Koti Kansallissosialismi.com Mahdoton visio

Mahdoton visio

0

Vajaa vuosi sitten maahanmuuttajataustaiset nuoret mellakoivat Pariisissa. Totuutta mellakoijista yritettiin peittää ja mellakoita yritettiin nimittää tavallisiksi “nuorisomellakoiksi”, jotta illuusio monikulttuurisuudesta säilyisi kansan keskuudessa. Ranskan “nuorisomellakat” ovat varoittava esimerkki siitä,mitä tulee tapahtumaan kaikkialla Euroopassa lähivuosina.

Tuhottuja autoja, pahoinpideltyjä ihmisiä, tuhottua omaisuutta, ulkomaalaisten uhoamista ympäri Pariisin slummeja. Minun täytyy ajatella asiaa laajemmalti; nämä mellakat eivät tapahtuneet jossain Lähi-idässä vaan maassa, jota kutsuin ennen Ranskaksi.

Tämä tulee olemaan kuvana kaikkialla Euroopassa lähivuosina. Ulkomaalaiset ja maahanmuuttajat, jotka hallituksemme toivottavat tervetulleiksi, jyräävät meidät. Eurooppa on taistellut useita taisteluita säilymisestään ja nyt Euroopan täytyy taistella mahdotonta visiota – monikulttuurisuutta – vastaan. Euroopan tulee taistella sen puolesta, minkä se kokee eurooppalaiseksi.

Monikulttuurisuudesta kehkeytyy Euroopan oma “9/11” – tällä kertaa kuolleita vain tulee olemaan enemmän kuin kolmetuhatta. Kokonaisia kansoja katoaa ja nämä tullaan korvaamaan ihmisillä, joilla ei ole minkäänlaista sivilisaatiota, ei luku- tai kirjoitustaitoa eikä kykyä luoda yhtään mitään. Tämä on uusi pimeä aikakausi, jonka tietyt henkilöt tai väestöryhmät haluavat meidän kohtaavan.

“Raportti: tulva vyöryy Pohjolaan!”

Kuten edellä mainitsin viime vuoden mellakoista Ranskassa, nämä tapahtumat voivat toteutua myös Suomessa. Tällä hetkellä se näyttää jopa todennäköiseltä. Kaleva uutisoi 10. syyskuuta 2006, että kahdeksan afrikkalaista miestä (todennäköisesti Sudanista kotoisin olevia nuoria miehiä) pahoinpitelivät vuonna 1975 syntyneen suomalaisen miehen Oulussa. Viime vuonna Oulussa ei ollut vielä mitään merkittäviä ulkomaalaisia jengejä, mutta nyt, kun maahanmuuttajia on tullut kaupunkiin enemmän, he ovat tulleet kaduillemme ja alkaneet perustaa niitä.

Suuremmissa kaupungeissa Etelä-Suomessa maahanmuuttajien jengit ovat jo isompi ongelma. Turussa Mäenpään aktivistit ovat aloittaneet omia katupartioita estääkseen maahanmuuttajien kantaväestöön kohdistamia rikoksia. Media leimasi Mäenpään porukat rasisteiksi, mutta samalla kuitenkin myönsi sen, ettei poliisi pysty partioimaan näkyvästi. Ehkä partioilla kyetään estämään murhia – viime vuonna Helsingissä näin ei tapahtunut. Suomalais-somalialainen jengi puukotti 38-vuotiaan perheenisän ja aviomiehen hengiltä tämän kotimatkalla. Monikulttuurisuus on murhaavaa.

Vuoden 2005 kesällä kolme sudanilaista miestä raiskasi 31-vuotiaan suomalaisen naisen Oulussa. Oulun kihlakunnansyyttäjä Jouko Heikkisen mukaan rikoshistoria ei tunne vastaavaa tapausta aiemmin. 1. marraskuuta 2005 kolmen sudanilaisen raiskaajan tuomiot julistettiin Oulun käräjäoikeudessa, ja Kaleva julkaisi artikkelin 2. marraskuuta 2005. Michael Andrew Lofo ja Gak Willyang Mogdam tuomittiin neljäksi vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi vankilaan. Muawia Abuzaid Tutu Atiya sai puolestaan kaksi vuotta ja kahdeksan kuukautta vankeutta. Maksimirangaistus törkeästä raiskauksesta on kymmenen vuotta. Koska mieskolmikko on ensikertalaisia, istuvat he tuomiostaan vain puolet. Pian he ovat muurien ulkopuolella levittämässä sanomaansa monikulttuurisuudesta.

Heti vuoden sisään edellisestä joukkoraiskauksesta Kaleva raportoi jo toisesta Oulun keskustassa 17. marraskuuta 2006. Tapauksessa oli osallisina jopa kuusi raiskaajaa. Uhri oli 26-vuotias suomalainen nainen, jonka kimppuun käytiin asein takaapäin ja joka kolkattiin. Raiskauksen jälkeen uhri jätettiin virumaan hyiseen ilmaan Otto Karhin puistoon. Uhrin antaman lausunnon mukaan tekijät olivat tummaihoisia ulkomaalaisia.

Jokin aika sitten olin tulossa takaisin kotiini lähellä sijaitsevasta kaupasta. Törmäsin talon pihalla pyöräilevään noin 13-vuotiaaseen somalipoikaan, ja edelläni käveli kaksi teini-ikäistä tyttöä. Välittömästi tämä suurisuinen somalipoika aloitti huutamisen. Hän huusi tytöille afroamerikkalaisella slangilla “Whaz up, my bitch?”. Tytöt eivät edes katsoneet poikaa. Sitten oli minun vuoroni, ja poika sanoi “Whaz up, man?”, enkä minäkään huomioinut poikaa. Pian käveltyäni hänen ohitseen kuulin huudon “You muthafucka, you bitch!”. Näillä ihmisillä ei ole minkäänlaisia käytöstapoja. Tämä oli vasta lapsi, ja olen varma, etteivät hänen vanhempansa ole opettaneet hänelle käytöstapoja saati sitten toisten kunnioitusta.

Mieleeni tulee kysymys: mitä tuleekaan tapahtumaan, kun nämä ihmiset varttuvat ja kun he ovat rantautuneet kaikkialle kaupunkeihin ja maahamme? Ovatko nämä ihmiset todella niitä, joiden pitäisi korjata niin kutsuttu työvoimapulamme? Nämä ulkomaalaiset perustavat omat ghettonsa meidän suomalaisiin naapurustoihimme, eikä meidän tarvitse odottaa edes kymmentä vuotta, kun tämä tapahtuu – se tapahtuu viidessä vuodessa. Tulva on vyörymässä kohti Pohjolaa.

Kuka haluaa monikulttuurisuutta?

Miljoonan taalan kysymys. Monikulttuurisuus on aihe, jonka hallitus ja sen avustajat ovat meille syöttäneet. Hallitus sanoo, että meidän tulee olla suvaitsevaisia ja että meidän täytyy hyväksyä muista kulttuureista tulevat ihmiset, koska ilman heitä meillä ei ole tulevaisuutta. Monikulttuurisuus on aihe, jota opetetaan ainoastaan suomalaisille, ruotsalaisille, saksalaisille ja muille eurooppalaisille. Ihmiset eivät voi sanoa, että monikulttuurisuus olisi jotain kehnoa tai huonoa, koska hallitukset, koulut ja yliopistot opettavat meille, että monikulttuurisuus on jotain hienoa.

Ketkä uskovat monikulttuurisuuteen? Maahanmuuttajat? Eivät edes he Martinez Carillon mukaan. Martinez Carillo on espanjalainen maahanmuuttaja, joka asuu Oulussa. Carillo haastatteli satoja maahanmuuttajia kyselyynsä, ja kyselyn tulokset julkaistiin Kalevassa 20. marraskuuta 2005. Seuraavassa joitain kommentteja suomalaisista maahanmuuttajien suusta:

“Suomalaiset eivät tiedä mitään muista kulttuureista.”

“Suomalaiset ovat kylmiä ulkomaalaisia kohtaan.”

“Suomalaisilla ei ole sympatiaa muiden ihmisten ongelmia kohtaan. Erityisesti nuoret ovat itsekkäitä.”

“Suomessa ei ole mitään kulttuuria, ainoastaan alkoholin juominen ja saunominen.”

Carillon kyselyn mukaan maahanmuuttajat tuntevat oman kulttuurinsa huomattavasti erilaiseksi kuin suomalaisen kulttuurin, ja siten he eivät voi omaksua sitä. Maahanmuuttajat myös ajattelevat, että suomen kieli on vaikeaa ja että työnantajat ovat rasistisia niitä maahanmuuttajia kohtaan, jotka eivät osaa suomea.

Seuraavina vuosina maahamme tulee afrikkalaisia, aasialaisia sekä muita ulkomaalaisia, jotka eivät osaa suomen kieltä eivätkä pysty sopeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Maahanmuuttajat itsekin ymmärtävät, ettei monikulttuurinen yhteiskunta toimi. Hallitus kuitenkin jatkaa valehteluaan monikulttuurisesta ihanneyhteiskunnasta. Minä sanon (ja luulen, että sanon tämän miljoonien ihmisten puolesta): Lopettakaa monikulttuurisen yhteiskunnan rakentaminen. Me emme halua sitä eivätkä maahanmuuttajat halua sitä, joten kuka loppujen lopuksi haluaa?

Yhteenveto

Monikulttuurisuutta käsittelevä artikkelini julkaistiin vajaa vuosi sitten Kalevassa mielipidekirjoituksena. Haastoin ihmisiä kirjoittamaan siitä, miksi me tarvitsisimme monikulttuurisuutta. Sain kolme vastausta. Eräs kirjoitti “jotta kuulisimme eri kieliä kaupungilla”. Toinen taas kirjoitti “koska elämme yhteisessä maailmassa”. Myöhemmin sama henkilö kirjoitti uudestaan “meidän yhden ja yhteisen maailmamme takia”. Edelleenkään en ole saanut mitään järkevää vastausta, ja uskoisin, etten sellaista tule saamaankaan. Minä omistan tämän kirjoituksen kaikille ajatteleville henkilöille, jotka uskaltavat kyseenalaistaa mahdottoman vision: monikulttuurisuuden.

Henrik Holappa