Koti Uutisia Kotimaa Maahantunkeutuja-tosi-tv-tähti mukana 85-vuotiaan joukkopahoinpitelyssä

Maahantunkeutuja-tosi-tv-tähti mukana 85-vuotiaan joukkopahoinpitelyssä

10
Jasmin Mathlouthi.

Tosi-tv-sarjoissa itseään tyrkyttävä maahantunkeutuja Jasmin Mathlouthi on vuonna 2014 syyllistynyt 85-vuotiaan vanhuksen joukkopahoinpitelyyn. Mathlouthi on itse syntynyt vuonna 1994.

Mathlouthi oli yhdessä kolmen muun kanssa pahoinpidellyt vanhusta kepeillä. Pahoinpitely oli jatkunut uhrin vielä maatessa maassa. Mathlouthi itse kiisti teon, mutta oikeus ei rotumuukalaisen selityksiä ostanut. Oikeuden mukaan vanhuksiin kohdistuvat pahoinpitelyt ovat erittäin nöyryyttäviä, pelottavia ja hengenvaarallisia.

Mathlouthi tuomittiin myös vuonna 2014 pahoinpitelystä sekä vuonna 2013 kotirauhan rikkomisesta sakkoihin.

Poikkeuksellisesti tosi-tv-tyrkky ei ole SDP:n jäsen. Sen sijaan hän on ollut Kokoomuksen listoilla kunnallisvaaliehdokkaana vuonna 2017.

Hän on ollut mukana Temptation Island sekä Ex on the beach-ohjelmissa rakentaakseen itselleen turhan julkkiksen statusta.

Lähde: Iltalehti

10 KOMMENTIT

 1. “Mathlouthi hakkasi kolmen muun henkilön kanssa miestä kepeillä ja jatkoi heidän kanssaan pahoinpitelyä vielä senkin jälkeen, kun uhri makasi maassa. Teko tapahtui huhtikuussa 2014.”
  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/64a0ebd5-c02d-4afb-9e08-61002385b7b6

  Sukunimi on Pohjois-Afrikasta. Tunisiassa yleinen. Geeniperimä ehkä siis sieltä. Tuollapäin maailmaa ihmisten impulssikontrolli lienee alhaisempi. Tuskin kumminkaan on mikään kovan linjan muslimi, koska esiintyy bikineissä ja tatuointeja löytyy. Henkilö lienee syntynyt Suomessa.

  Ulkomaalaispolitiikasta sen verran, että eräs esteellisyyden kriteereistä Suomeen asumaan pääsemiselle tulisi olla henkilön etninen ryhmä. Siis vaikka olisi järkevä ja kunnollinen, niin porttikielto sopimattoman geeniperimän takia. Perimän kielteiset ominaisuudet eivät välttämättä tule esille kaikissa kantajissaan ja siksi sen levittäminen voi olla haitallista.

  Ihmisiä tulee arvioida yksilöinä ja ryhmänsä edustajina. Ryhmäominaisuuksia ovat perimä ja kulttuuri. Viimemainitun vaikutusta yksilön ajatteluun voidaan vähentää. Mutta perimää ei poista mikään.

  • Tataarit ovat asuneet kauan Suomessa ja taistelleet jopa sodassa enemmistön rinnalla. Ei ole hirveämmin kuultu tataarien tekemistä ryöstöistä, raiskauksista ja murhista Suomessa, vaikka se kamala islam pitäisi olla syyllinen näihin. Tataareissa lienee menestyviä ihmisiä verrattuna afrikkalaisiin ja arabeihin.

   Miksi sitten Yhdysvalloissa asuvat mustat syyllistyy rikoksiin, ja tilastojen mukaan kyseessä ei ole islamia edustavat mustat. Jos meidän valtauskontomme olisi islam, todennäköisesti me valkoiset ei oltaisi omaksuttu sitä niin orjallisesti kuten ei olla kristinuskoakaan.

 2. Ehkä tataarien ja USA:n mustien käytöstä selittää heidän perimänsä.

  • Tataarit synnytti oman yhteisön 1800-luvun lopussa ja 1900-luvun alussa maahanmuuton myötä. Pääasiallisesti Suomen tataarit ovat misääritataareja. Venäjällä tataareilla viitataan eri heimoihin, joissa on etnisiä eroja.

   Löytämien tietojen mukaan Suomen tataarit pitävät etäisyyttä Lähi-idästä ja Afrikasta tulleisiin islamia harjoittaviin ihmisiin. Eihän ne huoli niitä edes omaan tataariseurakuntaankaan, joka on islamilainen. En vain sitten hirveämmin ole kuullut tapauksista, joissa tataarinaistakaan olisi paheksuttu naidessaan joku oman ryhmän ulkopuolinen mies. Esimerkkinä tuo entinen Salkkari-tähti Jasmin Hamid.

 3. Miten voi olla maahantunkeutuja jos on syntynyt Suomessa? Ja miksi et ottanut kirjoitukseen mukaan niitä artikkelissa olleita tietoja joissa hänen kerrottiin olleen uhri noissa kahdessa muussa keississä, etkä sitä että vanhus oli myös syytettynä koska itse aloitti koko tilanteen lyömällä naista? No minäpä kerron miksi: rajakki haluaa vain mustamaalata ja jättää puolet kontekstista pois ja kirjoittaa vaan sen mikä tukee omaa sairasta näkemystä. Kukaan teistä ei tiedä mitä tuossa vanhus-keississä tapahtui ja hän itse oli myös ollut väkivaltainen, joten mikä järki tuomita? Ainiin, pitäähän se tuomita kun on ulkomaalainen nimi. Jätki hoi.. Vanhusten ja kaikkien muidenkin ihmisten hakkaaminen on väärin sukupuolesta ja rodusta huolimatta, mutta tuo keissi ei todellakaan ollut sellainen että vain vanhus oli uhri ja kukaan ei kantanut ”keppejä” mukanaan. Kyseessä oli vanhuksen keppi ja Jasmin ei osallistunut tekoon mitenkään, yritti saada vain vanhuksen pois kimpusta. Se on yleisessä tiedossa että rajakkien aivokapasiteetti ei riitä laajaan ajatteluun ja tutkiskeluun, mutta luulisi että edes sen verran on järkeä päässä että kirjottaisi koko jutun eikä vain niitä osia jotka itseä miellyttää. Totuus kun kuitenkin tulee selville kun lukee alkuperäisen jutun. Vaan mitä voi rajakkiaivuatolta odottaa, eivät rajakit tunne sanaa mediakriittisyys ja medialukutaito. Kaikkea hyvää tälle vanhukselle sekä Jasminille sekä teille raukoille sokeille lampaille, joita rajakeiksi kutsutaan! Bää!

 4. Röyhkeys palkitaan ja kaikki julkisuus on hyvästä. Kyllä meillä näitä huomiohuoria ja aivopesuakkoja löytyy hyvin.

Comments are closed.