Koti Uutisia Ulkomaat Maanpaossa olevalle juutalaispedofiilille “Ranskan Oscar-palkinto”

Maanpaossa olevalle juutalaispedofiilille “Ranskan Oscar-palkinto”

2
Roman Polanski.

Juutalainen pedofiili ja elokuvaohjaaja Roman Polanski on voittanut “Ranskan Oscarin” eli Cesar-palkinnon antisemitismiaiheisesta elokuvastaan. Tapaus osoittaa, ettei Harvey Weinsteinin syrjäyttäminen vaikuttanut millään tavalla juutalaisten perversioiden asemaan länsimaisessa viihdeteollisuudessa.

1970-luvulla Polanski syyllistyi 13-vuotiaan tytön raiskaamiseen ja hän pakeni Yhdysvalloista välttääkseen vankilan. Siitä asti hän on vältellyt matkustamista maihin, jotka voisivat lain mukaan luovuttaa raiskaajan amerikkalaisviranomaisille. Vuosien aikana lukuisat muutkin ovat kertoneet joutuneensa Polanskin raiskaamiksi.

Polanski voitti parhaan ohjaajan palkinnon tuoreesta elokuvastaan, joka käsittelee Ranskan armeijan pettänyttä juutalaisupseeri Alfred Dreyfusta. Juutalaislobby on jo pitkään väittänyt, että Dreyfusin saama vakoilutuomio oli “antisemitistinen salaliitto”, mikä on myös elokuvan viesti. Polanski on verrannut itseään Dreyfusiin, syyttäen näin raiskaustuomion antanutta Amerikan oikeusjärjestelmää “juutalaisvastaisuudesta”.

Parhaan naispääosan palkinnon saanut Adele Haenel raivostui Polanskin voitosta, huusi juutalaiselle “Häpeä!” ja poistui gaalasta näyttävästi. Haenel itse on joutunut lapsena toisen elokuvaohjaajan raiskaamaksi, minkä vuoksi Polanskin menestys on kuvottanut häntä.

Joukko mielenosoittajia yritti päästä sisään gaalatiloihin huutaen: “Vangitkaa Polanski!” Paikalla ollut poliittinen poliisi suojeli juutalaispedofiilia kuitenkin voimakeinoja kaihtamatta ja ampui mielenosoittajia kyynelkaasulla.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency (arkistoitu)

2 KOMMENTIT

 1. Ranskassa presidenttikin löi hyntteet yhteet kehdonryöstäjän kanssa. Muualla opettajatar olisi saanut ehdotonta sekaantumisesta alaikäiseen oppilaaseen. Hulluja nuo gallialaiset.

 2. Pistin merkille nuo pöydässä olevat hakaristikuviot. Onko ne tehty kuvanmuokkauksella?Itseasiassahan hakaristi on juutalaisten uskonnollinen risti, ja siksi se esiintyy kirkoissakin. Kuten viinikan kirkossa Tampereella.
  Hakaristi synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Hakaristi Viinikan kirkossa:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Viinikan_kirkko
  https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Viinikankirkko.jpg
  Hakaristi muiden maiden kirkoissa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.140.6
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.782.6
  http://nikarevleshy.blogspot.com/2011/08/fylfot-in-british-churches-and.html
  https://svasticross.blogspot.com/2012/02/swastika-jesus-church.html

Comments are closed.