Koti Uutisia Malmöläispoliisit avautuvat kaupungin sietämättömästä tilanteesta: “Meidät pelotellaan hiljaisuuteen ja passiivisuuteen”

Malmöläispoliisit avautuvat kaupungin sietämättömästä tilanteesta: “Meidät pelotellaan hiljaisuuteen ja passiivisuuteen”

5

UK_Malmo_poliisi

Viime aikoina lukuisat Malmössä työskentelevät poliisit ovat päättäneet avautua kertomaan ihmisille anonyymisti siitä arkipäivästä, jota monikulttuurisuuden näivettämässä kaupungissa eletään joka päivä. Heidän kertomuksensa käsittelevät kaupungin väkivaltaisuutta, rikollisuutta ja alueita, jotka ovat täysin jengien vallassa. Vaikka näiden poliisien mielestä tarve muutokseen olisi suuri, monikaan heistä ei ota sitä askelta, että he yrittäisivät tehdä tilanteelle jotain, koska he pelkäävät haukkumista rasistiksi.

“Moni meistä pelkää rasistin leimaa. Se on herkkäluontoinen puheenaihe. Siinä tilanteessa melkein kaikki pysyvät vain hiljaa”, kertoo eräs Malmön tilanteesta avautunut poliisi.

Malmössä laukauksia ja räjähdyksiä kuulee jokaisena päivänä. Kesän aikana väkivallantekojen määrä ja vakavuus on vain lisääntynyt, mutta ketään ei kuitenkaan koskaan pidätetä kaikista teoista.

“He [jengit] nauravat meille ja sanovat, että tämä on heidän aluettaan. Meillä ei jengien mukaan ole heidän reviireilleen asiaa. ‘Kadotkaa, te ette voi meille paskaakaan’, he sanovat. Siinä jengiläiset ovat oikeassakin, vaikka tiedämme heidän alueidensa rypevän rikollisuudessa. Jollemme liukene paikalta, väkivallan ja poliisiautojen vahingoittumisen uhka lisääntyy”, kertoo eräs poliiseista.

Nuorisorikollisuuden tutkija Barry Glick lausui seuraavaa vieraillessaan etelämalmöläisellä Sofielundin asuin- ja teollisuusalueella: “Jollei teillä ole sosiaalipoliittista suunnitelmaa uusien jengiläisten rekrytoimisen estämiseksi, katujen väkivaltaisuus ja omaisuusrikokset tulevat lisääntymään räjähdysmäisesti.”

Malmön poliisipäällikkö Stefan Sintéus kertoi poliisilla kyllä olevan suunnitelma kaupungissa rehottavan vakavan rikollisuuden laittamiseksi kuriin, mutta hän ei kuitenkaan halunnut kommentoida suunnitelmaa sen tarkemmin, kuin että Malmön poliisi “on kartoittanut kaupungin jengit ja niiden johtajiston kunnolla”.

 

Lähteet: Nordfront.se, Expressen

5 KOMMENTIT

  1. Aika huolestuttavalta näyttää, ja nyt lesta kun Sipilän hallitus lisää roimasti kuranaamojen “kiintiötä” myös Suomessa.

  2. Poliiseista on tullut täysiä vellihousuja, suomalaisille kyllä uskalletaan uhitella mutta pakolaisten kanssa ollaan kurat housussa. Jos poliiseissa olisi yhtään miestä niin vastustaisivat joukolla pakolaisten ottamista vastaan.

  3. Jos tää monikulturismi on tae hyvinvoinnille, niin minkä takia Ruotsissa “natsipuolue” kasvattaa kannatusta vaikka hyvinvointia vuotaa kellon ympäri rajoilta ja Tanskassa mamuvastaisilla on suuri asema hallituksessa?!?

  4. Vähemmän sivistyneet ja älyllisesti lähempänä eläimiä olevat populaatiot käyttäytyvät juuri tuolla tavoin, sisäsyntyisesti. Ongelmaa ei voi poistaa muutoin kuin poistamalla tuollaiset primitiivipopulaatiot ihmisten keskuudesta.

  5. Valitettavasti näin tulee käymään Suomessakin, ellei todelliseen vastarintaan tulla ryhtymään, mikä sitten on vastarintaa? Vastaus on: sota. Valitettavasti sodassa tapetaan ja tullaan tapetuksi. Toistaiseksi suomalaisilla köyhillä asiat on erinomaisen hyvin, toistaiseksi. Yhteiskuntarauha on Suomessa ostettu rahalla. Toistaiseksi. Dilemma tulee tässä, onko kansallissosialismi lähempänä vasemmistoa sosiaalidemokratiaa kuin tämän hetken hegemoniaa vastenmielisine persupettureineen? Keskustaa… kertokaa, miksi sotisin tällaisen saastan puolesta.

Comments are closed.