Koti Uutisia Kotimaa Maahantunkeutujalle yli kaksi vuotta vankeutta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Maahantunkeutujalle yli kaksi vuotta vankeutta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

4

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut irakilaisen 29-vuotiaan Rikan Jameel Akramin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja lievästä pahoinpitelystä vankeuteen. Käräjäoikeuden tuomio ei ole vielä lainvoimainen. Siihen on ilmoitettu tyytymättömyyttä, joten juttu käsiteltäneen Helsingin hovioikeudessa.

Käräjäoikeuden mukaan Akram on syyllistynyt lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuosina 2009–2015. Uhri on ollut noina vuosina 8–14-vuotias. Teonkuvauksen mukaan Akram on syyllistynyt lukemattomiin seksuaalisiin tekoihin, joita ovat olleet muun muassa koskettelu intiimialueille vaatteet päällä, vaatteiden repiminen pois, itsetyydytys uhrin nähden, pakottaminen pornon katseluun ja yrittäminen saada uhri tyydyttämään oraalisesti.

Akram nautti runsaasta julkisuudesta eri medioissa syksyllä 2016, jolloin häntä uhkasi maastakarkotus. Maahanmuuttovirasto perusteli karkotusta miehen rikostaustalla. Maahantunkeutuneen hyväksikäyttäjän puolesta kerättiin yli 2 000 nimeä adressiin, jossa vaadittiin, että hän saisi jäädä Suomeen.

Lähde: Uusimaa

4 KOMMENTIT

  1. Mitä helvettiä? Kaksi vuotta vankeutta vaikka olisi “pitänyt” tulla ehdollista. Nyt Varisverkosto voisi pitää miekkarin, missä vaaditaan Rikan “rikastaja” Jameel Akramin välitöntä vapautusta, koska oikeuslaitos on tuominnut Akramin “rasistisesti” ja “epäoikeudenmukaisesti” Toivottavasti anarkistien rumpuryhmä tulee myös paikalle! Ei natseja minnekään!

  2. Anssi Kela rämpyttämään kitaraa..muutama pelle esiintymään, liuta keppihevosratsastajia….ja kenties muutama alpakka lasten iloksi, Free Akram-tukitapahtuma. Ajankohdaksi suosittelen 6.12 ja oaikka oikein läheltä mahdollisia soihtukulkueita….

    • Torvisoittokunta ja kameleita myös. Molemmat ovat viihdyttävää katseltavaa. Voisivat vetäistä kansainvälisen vetopasuunalla samaan aikaan kun antifarikset vetää punkkia arabiaksi ja myy pilveä sateenkaaren värisen kamelin selästä. Sellanen kiva ja kotoisa perhetapahtuma.

Comments are closed.