Koti Uutisia Magneettimedia julkaisi vetoomuksen maahanmuuttokriittisille medioille

Magneettimedia julkaisi vetoomuksen maahanmuuttokriittisille medioille

0

UK_Magneettimedia_logo

Magneettimedia julkaisi maanantaina vetoomuksen maahanmuuttokriittisille medioille. Vetoomuksessa muistutettiin, että nykyisen pakolaiskriisin taustalla on ennen kaikkea sionistinen miehityspolitiikka Lähi-idässä.

Vetoomuksen mukaan maahanmuuttokriittisten kirjoittajien ei tulisi tyytyä halpaan populismiin ja poliittisesti laiskaan analyysiin “islamilaisen ja länsimaisen kulttuurin taistelusta”. Magneettimedia muistuttaa, että Israel tukee Lähi-idässä järjestelmällisesti ääri-islamistisia terroristijärjestöjä, kuten Isisiä ja al-Qaidaa.

Magneettimedia kirjoittaa, että Euroopan kansallismielisten tulisi tukea Israelin sijaan arabinationalisteja sekä nationalistien ja kristittyjen kanssa liittoutuneita poliittisen islamin kannattajia, kuten Hizbollah-järjestöä.

Lisäksi vetoomuksessa muistutetaan, että kaikki länsimaiden merkittävät juutalaisjärjestöt ovat vaatineet, että avoimien rajojen politiikkaa jatketaan. Vetoomus sisältää myös listauksen Euroopan merkittävistä nationalistisiksi itseään kutsuvista puolueista; julkaisu jaottelee ne todellisen opposition sekä valeopposition edustajiin.

Lue vetoomus kokonaisuudessaan osoitteessa http://magneettimedia.com/vetoomus-maahanmuuttokriittisille-medioille-ja-kirjoittajille/.

Magneettimedian paperijulkaisua sekä Magneettimedian artikkeleita sisältävää Vastamedia-lehteä voi tilata Kadulle.com-kannatuskaupastamme.

 

Lue myös:

Magneettimedian kattava artikkeli terrorismin ja pakolaistulvan todellisista syistä
Pohjoinen Perinne julkaisi Magneettimedian uuden numeron