Koti Uutisia Maahanmuuttoministeri joutui hyökkäyksen kohteeksi vastaanottokeskuksessa

Maahanmuuttoministeri joutui hyökkäyksen kohteeksi vastaanottokeskuksessa

9

Ruotsin oikeus- ja maahanmuuttoministeri Morgan Johansson joutui hyökkäyksen kohteeksi vieraillessaan skånelaisessa vastaanottokeskuksessa maanantaina.

UK_Morgan_Johansson

Kun ministeri Morgan Johansson oli lähdössä vierailultaan pakolaisten vastaanottokeskuksesta Brobyssä Kristianstadin ulkopuolella, eräs “yksin saapuvista pakolaislapsista” hyökkäsi tätä kohti. Henkilö otti yllättäen yhden seinällä olleista vaahtosammuttimista ja suihkutti vaahtoa sekä Johanssonia että vastaanottokeskuksen omistajaa Jahangir Hejazia kohti.

Johanssonin turvamiehet ottivat hyökkääjän kuitenkin nopeasti kiinni ja veivät maahanmuuttoministerin turvaan. Paikalle ilmaantui pian myös kolme poliisiautoa ja Johansson voitiin saattaa pois paikalta. Ministerin tiedottajan Kristian Brangenfeldtin mukaan Johansson ei saanut välikohtauksessa vammoja.

“Tapahtunutta ei tule sivuuttaa, totta kai kyse oli vakavasta tilanteesta. Riittää, että yhdellä tai kahdella henkilöllä on tällaisia ajatuksia, jotta he voivat aiheuttaa suurta vahinkoa. Henkivartijani teki kuitenkin nopean ja hyvän väliintulon”, Johansson kertoi.

Muiden vastaanottokeskuksen asukkien kerrotaan osoittaneen suosiotaan Johanssonille aplodein tämän poistuessa eikä ministeri halua pohtia asiaa sen pidemmälle. “Kyse oli yksittäisestä tapauksesta enkä tahdo vetää siitä mitään suuria johtopäätöksiä”, Johansson tuumasi.

 

Lähteet: Nordfront.se, Skånska Dagbladet, Turun Sanomat

9 KOMMENTIT

  1. Voi helevetti, kuinka sokeita nämä mokut oikein voi olla?! Silmät ja suut täynnä monikulttuurisuutta että todellisuus on hävinnyt kokonaan, varmaan yksittäistapaus sekin ku 10 mullahia vetelee kuivana kakkoseen ruotsalaisia päivittäin. Kyllä oikein vihaksi laittaa kun tietää miten pahassa jamassa ruotsi on ja tuollaisia tuhkamunia on päättämässä asioista ei saatana… Aivan varmasti, siis AIVAN varmasti jos tyyliin joku SMR jätkistä tekisi jotain vastaavaa niin heti raivottaisiin kaikkiin valtamedioihin että kuinka nationalistit ovat järkyttävä uhka yhteiskunnalle, “pelkäsin henkeni puolesta kun uusionatsi hyökkäsi päälleni…” Vittu mitä touhua länsinaapurissa.

  2. Ei tietenkään julkisesti tahdo mitään myöntää mutta tuosta lauseesta päätellen alkoi miettiä tapahtunutta.

    Mamut kusevat jopa heitä puolustavien kintuille.

  3. Se kuuluisa “yksittäistapaus”, taas kerran. No enpä itsekään ole Johanssonin fani, että jotenkin mieleni jaksaisin pahoittaa. Enemmän ahdistaa ministerin asenne ja sokeus.

  4. “Yksittäisestä tapauksesta”. Kuten aina maahanmuuttajan tehdessä rikoksen / raiskauksen. Vaikka ympärillä olisi muita “yksittäisiä tapauksia” kaaokseen asti.

  5. Pitää muistaa, että Ruotsi elää “siirtymäkautta” ja silloin valkoisten vastainen rikollisuus on tietenkin suurta. Kukaan ei vaan ole vielä kertonut, että millaista elämä on tämän siirtymäkauden jälkeen tai onko meidän tarkoitus olla silloin enää edes olemassa vai mitä ne suunnittelee?? Puhutaan vain siirtymäkaudesta.. Mihin?

  6. Yksittäistapaus kun pakolaislapsi tekee, väkivaltainen äärioikeiston terrori-iskuun rinnastettava avoin sodanjulistus kun valkoihoinen ihminen tekee tämän.

Comments are closed.