Koti Uutisia Magneettimedian kattava artikkeli Pariisin terrori-iskusta

Magneettimedian kattava artikkeli Pariisin terrori-iskusta

1

UK_Magneettimedia_logo

Magneettimediassa julkaistiin maanantaina kattava artikkeli liittyen Pariisin terrori-iskuihin ja sen ympärillä vellovaan tekopyhyyteen.

“Vastuu islamistisiirtolaisten väkivallasta on vieritetty islamismia (Assad) ja siirtolaisuutta (Euroopan “äärioikeisto”) vastustavien harteille. Maahanmuuttajaterrorismia vastaan tahdotaan taistella lisäämällä maahanmuuttoa. Kerettiläiset historiantutkijat vangitaan ‘väkivallan’ ehkäisemiseksi. Islamic State tahdotaan tuhota syrjäyttämällä Assad. Antisemitistejä syytetään iskuista, joista yksikään ei kohdistunut juutalaisiin.

Onko Eurooppa menettänyt loputkin järjenrippeensä?”, kysytään artikkelin lopussa.

Koko tekstin voit lukea osoitteessa http://magneettimedia.com/ratkaisu-pariisin-katastrofiin-lisaa-maahanmuuttoa-ja-verkkourkintaa/

1 KOMMENTTI

  1. Magneettimedia on tiukasti asialinjalla, kuten aina.

    Tänään saimmekin jo esimakua siitä, mikä koko teatterin ainoa todellinen tarkoitus oli.

    EU esittää koko Euroopalle (lue: meille, valkoiselle väestölle) tiukempia aselakeja. Tarkoitus on, että alkuperäisväestö pitää nopeasti saada aseettomaksi, jotta se ei voi puolustautua tulevia hyökkäyksiä vastaan. Hyökkäykset tulevat jatkossa aina vain enemmän eliitin taholta.

    Tämä olikin koko “terrorismin” tarkoitus. Viedä viimeinenkin sanavapaus ja aseet pois valkoisilta. Kohta Eurooppa on valmis viimeiseen puhdistukseen mallia Bolshevikkivallankumous 2.0.

    Klassinen vedätys. Pelkoa kansaan ja kansalta pois. Eliitti nauraa.

Comments are closed.