Koti Uutisia Ulkomaat Maailman piti tuhoutua ilmastomuutoksen seurauksena vuoteen 2020 mennessä Yhdysvaltain puolustusministeriön mukaan

Maailman piti tuhoutua ilmastomuutoksen seurauksena vuoteen 2020 mennessä Yhdysvaltain puolustusministeriön mukaan

12

Pentagonin vuonna 2004 vuotanut salainen raportti varoitti, että maailma olisi anarkian partaalla vuonna 2020 ilmastonmuutoksen seurauksena. Raportin mukaan Euroopan merkittävimmät kaupungit olisivat hukkuneet merenpinnan noustessa ja että Britannian ilmasto olisi muuttunut “siperialaiseksi”. Lisäksi ydinkonfliktit, kuivuus, nälänhätä ja mellakat leviäisivät ympäri maailmaa.

Ilmastonmuutoksen on lukuisia kertoja ennustettu tuhoavan maailman tiettyyn aikamäärään mennessä, mutta ainakaan toistaiseksi yksikään ennusteista ei ole toteutunut.

Ilmastonmuutoksesta vouhottaminen vie huomiota pois maailman todellisista ympäristöongelmista, joihin kuuluu muun muassa kolmannen maailman kansojen räjähdysmäinen kasvu ja heidän primitiivinen jätekulttuurinsa.

Lähde: Breitbart.com

12 KOMMENTIT

 1. oisko tämåkin juutalaisten keksimä valhe, jotenkin ilmakehän hiilidioksiidi määrästä johtuva ilmaston muutos ei oikein vakuuta, n. 21 prosenttia happea, n. 78 prosenttia typpeä, hiilidioksiidia 0,039% ja muita aineita loput prosentit. liitukauden aikaan oli hiilidioksiidia kymmeniä kertoja enemmön, kyllä hilidioksiidi varmasti vaikuttaa jtn ilmaston lämpenemiseen, mutta uskon että sen vaikutusta on huomattavasti liioiteltu. uskon monen muunkin tutkijan tavoin, että ilmaston lämpeneminen johtuu auringon aktiivisuudesta joka ilmeisesti on huipussaan.ilmasto on lämmennyt ja kylmennyt lukuisia kertoja maapallon historiassa. ei mikään ole muuttumatonta, jopa ihmiskunnan aikaan ilmasto on kylmennyt ja lämmenmyt ja kylmennyt. taitaa tietty kansa taas ratsastaa rikkauksiin ilmastonlämpenemis jutulla ja hiilidioksiidi päästöillä. on toki törkeää suojella luontoa, mutta mielestäni ilmaston vouhottajat sitä ei tee, päin vastoin, keskitytään turhaan eikä oleelliseen. maapallon ilmasto muuttuu ja ihminen ei sille voi mitään

  • CO2 ei vaikuta ilmaston lämpenemiseen. CO2 on seurausta ilmaston lämpenemisestä.

 2. Aiemmin vaahdottiin happosateista. Sen jälkeen otsoonikadosta ja sitten tulikin ilmaston lämpeäminen ja nyt ollaan päästy jo ulisemaan ilmastonmuutoksesta.

  Mikä mahtaa olla seuraava jippo, jolla jatketaan kansan kusetusta?

 3. Ainoa todellinen johon ihminen voi vaikuttaa on ylikansoitus.Afrikkalaisia ei olisi koskaan pitänyt alkaa rokottamaan.Liiallinen kehitysmaa-apu on myös luonnoton.Afrikan maat eivät nouse koskaan kehitysmaata korkeammalle tasolle eikä tarvitsisikaan kunhan pitäisivät sikiämisensä kurissa.

  • Niillä rokotteilla on pikemminkin estetty väestön lisääntymistä epäinhimillisesti sairastuttamalla niitä ottaneet. Keniassa ja Sierra Leonessa mm. ja nyt Samoalla on pakkorokotukset käynnissä. Agenda 21.

 4. Katsokaa pelkkää ulkoilmaa Kiinassa, horisonttia ei näy missään ja silti meitä suomalaisia rankaistaan saastuttamisesta vaikka suljen valot perässäni, en ajele turhia enkä roskaa luontoa ikinä (lajittelen myös jätteeni). Työmatkoihinkin käytän lähes kokonaan junaa ja omia jalkojani. Vaikka Suomi häviäisi kartalta nyt, ei sillä olisi maailman ilmaston kannalta mitään merkitystä. Mielellään ostaisin kaikki tuotteeni kotimaisina, mutta ovat aivan liian kalliita jopa kohtuu hyväpalkkaisellekin, joten kiinaromua joutuu ostamaan. Ilmastovouhotus on vain olemassa, jotta lampaiden mielenkiinto siirtyisi pois meille paljon tärkeämmistä ja ajankohtaisemmista asioista.

  • Sitä tarvittavaa tavaraa kun ei Suomesta edes saa, niin joutuu tilaamaan sieltä missä vielä viitsitään tehdä ja myydä. Sähkö- ja maastopyörän pinnat piti tilata Hong Kongista, kierretyökalut manner-Kiinasta, mopon laakerit ja renkaat Ruotsista. Rasvanipat joudun tilaamaan Britanniasta.
   Olemme nyt jo päässeet samaan, missä Neuvostoliitto oli jo 1970 -luvulla: Kauppojen hyllyt notkuvat tavaroista, joita kukaan ei halua ostaa. Sitä mitä haluttaisiin, sitä ei ole, ei tule, eikä tilatakaan. Kaupoissa olevien tavaroitten laatukin täyttää lähes poikkeuksetta Stalinin kriteerit sadan vuoden takaa: Määrää pitää olla, laadulla ei ole mitään väliä.
   Tämän ovat yksityisesti myöntäneet myös parinkin marketin myyjät.

 5. Ilmastonmuutoksen ainoat tavoitteet ovat aina olleet verotuksen jatkuva kirisitäminen ilmastoveroilla ja satojen miljoonien ilmastosiirtolaisten ottaminen Eurooppaan, josta Suomeen tulee 5-10 miljoonaa aluksi. 62 miljonaa on Suomen virallinen osuus ilmastosiirtolaisista 2050 mennessä. Nämä löytyvät netistä.

  • Nämä eivät todellakaan ole “ainoat” tavoitteet.

   Suuren linjan tavoite on syöttää kansalle sellainen totalitarismi jonka he jotenkuten voivat niellä valtavan propagandan ja koulunkäynti-indoktrinaation kautta ilman väkivaltaista vastarintaa.

   Totalitarismi, eli yksi maailamnhallinto joka määrä melkoisen tarkkaan miten ihmisen on elettävä, ja mitä saa ajatella.

   Juutalaiset mafiadynastia-panksterit kaavailivat näitä pyrkimyksiään jo yli sata vuotta sitten, ja nyt se on toteutumassa “kestävän kehityksen” sateenkaaren alla.

   • Tässä astuu esiin perheen merkitys: miten vanhemmat lapsensa kasvattavat. Sitä nuo sieluttomat koukkunokat kätyreineen eivät voi meiltä viedä.

    • Vievät jo. Vertaa kuinka paljon kersta käyttää aikaa Zuckerbergin “seurassa” facebookissa verrattuna vanhempiensa kanssa.

     PS. Marsissa ei ole kasvihuoneilmiötä vaikka kaasukehässä onkin noin 24 kertaisesti CO2:ta verrattuna maahan, lukuina siis (95,5 / 100) kun maassa (4 / 10 000).

 6. Muistakaa laittaa kaikille lafkoille palautetta, jotka tätä v*tun ilmastopelleilyä, “hiilijalanjälkeä” (sana jota vihaan eniten!), “hiilijalanjäljen hyvitystä” (mitä helvettiä se taas sitten mahtaa olla?) jne. harrastavat ynnä tuputtavat.

  Päästö on päästö. Sitä ei voi mitenkään enää neutralisoida tai hyvittää. Etelä- ja Väli-Amerikan, Afrikan sekä Aasian kehitysmaihin käpyjen tai puuntaimien lähettäminen ei niitä päästöjä tietenkään tekemättömiksi tee. Eikä veronkorotukset. “Päästökauppa” on myös yksi sionistisen EU-helvetin mielisairauden mahtavimpia ilmenemismuotoja.

  Esim. Valio tahtoo “päästöttömän Suomen 2035”. Nyt kaikki laittamaan palautetta Valiolle. Ei päästöjä tarkoittaa sitä että energiaa tai raaka-aineita ei käytetä eli mitään ei tuoteta. Suomi siis ajetaan alas, eikä sitä enää edes yritetä peitelläkään.

  Sytytin juuri 10 km:n metsälenkin jälkeen saunan paskalehti IL:llä (en maksanut penniäkään, älkää peljätkö!). Osui pääkirjoitus silmään ison kuvan kera: pikkulapset plakaattien kanssa ja teksti: LAPSET OVAT OIKEASSA ILMASTO-ONGELMAN KANSSA!

  Mitä helvettiä? 10-vuotiaat lapset ovat ilmastoasiantuntijoita? Minä opiskelin Ilmatieteenlaitoksella 90-luvulla. Kysykää minulta jotakin, niin saatan jotakin järkevää vastatakin, jos viitsin.

  Todella mielipuolista, kuvottavaa retoriikkaa tuo lasten esiin nostaminen joksikin aiheen supertietäjiksi. Kuinka perkeleen hullu pitää ihan oikeasti olla että on mukana tuossa jutussa? Typerät vanhemmat kasvattavat typeriä lapsia. Tyhmänä kun syntyy, niin tyhmänä kuolee. Fiksutkin tekevät toki virheitä, mutta niistä opitaan. Tyhmä pysyy tyhmänä, kuten sanoin.

  Media, poliitikot (marionetit), “päättäjät”, viranomaiset — kaikki samaa punamätäistä vouhottajaporukkaa, joilla ei ole minkäänlaista käsitystä yhtään mistään. Oma vouhotus on itsetarkoituksellista massahysterian lietsontaa. Kyllä se pää menee betoniseinästäkin läpi, kun vauhtia on 200 km/h. Olen nähnyt. Kalloluu on kovaa tekoa. Jatkakaa päidenne takomista betoniin. Kyllä se menee lopulta läpi.

Comments are closed.