Koti Uutisia Magneettimedia: faktoja Israelista

Magneettimedia: faktoja Israelista

0

Boikotoi-israelia

Sionisteja jo pitkään suututtanut Magneettimedia on julkaissut sivuillaan suomennoksen artikkelista, johon on listattu Israelia koskevia kylmiä faktoja. Artikkeli “Faktoja, jotka jokaisen tulisi tietää” on alun perin julkaistu englanninkielisenä vuonna 2012.

Mikä on Lähi-idän ainoa ydinasevaltio?

Mikä Lähi-idän valtio kieltäytyy allekirjoittamasta Ydinsulkusopimusta (NPT), ja estää kansainväliset tarkastukset maassaan?

Mikä Lähi-idän valtio on valloittanut sotilasvoimin itsenäisten naapurien alueita ja jatkaa miehittämistä vastoin YK:n Turvallisuusneuvoston päätöksiä?

Mikä Lähi-idän valtio rikkoo jatkuvasti itsenäisten naapurivaltioiden kansainvälisiä rajoja sotilaskonein, tykistötulella ja laivaston tulituksella?

Mikä amerikkalaisten liittolainen Lähi-idässä on vuosien ajan lähettänyt salamurhaajia muihin maihin tappamaan poliittisia vastustajiaan (käytäntö, jota kutsutaan terrorismin vienniksi)?

Missä Lähi-idän valtiossa korkea-arvoiset armeijan upseerit ovat julkisesti myöntäneet aseettomien vankien teloittamisen?

Mikä Lähi-idän valtio kieltäytyy asettamasta syytteeseen sotilaita, jotka ovat myöntäneet sotavankien teloittamisen?

Mikä Lähi-idän valtio loi miljoonien pakolaisten väkijoukot, ja estää niitä palaamasta koteihinsa, maatiloilleen ja töihinsä?

Mikä Lähi-idän valtio kieltäytyy maksamasta korvauksia niille, joiden maat, omaisuus ja yritykset on takavarikoitu valtiolle?

Missä Lähi-idän maassa salamurhattiin korkea-arvoinen YK:n diplomaatti?

Missä Lähi-idän maassa korkea-arvoisen YK:n diplomaatin salamurhan määrännyt mies kohosi pääministeriksi?

Mikä Lähi-idän maa räjäytti amerikkalaisten lähetystörakennuksen Egyptissä, ja hyökkäsi amerikkalaisten USS Liberty-aluksen kimppuun kansainvälisillä vesillä, tappaen 34 ja haavoittaen 171 amerikkalaista?

Lue loput tästä linkistä: http://magneettimedia.com/faktoja-jotka-jokaisen-tulisi-tietaa/