Koti Uutisia Kotimaa Maahanmuuttovastaisuus lisääntyy Pohjoismaiden kaupungeissa monikulttuurisuuden lisääntyessä

Maahanmuuttovastaisuus lisääntyy Pohjoismaiden kaupungeissa monikulttuurisuuden lisääntyessä

8
Kuvakaappaus: FT.com.

Maahanmuuttovastaisuus on lisääntynyt Suomen ja Norjan pääkaupungeissa viime vuosina, osoittavat Financial Timesin keräämät tilastot. Muutos on ollut erityisen suuri Norjassa, jossa “monikulttuurisuus” on edennyt Suomea huomattavasti pidemmälle.

Vielä vuonna 2012 hieman yli puolet oslolaisista piti “ulkomaalaisten läsnäoloa erittäin hyvänä asiana kaupungin kannalta”. Kolmessa vuodessa näin ajattelevien määrä oli pudonnut noin 20 prosenttiyksikköä. Samoin vastanneiden helsinkiläisten määrä putosi 2012–2015 viisi prosenttiyksikköä 40 prosenttiin.

Kulttuurimarxistien mukaan maahanmuuttovastaisuus ei johdu maahanmuuttajista vaan valkoisen väestön “rasismista”, joka yleensä kumpuaa esimerkiksi “työttömyydestä”, “köyhyydestä” tai “huonoista tulevaisuudennäkymistä”.

Helsingin ja Oslon tilastot eivät kuitenkaan tue kulttuurimarxistien väitteitä, sillä taloudellisesti norjalaiset pärjäävät suomalaisia paljon paremmin. Sosioekonomisten syiden sijaan maahanmuuttovastaisuuden lisääntyminen vaikuttaakin johtuvan maahanmuuttajien määrän noususta.

Kuvakaappaus: FT.com.

Oslon maahanmuuttajamäärä lisääntyi peräti 15 prosenttia 2012–2015. Huomattavasti valkoisemmassa Helsingissä liberaalien on edelleen helpompi eristäytyä turvallisiin valkoisiin kaupunginosiin, joissa on mahdollista ylläpitää “suvaitsevaisuuden” kuplaa.

Lähde: Financial Times

8 KOMMENTIT

 1. Tämä on ihan rinnastettavissa erilaisiin syöpiin, tai muihin tappaviin tauteihin. Asiaa ei juurikaan ajatella, ennen kuin se tulee lähelle, tai koskettaa, jotakuta tuttua.

  Roosanauha-hengessä voitaisiin perustaa Mustanauha keräys ja viettää mustanauhapäivää. Kaikille heille, jotka haluavat pitää oman maansa ja kotikaupunkinsa vaaleina. Clearasil ja Pepsodent kun saataisiin vielä spnsoreiksi, niin a vot

 2. Kulttuurimarxistien mukaan maahanmuuttovastaisuus ei johdu maahanmuuttajista vaan valkoisen väestön ”rasismista”, joka yleensä kumpuaa esimerkiksi ”työttömyydestä”, ”köyhyydestä” tai ”huonoista tulevaisuudennäkymistä”.

  Mitenkähän minä sitten selittäisin oman matuvastenmielisyyteni, kun en ole työtön, en veloissani ja tulevaisuus näyttää ihan normaalilta, ellei oteta huomioon hiusten harmaantumista ja sitä että pelkään Joulutonttuja? Kohta kun niitä taas alkaa pyöriä nurkissa.

 3. Kulttuurimarxistit edustavat juuri pääosin ”työttömyydestä”, ”köyhyydestä” tai ”huonoista tulevaisuudennäkymistä”, jopa “kouluttautuneetkin” koska heidän koulutustaan vastaavaa työtä ei suomessa ole/ alan vaihtuvuus lasketaan kymmenissä vuosissa/ aloille koulutetaan saman tietotason omaavia henkilöitä liikaa (määrä korvaa laadun).
  Tavallinen kansa, työväenluokka sekä keskiluokka ovat vain kyllästyneet vapaamatkustajien olemisen rahoittamiseen, poliittisen perseennuolennan rahoittamiseen, PK-yrittämisen tukemattoimuuteen, samalla kun kovalla työllä rakennettua julkista turvaverkoa myydään pala palalta ulkomaisten korporaatioiden omistukseen esim. terveyspalvelut (sote).
  Nytkin maksetaan palkasta terveys-ja sosiaalimaksuja, mutta silti joudutaan maksamaan kunnallisesta palvelusta joka on juuri rahoitettu veronkeruulla eli palvelun pitäisi olla ilmainen, missä meni metsään?

  • Niimpä. Esim varisverkoston porukoissa elämämkoulu ja huumeet ovat vahvasti edustettuna.

 4. Neekeriallergia ja arabiallergia ovat ominaisuuksia,jotka eristävät suomalaisen kotimaassaan. Meitä luontaisia allerkikkoja on paljon. Se,että ei ole rahaa, tulevaisuutta, ystäviä,vielä mitään, mutta luikkiminen omassa rakkaassa kotimaassa tuntuu väärältä. Semminkin kun tämä yliherkkyys ei kuulema ole sairaus,vaan itsekästä vihaa,josta kuuluu rankaista. Tässäpä tohtoreille puitavaa.

  • Ja kun ei siihen auta antihistamiinit, kokeiltu on. Nyt olis lääketeollisuudella näytön paikka.

   Btw, siitäköhän se johtuu tuo punarkkiviheriöiden keskuudessa yleinen kannabiksen ja kovien aineiden käyttö? Ne ilmeisesti auttavat näihin vaivoihin.

   • Tähä allergiseen oireiluun ovat päättäjämme päättäeet kokeilla siedätyshoitoa….mutta se toimii yhtä hyvin, kui homeen kanssa…homeelle ei muodostu vastustuskykyä, vaan herkistynyt oireilee aina vai helpommin ja pahemmi…

 5. Varmasti suurin yksittäinen vastemielisyyden kasvattaja on kantaväestöön suntautuvat rasistiset viharikokset: ryöstöt, murhat, kidutukset, pahoipitelyt, raiskaukset. Näitä kaikkia rikoksia maahantunkeutujat kohdistavat kautta koko euroopan kantaväestöön.

  Oikeislaitoksemme ei tunne värillisten suorittamia rasistisia viharikoksia jos uhri on kantaväestöä tai valkoinen tai kristitty. Vain matuun voi kohdistaa rasismia, vihapuhetta ja viharikoksia. Ei kantaväestöön. Eikä varsinkaan valkoiseen kantaväestöön.

Comments are closed.