Koti Uutisia Pohjoismaat Malmössä räjähti jälleen kerran

Malmössä räjähti jälleen kerran

3

Myöhään tiistai-iltana malmöläisen ravintolan edessä sattui voimakas räjähdys. Räjähdyksen kohteena ollut ravintola tuhoutui kokonaan. Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut räjähdyksen yhteydessä.

Poliisi kuvailee räjähdystä huomattavana verrattuna kaupungissa aikaisemmin tapahtuneihin räjähdyksiin. Pommi-iskut ovat riivanneet Malmötä jo pitkään kaupungissa kaiken aikaa käynnissä olevasta jengien välisestä sodasta johtuen.

– Kun ajatellaan, että tämä kuultiin niin pitkällä kuin se kuultiin, tämä on jotain isompaa, sanoo poliisin edustaja Thomas Söderberg.

Poliisilla ei vielä tällä hetkellä ole tarkkaa tietoa siitä, mitä ravintolan edessä on räjäytetty. Ruotsin poliisin valtakunnallinen pommiryhmä on paikalla selvittämässä asiaa.

Lähde: Uusi Suomi

3 KOMMENTIT

  1. Elämäni parhaan pyttipannun söin kymmenkunta vuotta sitten Malmössa, hotellissa joka on nykyään Best Western. Taitavat pistää noilla pikaspudareilla liikaa mausteita, kun tuollai poksahtelee.

    Toisaalta, koraaninkin mukaan maailmat syntyivät alkuräjähdyksestä, joten kyseessä voi olla myös uskonnollinen käännytystyö.

Comments are closed.