Koti Uutisia Malmössä joukkoraiskaus – uhrin sukupuolielimiä poltettiin

Malmössä joukkoraiskaus – uhrin sukupuolielimiä poltettiin

2

Malmössä tapahtui viime lauantaina joukkoraiskaus, josta tippuu julkisuuteen yhä kamalampia piirteitä. Uhrin alapäätä oli poltettu teon jälkeen tiettävästi kaatamalla siihen sytytysnestettä ja sytyttämällä se tuleen. Vakavien palovammojen lisäksi uhrilla oli muita fyysisiä vammoja.

Ruotsin monikulttuurisinta kaupunkia on viime aikoina riivannut joukkoraiskausten epidemia. Poliisi ei ole ottanut yhtäkään henkilöä kiinni rikoksista epäiltynä, eikä se “tutkinnallisista syistä” johtuen kerro mitään tuntomerkkejä julkisuuteen.

Poliisi kertoo tutkivansa tapauksia, mutta tällä hetkellä heillä on käsissään ainoastaan osittaisista muistinmenetyksistä kärsivät uhrit.

Lähde: PT-media

2 KOMMENTIT

  1. Loputtomat resurssit maanpetturikytällä on kyllä hakkaamaan ja pidättämään kadulla käveleviä PVL:n aktivisteja ilman syytä…

  2. Miten muuten etenee Rock Bear ravintoloitsijan tuhopolttoiskun poliisitutkinta, onko kenelläkään tietoa?

    Vai onko homma vasemmistoväkivallan suhteen jo siinä pisteessä että jos ei nyt ihan paikanpäälle jää aikaansaanoksia ihailemaan voi kaikessa rauhassa ja vapaasti sitten kehuskella rikollismeriiteillään vaikka internetissä ilman seuraamuksia?

    Yksittäiset kansalaiset voisivat tietty tällöin katsoa asian omakseen hoitaa mutta olisihan se näytelmänkin kannalta parempi jos esivalta edes teeskentelisi tekevänsä työnsä.

Comments are closed.