Koti Uutisia Malmön poliisiasemia vartioitiin viikonloppuna raskaasti aseistettuna

Malmön poliisiasemia vartioitiin viikonloppuna raskaasti aseistettuna

6

Malmön poliisi vartioi viikonloppuna paikallisia poliisiasemia raskaasti aseistettuna. Vartioilla oli täydet varusteet päällään kypäriä ja MP5-konepistooleja myöten. Jokaisella asemalla oli useampi vartija.

Vartioinnin syynä oli pelko mahdollisista kostoiskuista, koska poliisilla oli käynnissä alamaailman vastainen operaatio. Poliisi ole myöskään kertonut, kuinka kauan erityistoimi jatkuu.

Tammikuussa Malmössä hyökättiin pommin kanssa poliisiasemalle. Vuodenvaihteessa poliisiaseman edessä ollut poliisiauto räjäytettiin.

 

Lähde: PT-media

6 KOMMENTIT

  1. Poliisi on ymmärtänyt tehtävänsä väärin -palkka JONKA ME MAKSAMME tulee yhteiskunnan järjestyksen ylläpidosta EI toisten tinanappien suojaamisesta. Sen varsinaisen tehtävän suorittaminen on epäonnistunut täydellisesti ja silti palkka juoksee -missä muussa työssä tämä on mahdollista?

    • Ei kai nyt sentään Ruotsin poliisin palkkoja Suomen verovaroista makseta?

    • Tärkeä havainto. Poliisi perustettiin yhtä asiaa varten ja nyt niistä on pakostakin tullut ahneiden yritysten ja mielenvikaisen abstraktin valtion (joka ei ole kansa) lähettiläitä.

  2. Poliisien kaikki aika ja resurssit menevät itsensä “vartioimisessa” ja suojelemisessa. Ruotsi muistuttaa Brasiliaa, Meksikoa, Kolumbiaa, Etelä-Afrikkaa ja muita täydelliseen kaaokseen suistuneita yhteiskuntia, joissa pätee villin lännen lait.

    • Se muistuttaa mulattivaltiota. Näin käy aina kun valkoiset ja mustat sekoitetaan. Miksi suuri Italia romahti? Sama syy…

Comments are closed.