Koti Uutisia Maahanmuuttokriittinen AfD nyt Saksan toiseksi suurin puolue

Maahanmuuttokriittinen AfD nyt Saksan toiseksi suurin puolue

4

Vaihtoehto Saksalle -puolueesta eli AfD:stä tuli Saksan kolmanneksi suurin puolue syksyn liittopäivävaaleissa 12,6 prosentilla äänistä. AfD jäi kannatuksestaan jälkeen kahdelle Saksan politiikan jättipuolueelle, kristillisdemokraateille (CDU) sekä sosiaalidemokraateille (SPD).

Puolue on jatkanut kasvuaan vaalien jälkeen. Kannatuslukemat ovat nousseet Bild-lehden viimeisimmän mittauksen mukaan niin, että AfD on mennyt jo ohi sosiaalidemokraateista ja puoluetta kannattaa nyt 16 prosenttia äänensä antaneista. Näin SPD jää 15,5 prosentilla äänistä kolmannelle sijalle.

Angela Merkelin CDU on yhdessä koalitiossa sisarpuolueensa CSU:n (Baijerin kristillissosiaalinen unioni) kanssa edelleen maan suurin puolue, joka saisi 32 prosenttia äänistä, mikäli vaalit järjestettäisiin nyt.

 

Lähteet: Nordfront.se, Daily Mail

4 KOMMENTIT

  1. Oli hyvä ettei se osti, Frauke Ptery, pystynyt tuhoamaan puoluetta vaikka välillä siltä näytti. Kukaan laborantti ei nouse puolessa vuodessa tuntemattomuudesta valokeiloihin ellei sillä ole takanaan paljon rahaa ja mediamyönteiset tukijoukot. Frauke Petry osoittautui globalisitne kätyriksi ja kun hänelle tuli tukala olo, erotettuaan monta isänmaallista puolueesta heikoin perustein, niin hän ymmärsi lähteä ja perustaa uuden puolueen: Siniset.

    En tiedä onko Sininen puolue EU-tasolla märitelty pettureiden puolueeksi mutta yllättävä yhteensattuma.

    No, nyt on taas kaikki hyvin. Erotetut ovat päässeet halutessaan puolueeseen takaisin ja puolue vahvistuu. Juuri tällaista taisteluhenkeä tarvitsemme kautta koko euroopan.

  2. Angela Merkel ja kumpp. tekevät irvokasta ja makaaberia vaalityötä AfD:n hyväksi äärimmäisen vahingollisella maahanmuuttopolitiikalla, joka on johtanut etenkin naisten ja tyttöjen rakettimaiseen turvattomuuden kasvuun saksalaisessa yhteiskunnassa. Vertailukohtana voi jo pitää saksalaisten naisten ja tyttöjen kohtaloa Berliinissä v. 1945 keväällä kun venäläiset sotilaat joukkoraiskasivat ainakin 2 milj. naista iästä riippumatta. Ja mitä tulee nykyiseen Saksan turvallisuustilanteeseen ovat islamistiset muslimit ulottaneet raikausrikokset jo koskemaan myös miehiä ja poikia. Tämä jo osoittaa Euroopan nykyisen ns. “pakolaispolitiikan” olevan mätäpesäke, jota ei voida millään perusteluilla perustella, vaan kyseessä on pitkäjänteisesti johdettu politiikka, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan valkoinen väestö hivuttamalla ovelasti aivan kuin “keittiön kautta” ilman, että asia “hoidettaisiin” suoraan stalinistisin ottein niskalaukauksilla keskitetysti salaisenpoliisin toimesta. Nykyistä kansanmurhapolitiikkaa on vastustettava kaikien keinoin eikä kiveäkään saa jäädä kääntämättä niissä toimissa, jotka pyrkivät turvaamaan rotumme vastaisen säilymisen ja onnen maailmassa, jossa meillä valkoisilla on tasamääräinen oikeus olla olemassa ja vaikuttamassa kuin muillakin roduilla sekä kansoilla. Aasian korkea kehittyneiden teollisuusmaiden ohella länsimaalaiset ovat itseasiassa jopa tämän maailman selkäranka ja tukipylväs, joka on onnistunut luomaan kehittyneimmät yhteiskunnat ja hyvinvoinnin, kuten myös aikaisimmilta vuosilta itsestäänselvät kansalaisoikeudet ja sananvapauden poliittisine oikeuksineen vaikuttaa kukin tavallaan sekä tahollaan maan poliittiseen kehitykseen, joka merkitsee toisin kuten kommunistisissa yhteiskunnissa sitä, ettei vallitseva poliittinenjärjestelmä ja sen suunta ole absoluuttinen stabiili monoliitti, johon ei voi puuttua millääntavalla ja kehittää sitä eteenpäin vastaamaan paremmin kansalaisten toiveita ja hyvinvointia sekä vapautta.

Comments are closed.