Koti Uutisia Malmössä paloi taas satakunta autoa ajokelvottomiksi

Malmössä paloi taas satakunta autoa ajokelvottomiksi

1
(Kuvituskuva)

Pääsiäisen suuret autopalot jatkuivat maanantaina. Uutisoimme aikaisemmin autoja poltetun perjantaina ja lauantaina, jolloin yhteensä yli 200 autoa päätyi lunastukseen. Maanantaina saldoon lisättiin vielä noin sata autoa, kun uusi tulipalo sytytettiin muutaman kilometrin päässä aikaisemmista palopaikoista.

Palo oli jälleen sytytetty autotallissa tuhojen maksimoimiseksi. Varsinaisissa liekeissä oli viisi autoa, mutta loput kärsivät savu- ja nokivahinkoja, joiden vuoksi autot ovat käytännössä ajokelvottomia esimerkiksi pistävän hajun takia.

PT-median mukaan Malmön poliisi on aloittanut viime viikolla kampanjan avointa huumekauppaa vastaan. Huumejengit ovat vastanneet tähän pyrkimyksellä laittaa koko alue polvilleen kostona poliisin toiminnasta.

Autotallipalon lisäksi pari yksittäistä autoa oli palanut vielä myöhemmin illalla. Pääsiäisen tulipaloissa vahinkoja kärsineiden autojen määrä on siis yli 300 autoa.

 

Lähde: PT-media

1 KOMMENTTI

  1. Onkai sitä siinäkin jonkinlainen bisnesidea, että ostaa läjän viittä vaille lunastuskunnossa olevia autoja, joissa on kuitenkin leimaa jäljellä. Sitten vie ne viikonlopuksi Malmöön ja kertoo seuraavalla viikolla vakuutusyhtiölle autoissa olleen vaikka minkälaista omaisuutta sisällä.

Comments are closed.