suomalaisilta. Marin itse on lesboperheen kasvatti.

“Henkilötunnuksen uudistus aiheuttaisi Finanssiala ry:n alustavan arvion mukaan miljardiluokan kustannukset sekä julkiselle että yksityiselle sektorille – – Kannattaako talouskriisin kurimuksen keskellä lähteä luomaan paitsi yrityksille myös valtavan paineen alla olevalle julkiselle sektorille uusia menoeriä?” Finanssialan tiedotteessa kummasteltiin.

Lähde: Uusi Suomi

38 KOMMENTIT

 1. Eroon tuosta pääministeristä on päästävä mahdollisimman pian. Mahtaako hänellä olla enää edes maksajien eli perusdemareiden tukea. Onko koskaan ollutkaan? Ja myös PolPo pois.

  • Demarit nousivat juuri Perussuomalaisten ohitse viime gallup mittauksissa.

   https://www.aamulehti.fi/a/65b8bc02-b037-4a3f-91ca-5981b77cd3f7

   Lainaus jutusta:
   “Puolue on saanut uusia kannattajia erityisesti 18–59-vuotiaista naisista, 30–44-vuotiaista miehistä sekä edellisissä vaaleissa vihreitä tai perussuomalaisia äänestäneistä.”

   Eli hyvin näyttää kelpaavan juuri niille työikäisille maksajille.

   • Totuus on helpointa piilottaa kahden valheen väliin.

    Onko mitään gallupia edes tehty? Ja mitä hyvää PS on tehnyt Suomelle? 2015 sadantuhannen moniosaajan ryntäyskö yksi näistä teoista?

    Suomalainen duunari äänestää vaikka Kokoomusta, kuule.

     • No, joo… Kuka nuo äänet laskee? Ja tietääkö porukka mikä se Suomen vaalitapa on? Puolueen eniten saanut saa koko puolueen potin vertailuluvukseen, toiseksi tullut saa kokonaispotin jaettuna kahdella, kolmanneksi tullut jaettuna kolmella jne.

      Muistaakseni on ollut isojakin heittoja, kun ääniä on käyty jälkikäteen laskemassa ja niitä on siis ollut järjestään & järjestelmällisesti jokaisessa äänestyspaikassa. Lootat joissa liput ovat, säilytetään aika pitkään ja niitähän voi käydä laskemassa, jos aikaa ja innostusta riittää.

   • Kansako on puhunut? Kyllä. Äänestämällä ääniharavan Perussuomalaiset suosioon, mutta kansan päältä käveltiin ja istutettiin selvä menestyjä hyllylle kansasta piittaamatta!

  • Tällainen lause löytyi tuosta linkistä:
   Mahdollistaa ihmisten turvallinen, järjestelmällinen ja vastuullinen siirtolaisuus sekä liikkuvuus esimerkiksi suunnitelmallisten ja hyvin hallinnoitujen siirtolaispolitiikkojen avulla.
   TOISINSANOEN KANSANVAIHTO-AUTOMAATTI!

 2. Nöyrä Suomalainen veronmaksaja kyllä maksaa ja rahoittaa kaikki mielenvikaisten kulttuurimarxistien hankkeet. Ikävä tosiasia on, että suurin osa kansalaisista on liian vähä-älyistä sekä laiskaa ottaakseen selvää asioista ja ryhtyäkseen vastustamaan tätä sairasta yhteiskunnan tuhoamista ja mädätystä.

  • Suomalainen on liian lammas. Kyllä sen ymmärtäisi, jos olisi jonkin sortin kehitysvammaa tai heikkolahjaisuutta, mutta kyllä nuita ihan terveiksi todettujakin on helppo vetää kuin pässiä narussa.

  • Kannattaa jäädä sairauslomalle, jos vain mahdollista. Mitään ylimääräisiä ponnisteluja tämän EU-helvetin ylläpitämiseksi en suosittele kenellekään. Eli isommat hankinnat jäihin jne. että ei luoda lisää korollista velkaa. (Kaikki raha=korollista velkaa juutalaiselta yksityispankilta EKP:lta.) No, tokkopa tavan ihmisillä mitään rahaa edes onkaan tässä paskamaassa, jossa kaikki ryöstetään kansalta.

   • Minä teen etäopintoja ja töistä olen poissa. Etäopinnoissa on se mukavaa, että omassa kotiympäristössä ei tarvitse kärsiä ympäröivästä metelistä vaan voin keskittyä omiin tehtäviini. Ei ala väsyttämään verrattuna luokkahuoneeseen, jossa pidetään ylimääräistä meteliä.

 3. Hallitus nurin ja virkamieshallitus tilalle. Valtamedia voi lopettaa tehtävänsä kansan pelottelijana ja massahypnoosin luojana.

  Uudet, totuuden kertovat ja riippumattomat tiedotusvälineet Suomeen tai entisten muutos.

  David Icke: Koronavirusta ei ole olemassa, mutta siitä seuraava talouskriisi on todellinen. Viruksen varjolla kaupataan rokotetta, luodaan massavalvontaa, joukkohypnoosia, rotujen sekoittamista, halpatyöorjien luokkaa ja kerätään runsaasti geneettistä materiaalia (testit) viranomaisten käyttöön globalistien Agenda2030 mukaisesti.

  Kiinalaisille tämä kommunistinen unelma ehkä sopii, mutta ei muille valtioille. Tälle on pistettävä stoppi repimällä vapaat yhteiskunnat ja valtiot irti tästä agendasta kaikkialla maailmassa ja pistämällä agendan ajajat vastaamaan teoistaan kuten sabbadistitkin, jotka lienevät samaa ihmisvihamielistä koulukuntaa.

  • David Icke myös uskoo jenkkien laskeutuneen kuuhun — ja että tuo kuu oli ontto, sillä se “soi moduulin laskeutuessa siihen”.

   Siis soi avaruudessa kuin kello?

   • Se ei tee kaikesta muusta hänen kertomastaan valetta. Ickeä pitää osata lukea ns. rivien välistä, mihin harva pystyy. Korona on korkeintaan kausi-influenssa. Kuolleisuuskin linjassa kausi-influenssan lukuihin. Suomessa siihen kuolee 500 vuosittain. Italia on 60 miljoonan asukkaan maa, joten suhteuta Suomen luku siihen. Italian terveydenhuolto ei selvinnyt äkillisestä tautipiikistä ja siksi tuli tuplaus normaaliin kuolleisuuteen. Lisäksi väestö on iäkästä. Yhdysvalloissa on 300 miljoonaa ihmistä. Suhteuta Suomen kausi-influenssaluku myös siihen. Lisäksi Yhdysvalloissa on eroavuuksia terveysdenhoidossa. Rahalla saa hyvää hoitoa.

    • Kuulento on tieteellinen mahdottomuus – miettikää nyt edes vaikka van Allenin vyöhykettä.

     Ehkä ei kannata uskoa tuollaisen äijän sepustuksia, joka uskoo kuun soivan kellon tavoin. Uskooko Icke myös litteään Maahan?

     • Ei usko. David Icke on ollut oikeassa monessa asiassa. Jos ei ymmärrys riitä ja ennakkoluulot ovat este, kannattaa seurata jotain itselle mieluisampaa.

 4. Problem-reaction-solution – malli:

  Luo ongelma (esim. influenssavirus)
  Luo reaktio (luo massapsykoosi median kautta, tehosta paniikkia karanteenilla)
  Luo ratkaisu (globaali solidaarisuus, rokote, massavalvonnan tehostaminen)

  Kotonaviruksen oireiksi on tähän mennessä tarjottu median kautta: paniikkihäiriötä, rytmihäiriöitä, keuhkokuumetta, vatsatautia, kausi-influenssaa ja tavallista flunssaa. Ihan kaikki fyysiset ja psyykkiset oireet ovat koronaa, kuten useimmat ihmiset ovat alusta asti huomanneet.

  Kevennetty probakandamalli toimi niin sanotussa sikainfluenssassa, nyt piti koronaviruksessa ottaa kovempi malli.

  Iäkkäitä ja hyvin sairaita ihmisiä kuolee influenssaan tai keuhkokuumeeseen valtavasti ympäri maailmaa. Nämä taudit voivat viedä myös perusterveitä, nuorempia ihmisiä hautaan, mutta se on harvinsempaa.

  Ns. Korona-ilmiöön liittynee muutakin joten katsotaan, mitä tämä tuo lopulta tullessaan. Ainakin lama on saatu aikaan.

  • Kyllä se korona saattaa vielä todella alkaa niittää jengiä. Katsotaan, katsotaan. Mutta parahultaisesti se talouskuplan puhkaisun kanssa sopi yksiin kyllä – sitä ei kiistäminen käy.

   Muistakaa että talous on lypsyliikettä; ylös, alas, ylös, alas – ja sangon kanssa siellä meidän eurooppalaisten kansakuntien nisien alla on koukkunokka.

   YK/NATO, EU/EKP, EU-komissio+todelliset näkymättömät kabinetit/Suomen “Hallitus” – nämä toimivat pareittain kimpassa juuri kuten Zero Tolerance sanoikin. Tätä voi verrata siihen että käydään sytyttämässä itse tulipalo ja sitten sammutetaan ne sankareina myös itse!

   Tuossa 20 sekunnissa äskeinen teoria kytännössä → https://www.youtube.com/watch?v=q8AULZ2le28

   Tulee mieleen Mauri Pekkarinen ja KMS:n “taulukaupat”. Tämä pieni rotta on sanonut käyttävänsä peruukkia, sillä “hänellä on sairaus, jonka vuoksi hänellä ei ole hiuksia.” Jep, tällä sairaudella on nimikin: KALJUUS. Paksupohjaisia kenkiä ja piilokorkojakin käyttää taatusti sairauden (lyhytkasvuisuus) takia. Todella luotettava “mies”, eikö? Asiaan: mitään taulujahan ei ollut edes olemassa, mutta peruukkipelle sanoi heti taulujen tulleen palautetuiksi hänelle ja hän palautti sitten 10 000 € ripi-rapi KMS:lle. Kyllä, kyllä…

   Peruukkirotta on myös sanonut “nauttivansa ylämäkeen hiihtämisestä.” Se on ihme että meillä voi ylipäätään olla näin vakavasti muistisairaita ihmisiä päättämässä asioistamme: Pekkarinen antoi 842 490 € ministeriön ominaisuudessa “yritystukea” Suomi-Soffalle ja sai 3 kk:n päästä itse näiltä puhtaana käteen 5000 €. Ei muisteta mitä on tehty tai mitä osakkeita sitä olikaan itsellään…

   “Verosuunnittelu” tarkoittaa veropetosta ja tämä “vaalirahoituskohu” – joka kuulostaa joltakin hyvin viattomalta, pieneltä ja vähäpätöiseltä – oli todellisuudessa TÖRKEÄÄ LAHJUSTENOTTAMISTA SKANDAALIMAISIN mittasuhtein. Vanhanen, Kanerva, Kaikkonen, Lehtomäki jne. jne. jne… ad nauseam – TÄYSIÄ RIKOLLISIA kaikki tyynni ja silti ne vain porskuttavat, saatana!

   Eikö Urpilaista, Vanhasta, Kataista ja noita muita ihmisjätöksiä saataisi jo pyyhittyä pois pilaamasta meidän maatamme ja tulevaisuuttamme yhtään enempää? Mitä suurempi rikollinen ja Suomen tuhoaja, sitä suurempi EU-palkkiovirka odottaa tuota rikollista.

   • Juu, katsotaan niitä lukuja vasta sitten kun epidemia on ohi. Kuulemma tautipiikki on vasta tulossa.

 5. Huh..huh.. tätä kristillis-vihamielistä huulipunahallitusta.. Nämä bride ajattelijat ovat myyneet nahkansa viholliselle ja ohjaavat nyt kansaamme moraalittomuuteen ja todella huonolle tielle. Kyllä tämä suhmurointi kansantaloudellisesti ei ole mitenkään hyväksyttävää, kun oman maamme kansalaiset joutuvat jo kerjäämään leipänsä ja vanhuksia jätetään hoitamatta määrärahojen puutteessa. Eiköhän tämä Marin voisi jo vähentää avustajiensa määrää, kun he eivät pysty yhtään rakentavimpiin ehdotuksiin, kuin tämä henkilötieto-kantojen muutos sukupuolineutraaleiksi.

  • Vanhuksille ja veteraaneille perunavelliä ja mehukiisseliä. Irakilaisille rintamakarkureille ja paskamahaisille somaleille viisi ateriaa päivässä.

   Opiskelijanakaan ei ole kivaa Suomessa, jos sinulla ei ole suhteellisen varakkaita vanhempia: on pidemmän päälle stressaavaa miettiä, riittävätkä rahat makaroniin vaiko WC-paperiin.

 6. Tuo “Manna Sarinin” hallituksen henkilötunnushanke on selvästi suunnattu seksuaalipervertikkojen lisäksi, helpottamaan paperittomien/laittomien matujen, terrojen, yms. ulkomaisten kriminaalien maahan tuloa sekä maassa liikkumista.

  Meno Suomessa muistuttaa päivä, päivältä samanlaiselta kuin 1920-luvun Saksan Weimarin tasavallassa.

  Toisaalta meno Suomessa ja Euroopassa muistuttaa yhä enemmän Ranskan 1700-luvun lopun suuren (marxistisen) vallankumouksen alkutahteja, missä yhteiskuntaa mädätettiin ensin voimakkaasti vuosia sisältäpäin, kunnes kaikenlainen mielipuolisuus, psykopaattisuus ja terrori pääsi valloilleen, mikä johti Ranskassa 10-15 vuodessa miljooniin kuolonuhreihin.

  • Hieman kaukaa haettua tuo väitös marxistisesta Ranskan vallankumouksesta, kun Marx syntyi 1800 luvun puolella. Jätetään faktojen vääristely vastapuolelle, niin uskottavuus säilyy.

   • No, eiköhän siellä ole sama Saatana ollut takana. Esim. Lontoon rutto ja tulipalo sattuivat vuonna 1666 sopivasti.

    • Ja siitä uskottavuudesta vielä, kannattaa ehkä jättää nuo metafyysiset huuhaa jutut joihinkin muihin foorumeihin ja yhteyksiin. Noille typeryyksille nauraa kaikki.

     • Onhan se aika jännää että rotassa on kirppu, kirpussa joku vielä pienempi loinen, joka levittää tappavaa tautia.

      Sitten tulee tulipalo joka puhdistaa Lonton rotista.

      “Oi, katso ulos, näätkö sen? Toiset tappavat toisiaan/Alla veristen vaatteiden, loiset tappavat loisiaan.”
      —J. Leskinen

     • Niin, siitä uskottavuudesta… Se on “huuhaajutut” eli yhdyssanalla mennään…

      Tattista vain ja lycka till.

 7. Siis joilla ei ole tunnusta, eikö niille pysty rakentaa sen? Miksi ne joilla on jo olemassa pitäisi kustantaa kaikki kortit uudestaa, opetella uudestaa id, sä? Toi hupakkohan on ihan kujalla ja typerä kun saapas! Eroon noista tollasista ja miksi kaikki on ollut enemmin tai vähemmin pää pilvissä jalkojen ollessa irti maasta? Järjetöntä tuhlaamista, nämä rahat pitää suunnata työllisyyteen ja terveeseen kehitykseen. Suomea pitäs johtaa sellasten joilla on maalaisjärki ja tuntee köyhyyden ja muut heikko-osaset eikä näitä kultalusikka pers… suussa syntyneitä. Miksi kysympä vaan?

  • No miten sä perustelet sen sirun ottamisen ID-tuotteena jos ei ole muutenkin tarkoitus uusia kaikki henkkarit?

 8. Mihin tää Suomi on oikein menossa, ensi-isämme kääntyvät haudassa, 20 vuoden päästä Suomessa ei ole enää alkuperäisiä Suomalaisia, on vain ulkomaalaisia, homoka ja lesboja ja näitä sukupuolineutraaleita, kyllä täällä täytyy kohta ottaa kansanvalta jotta Suomi pysyy Suomena ja sen asukkaat miehinä ja naisina

 9. https://mvlehti.net/2020/04/18/marinin-hallituksen-kasissa-on-suomalaisten-verta-kolumni/

  “Idioottien ongelma on siinä, että he eivät itse ymmärrä tyhmyyttään ja he eivät voi sille mitään. Tämän takia heidän arvosteleminen ei ole millään tapaa järkevää.”

  Hyvin Risto H. tuossa kirjoittaa jälleen. Eiväthän nuo meidän Hallituksen pösilöt oikeasti yhtään mistään päätä, joten heille raivoaminen on energian tuhlausta. Toki tahtoisin nähdä teloituskomppanian edessä kaikki maanpetturit, mutta tuskinpa tulemme koskaan moista näkemään.

 10. Sanna Marin on luotettava kuin junan vessa. Hän sanoi vuonna 2017 sdp-puoluekokouksessa että on ohitettava kiirelliset asiat tärkeiden asioiden tieltä. Näille kommareille yksilön etu väistyy “kollektiivisen edun” tieltä.

  Näin ollen on ihan yksi hailee jos 40 000 pienyrittäjää tekee itsemurhan meilllä seuraavan 3 vuoden aikana, kunhan se tärkeä kolmiyhteys, eli monikulttuurisuus, seksuaalinen emansipaatio ja ilmastonmuutos-agenda/yhteiskunnan jättiremontti saadaan toteutettua.

  “miten useita miljardeja maksava hanke voidaan toteuttaa koronan käynnistämän talouskriisin yhteydessä.”

 11. “Huomaatteko tässäkin taas vallanpitäjien harhautusyrityksen: yleisön huomiota yritetään nyt kääntää näihin kahteen maskihuijariin ja heidän pidättämiseensä ja vapaaksi päästämiseensä – samalla kun varsinaisesta pääongelmasta ollaan hyvin hiljaa.

  Lasketaan siis sen varaan, että ihmiset rupeavat kauhistelemaan ”kuinka ne nyt meni päästämään sen Sarmasteen vapaaksi”, eikä juuri kukaan jaksa enää olla kiinnostunut Marinin hallituksen, Huoltovarmuuskeskuksen sekä parin keskeisen ministeriön virkamiesten laiminlyönneistä – puhumattakaan siitä kuinka Marinin hallitus ja Business Finlandin johto yrittivät härskisti käyttää koronaepidemiaa omaksi hyödykseen ja jakaa sen varjolla isoja tukisummia omalle lähipiirilleen sekä muille hämäräyrittäjille.”

  • Ei, vaan ylipäätään on tärkeää pitää esillä mitä tahansa tarinaa, joka saa ihmiset keskustelemaan aiheesta “korona” ja pitämään ko. topikkia yllä. Kun kaikki työtoverisi, naapurisi ja kaupan kassakin kauhistelee korona-asiaa ja kunhan siinä on aina vaan uusia käänteitä kuin Salkkareissa konsanaan, niin sen todenperäisyyttä ei edes tee mieli kyseenalaistaa. Kaikki olettavat sen automaattisesti olevan todellisuutta.

   Asian ymmärtää vasta, kun ymmärtää että koko koronaa ei ole olemassakaan. Kyseessä on ainostaan osa ketjua Probelem – Reaction – Solution.

   • Ehkä sinun tulisi ymmärtää olla käyttämättä tuollaisia typeriä jenkkimeemejä.

    ONX TÄÄ CORONA HOAX FREE MASON 33 ! ! ! SHEEPLE STUPID GOY ! ! !

Comments are closed.