Koti Uutisia Ulkomaat Maahantunkeutujille annetaan yhteys italialaisiin asianajajiin jo ennen Välimeren ylitystä

Maahantunkeutujille annetaan yhteys italialaisiin asianajajiin jo ennen Välimeren ylitystä

5

Kaksi Pohjois-Afrikasta tulevaa maahantunkeutujaa oli ottanut yhteyttä pääsiäisviikonloppuna italialaiseen asianajajaan näiden vielä ylittäessä kumiveneellään Välimerta.

Sudanilainen Abdel Wahab Mohamed ja norsunluurannikkolainen Naseneva Diabj ottivat jo ennen Eurooppaan saapumistaan yhteyden italialaiseen asianajajaan, Lucia Gennariin tehdäkseen valituksen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen heidän jäätyä ilman turvapaikkaa kalastusaluksen vietyä heidän veneensä takaisin Libyaan.

Maahantunkeutujia kuljettavat järjestöt ovat kieltäneet omaavansa yhteyksiä ihmissalakuljettajiin, vaikka tapaus selvästi osoittaa heillä niitä olevan. Myös mainittu asianajaja Lucia Gennari toimii Mediterranea Saving Humans -nimisessä järjestössä.

Lähde: breitbart.com

5 KOMMENTIT

 1. Suomessa laajennetaan vastaanottokeskuksia. Nyt aletaan ottamaan orpolapsia ympäri Välimerta. Orpolapsethan eivät 9 miljardin ihmisen maailmasta lopu, joten uusi bisnes voi alkaa. Edes laittomia ei saada ulos Suomesta.

  Al Holin -leirillä on muutamia supisuomalaisia pellavapäisiä lapsia, mutta heitä ei oteta Suomeen, vaikka sen voisin itse hyväksyä. Pitää olla toisrotuisia lapsia, että ulkoministeri Pekka Haavistoa kiinnostaa toimia aktiivisesti väestönvaihtoprojektissa.

  Itselläni on useampi pari keltaisia liivejä juuri tällaista tulevaisuutta varten. En usko, että tarvitsee syksyyn asti odottaa levottomuuksia, mikäli Suomi viedään täyteen konkurssiin ja ihmiset ennenaikaiseen hautaan, mutta samaan aikaan laajennetaan vastaanottokeskuskapasiteettia ja mietitään, mistä saada ulkomaista halpatyötä Korona-aikana. Hallitus on pelkkä kulissi. Mitä sen kulissin takana on, sinne menevät nämä terveiset kun kuitenkin näitä kommentteja luette.

 2. Valtamedia on myös “unohtanut” kertoa, että kun 90-luvun lamassa pelastettiin pankit ihmisten sijaan, 15 000 suomalaista teki itsemurhan. Heistä suuri osa yrittäjiä.

 3. Rajat aukeavat taas virallisesti mutakuonoille aivan pian. Uskon kyllä että öisiä salalennätyksiä veronmaksajien piikkiin on jatkettu koko ajan. Italiasta, Kyprokselta, Kreikasta ja Euroopan neekerimaasta; Maltasta aletaan lennätää paskaturpia eläteiksemme. Eikö niitä voisi jättä tuonne Maltalle, jonne sopeutuisivat värinsäkin puolesta vallan mainiosti. No, ei tietenkään, sillä siellä ei voitaisi tarjota korkeaa elintasoa kunniakansalaisille, kuten Suomessa.

  • Kävin tarkastamassa, keitä istuu tämän kaupungin kaupunginhallituksessa: kokoomuslainen ääriliberaali kapitalisti, toisrotuinen demari ja juutalaisen näköinen vihreä. Ei ihme, että on katukuva tummunut viimeisen 2 vuoden aikana selkeästi ja Pridea liputettu näyttävästi.

   Seuraava kokous näillä on 4.5. Toki virtualisesti sen pitävät omista poteroistaan käsin. Toivon, että jokainen tarkastaa oman kaupunkinsa päättäjät ja mitä/kenen asioita he ajavat. Nimittäin näiden ihmisten kansallismielisiin kohdistama massiivinen vaino ja valvonta täyttää helposti vakavan rikoksen tunnusmerkit. Pelkästään ihmisen yksityisyydensuojan täydellinen murskaaminen 24/7 on rikos. Joka muuta väittää, valehtelee. Tämä hard core- valvonta tehdään esim. ihmisille, joilla ei ole edes parkkisakkoa rikosrekisterissä, mutta vääriä mielipiteitä näille totalitaristeille.

   Missä ovat ns. ihmisoikeusasianajajat? Hiljaista on ollut pari viimeistä vuosikymmentä.

Comments are closed.