Koti Uutisia Malmin myymäläraiskaaja vapaalla jalalla – istui kolme ja puoli vuotta

Malmin myymäläraiskaaja vapaalla jalalla – istui kolme ja puoli vuotta

7

Lokakuussa 2010 Malmin K-Citymarketin 32-vuotias liberialaissyntyinen miessiivooja hyökkäsi kaupan naismyyjän kimppuun pukuhuoneessa sulkemisajan jälkeen. Tekijä piti naista vankinaan tuntikausia ja lopuksi raiskasi tämän useita kertoja puukolla uhaten. Raiskausten välissä mies yritti ryöstää kaupan kassan pitäen naista sidottuna.

Miehen oli tarkoitus poistua maasta seuraavana päivänä, mutta poliisi ehti tavoittaa tämän ja mies tunnusti teon. Tapaus sai osakseen paljon julkisuutta.

Vuonna 2011 tekijä tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa kahdeksan vuoden ja kuuden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen törkeästä raiskauksesta, törkeästä ryöstön yrityksestä ja törkeästä vapaudenriistosta. Hovioikeudessa tuomio lyheni seitsemään vuoteen, ja oikeus perusteli tätä muun muassa tekijän heikkolahjaisuudella. Mies istui tuomiostaan kuitenkin vain kolme ja puoli vuotta, koska hän oli ensikertalainen.

Lähde: Helsingin Uutiset

7 KOMMENTIT

  1. Seiskan numerossa 45/2011 olleen artikkelin mukaan tuo raiskaaja mamu sai vankilassa paistinpannusta päähänsä. 😀

  2. On täysin käsittämätöntä miksi tuota simpanssia ei karkoitettu! 🙁

  3. On vielä käsittämättömänpää se, että rikollisen tuomio aleni sen perusteella, että miestä on pidetty heikkolahjaisena?? Saako siis tyhmemmät lievempiä tuomioita kuin viisaammat missä kohdassa menee raja? Näin ollen ihmiset ovat taasen eriarvoisessa asemassa tuomioistuimen edessä, vaikka eihän se tule yllätyksenä.

  4. Nyt saa taas kaikki suomalaiset naiset olla varpaillaan, eiköhän se ole selvää että tuo raiskaa uudelleen kumminkin. Ehkä sitten hänet voidaan karkoittaa? Mitäpä emme tekisi multikulttuurillisen utopian eteen…

  5. Nimimerkki: “Valkoinen mies” syyllistyi herjaukseen verratessaan tätä raiskaajaa simpanssiin.

    Simpanssi on älykäs eläin, eikä varmasti raiskaa lajitoveriaan.

Comments are closed.