Koti Uutisia Mandelan vastaista aktivismia Pohjolassa – rasisminvastustaja riisuutui alasti

Mandelan vastaista aktivismia Pohjolassa – rasisminvastustaja riisuutui alasti

3

UK_Pohjola_Mandela1

Suomalaisten kaupunkien lisäksi mustan kommunistiterroristi Nelson Mandelan vastaisia aktiviteetteja järjestettiin viime viikonloppuna Ruotsissa ja Norjassa. Aiheeseen liittyviä aktivismeja kertyi kaikki kolme maata yhteenlaskettuina yli 30.

Tukholmassa pidettiin palopuhe Etelä-Afrikan suurlähetystön edessä. Skånen alueella jaettiin lentolehtisiä Trelleborgin, Kristianstadin ja Ängelholmin kaduilla. Aktivistit jalkautuivat kadulle myös Kalixissa ja Gävlessä. Avestassa ja Hedermorassa tehtiin ja laitettiin ihmisten nähtäville banderolleja. Norjan puolella muun muassa Kristiansundissa, Askerissa ja Bergenissä levitettiin lentolehtisiä ja julisteita aiheesta.

Reilun 20 kilometrin päässä Norjan rajasta sijaitsevassa Strömstadissa järjestettiin lauantaina 16. heinäkuuta katuaktivismia, jossa oli paikalla aktivisteja sekä Ruotsista että Norjasta. Strömstadissa jaettiin paitsi Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen poliittista puolueohjelmaa myös Mandelan tekojen seurauksista kertovaa lentolehtistä.

Materiaalia kului aktivismin aikana hyvin, ja vastaanotto oli pääosin positiivista. Kaupungissa liikkuneet norjalaiset reagoivat Vastarintaliikkeen asiaan aavistuksen verran avoimemmin mielin kuin keskivertoruotsalaiset.

UK_Pohjola_Mandela2

Noin kahden tunnin jälkeen tapahtui jotain hieman erikoisempaa: suutaan soittava musta “rasisminvastustaja” riisuutui alasti keskellä toria ja huuteli “Tämä on vapaa maailma”. Kyseinen sirkus jatkui muutaman minuutin ajan poliittisesti kaikkein korrektimman pohjasakan kannustaessa ennen kuin antirasisti puki vaatteensa takaisin ylleen. Aktivisteille ei selvinnyt, oliko tähän syynä trooppisen kuumuuden vai muiden tanssivien alastomien miesten puute.

UK_Pohjola_Mandela3

Edellä mainitun tapauksen lisäksi aktiviteetista valitti muun muassa ruotsalaisvastainen pysäköinninvalvoja, joka väitti Vastarintaliikkeen aktiviteettia ja video- ja valokuvaamista julkisella paikalla laittomaksi. Hetken päästä poliisi tuli paikalle, ja kuinka ollakaan he kuuntelivat vain pysäköinninvalvojaa.

Aktivismista vastaava henkilö teki poliisille ilmoituksen rasisminvastustajan häiriökäyttäytymisestä ja seksuaalisesta häirinnästä. Aktivismista vastaaja joutui hetken kuluttua itse poliisin ilmoituksen kohteeksi “laittomasta keräyksestä” sillä perusteella, että aktiviteetin aikana puhe pidettiin megafonin kautta.

Poliisit olivat tämän jälkeen paikalla vielä jonkin aikaa tietämättä täysin, miten edetä tilanteessa tai mitä heillä olisi lupa tehdä. Lentolehtisten jakoa jatkettiin, kunnes aika alkoi loppua, ja aktivistit keräsivät tavaransa ja poistuivat paikalta.

UK_Pohjola_Mandela4

Lähde: Nordfront.se (1, 2)

3 KOMMENTIT

  1. Voi voi… Jos minä olisin ollut tuo hiekkaneekeri niin en noin pientä piliä olisi kehdannut esitellä.

    • Kyllä! Kaikki ei-valkoiset pois Euroopasta!
      Eurooppa vain Eurooppalaisille!

Comments are closed.