Koti Uutisia Ulkomaat Maihinnousukeskuksia maahantunkeutujille – pian vaihdettava Sipilä-nukke tyytyväinen

Maihinnousukeskuksia maahantunkeutujille – pian vaihdettava Sipilä-nukke tyytyväinen

2

EU on päättänyt perustaa maahantunkeutujille “maihinnousukeskuksia” Pohjois-Afrikkaan. Rajojen sulkemisen sijaan EU pyrkii tekemään Euroopan valtauksesta mahdollisimman helppoa Afrikan massoille. Keskuksia on tarkoitus tulla myös Euroopan sisälle.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) on päätökseen tyytyväinen. Hän uskoo keskuksien vähentävän Välimeren salakuljetusbisnestä. Sipilä ei vielä tiedä, mihin kaikkialle keskuksia perustetaan.

– Se jää nähtäväksi. Mutta kyllä tämä asia halutaan ratkaista, sanoi pääministeri.

Sipilä arvioi etukäteen EU-huippukokouksen olevan vaikein hänen kokemistaan. Italian uusi populistinen pääministeri Giuseppe Conte oli uhkaillut veto-oikeudellaan saadakseen tavoitteensa läpi maahanmuuttoasiassa. Lopulta Italia veti pois vastalauseenssa, ja päätökset hyväksyttiin.

– Me olemme tyytyväisiä, Conte kommentoi.

Italialle riitti, että päätökseen kirjattiin pakolaisongelman olevan EU:n yhteinen. Italia sai siirrettyä Afrikan väestöongelman vastuuta muiden EU-maiden harteille. “Solidaarisuus” ei tarkoita maahanmuuttokysymyksessä Euroopan yhteistä puolustusrintamaa vaan rodullisten iskujen vastaanottamista tasapuolisesti ja mukisematta.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Kun kakka räjähtää, niin ovatkohan Sipilä, Orpo ja muut maanpetturit tietoisia, mikä odottaa? Kannattaa suojata perheensä ja nukkua matkalaukut pakattuna….
    Esim. allekirjoittaneelle..haittaeläimen pennun lopettaminen on yhtä kliininen operaatio, kuin täysikasvuisen yksilön lopetus….

  2. No tottakai Pöpilä on tyytyväinen. Ei helvetti mikä vajakki se on.

Comments are closed.